Szerző Téma: Csipsz :)  (Megtekintve 1364 alkalommal)

Csipsz :)
« Dátum: 2014. Október 06. - 19:24:13 »
0
Sziasztok.
A nevem Csipsz 15 múltam idén Májusban. Talán sokan ismertek, talán nem. Akik ismernek, tudják, hogy én az RP \" világából \" érkeztem és jelentõsen hosszú \" karrier \" áll mögöttem, amit bár jelenleg nem gyarapítok, hamarosan újra aktivizálom magam, amint találtam egy olyan szervert, ahol érdemes letelepedni.
Amikor életemben elõször bekapcsoltam a GTA  - t, még nem tudtam hogy van SA:MP is. Aztán, ahogy teltek az évek, szépen lassan én is okosabb lettem pár információval és kipróbáltam az online változatot. Nagyon megtetszett, talán 7-8 éves lehettem. :)
Mivel intelligencia szintem még nem volt annyira magas hogy az RP szervereknek a lényegét megértsem, Stunt és lövöldözõs szervereken kezdtem el játszani. Akkor, még nem is tudtam, hogy RP szerverek is léteznek. Aztán, úgy 10 éves koromban, rátaláltam 1 - 2 falusi RP szerverre. Mint mindenki, én is a 0 - ról kezdtem. Fingom sem volt hogy mit kell csinálni. De az akkori közösségek, teljesen másmilyenek voltak, mint a mai szerverek 100% - án. Nem rakták fel a kezdõket a fórumra egy \" nokedli warfare \" topikba, nem kegyelmeztek a kezdõknek az adminok. Ha elrontottunk valamit, kemény büntetést kaptunk. A rengeteg segítségnek köszönhetõen a tapasztaltabb játékosoktól, elsajátítottam az RP alapjait. Bár már tudtam RP - zni, nem tudtam hogy micsoda végtelen és tág lehetõségeim vannak, hogy a játékot élvezetesebbé tegyem.. Aztán, teltek múltak a hónapok és évek. Már 2 éve RP - ztem, amikor elértem arra a szintre, hogy kipróbáljam a híres \" SeeRPG - t. \" Itt már olyan tudással rendelkeztem, amit nagyon kevesen sajátítanak el. RP szituációkat voltam képes teremteni, élvezetes és tartalmas beszélgetésekkel, eseményekkel és történetekkel, bár még elég karcsú volt. A társaságnak köszönhetõen hamar fejlõdtem, egyre hosszabb és élvezetesebb RP szituációkat tudtam létrehozni és random eseményekbe bekapcsolódni, mások RP - jébe. Itt kezdtem el megérteni, hogy micsoda tág világ is ez, az ember bármit meg tud csinálni, amit csak szeretne, ha van egy kis fantáziája és esze.
Aztán, természetesen meguntam. 3 év alatt, nem kifejezetten csatlakoztam csoportokba, frakciókba, bármibe ami lekötne, ezért abbahagytam egy ideig és kerestem más elfoglaltságot. Pár hét múlva azonban, felnéztem a szerverre és találkoztam egy arccal, aki tapasztaltabb volt nálam, elképesztõ tudással és kreativitással, õ volt Sean. Hamar összebarátkoztunk IC - OOC is, aminek következtében életemben elõször, megalapítottam egy bandát, Sean volt segítségemre. Script nélkül futottunk, hamar gyûltek körénk a tagok. Mi volt a SeeRPG legismertebb Script nélküli bandája, talán az elsõ is.. Mi voltunk a Crips. Robert Thorne, Sean, Carl és én, Nico. Mi voltunk a vezetõk. Bár az elején sokan jöttek, próbáltak bekerülni, elég kevesen maradtunk a végére, ekkorra a magyar RP közösség már romlani kezdett, jöttek a nagyobbnál nagyobb Scriptes frakciók.. Persze, semmibe vették a mi \" kis \" bandánkat ezért, én is bescripteltettem, amit nagyon megbántam, hiszen elb*szta az egész hangulatát a játéknak, ezért mindenki ott hagyta a bandát, velem együtt.
Megint abba hagytam, aztán átmentem a SeeMTA - ra, ahol néha - néha felnéztem, próbáltam RP - t csempészni a mindennapokba script nélküli frakciókba, én is csináltam párat, de a szívem mélyén tudtam hogy szart sem érek ezekkel manapság, RP képtelen lett a magyar közösség nagy része. Bár volt 1 - 2 híresebb bandám, amit Lupival és DZSÉJ DZSÉJ ( Alias.: Weezy ) - vel csináltam, nem volt egyiknek se jövõje, ezért megszûnt mind. Aztán kaptam egy scriptes bandát, a Surenos - t ha jól emlékeszem, tönkre is basztam vele a hírnevemet, mindenkivel összevesztem, kitiltottak, eltávolodtam a barátaimtól és olyanokat írtam embereknek, amire nem vagyok büszke. ( K*rva anyázás stb. ) Elhanyagoltam az RP - t, úgy viselkedtem mint egy kezdõ.. Aztán elvették tõlem a frakciót és kitiltottak, amikor elküldtem a vezetõséget melegebb éghajlatra. Igencsak sz*r idõszakom volt IRL, ez is szerepet játszott. Itt megfogadtam, hogy a büdös életbe nem leszek többet egy banda feje, ami Scriptelt. )
Aztán, pár hónapig megint nem játszottam, majd egyszer csak \" befutott \" az AceMTA, ahol elõször Glob. Modi, majd Admin lettem. De annak a szervernek hamar vége lett ( bár jelenleg új módot írnak ) és weboldalt, szerintem semmi jövõje nincsen..
Visszatértem a SeeRPG - re, gondolván ez a közösség elpusztíthatatlan, ám láss csodát, 1 - 2 hónapra rá, megszûnik.
Így most itt vagyok, közösséget keresek és remélem, megtaláltam. Csak nyílik már a jövõben egy jó szerver is, nemde ;)?

Csipsz :)
« Válasz #1 Dátum: 2014. Október 06. - 20:17:11 »
0
Szép bemutatkozás.
 :hi:

Csipsz :)
« Válasz #2 Dátum: 2014. Október 06. - 21:10:06 »
0
Köszönöm, igyekeztem ;)!

Nem elérhető EntoX

  • 195
    • Profil megtekintése
Csipsz :)
« Válasz #3 Dátum: 2014. Október 06. - 21:51:15 »
0
Üdv a fórumon! Jó fórumozást

Nem elérhető anGeL

  • Adminisztrátor
  • 2158
    • Profil megtekintése
Csipsz :)
« Válasz #4 Dátum: 2014. Október 11. - 20:56:56 »
+2
Hát, megszûntünk igen.. sajnos ez van. Szia, jó fórumozást.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal