Szerző Téma: MMORPG Kérés.  (Megtekintve 1179 alkalommal)

MMORPG Kérés.
« Dátum: 2014. Július 11. - 21:05:47 »
0
Sziasztok.Gondoltam elkezdek valami értelmes MMORPG-vel játszani.Tudnátok ajánlani nekem?
Lehetõleg indoklással,és ha esetleg játszotok nevet is nyomjatok már :D
Nagyon szépen megköszönném :)

Nem elérhető Kick

  • 613
  • :)
    • Profil megtekintése
MMORPG Kérés.
« Válasz #1 Dátum: 2014. Július 11. - 22:08:02 »
0
Ha van kidobandó pénzed rá, akkor mindenképpen a Guild Wars 2, mert az tartja most szerintem legjobban a kategóriát (phuj wow, az kit érdekel?). Ha meg nincs, akkor marad a Star Wars: The Old Republic, a szerepjátékosok (és a Star Wars) szerelmeseinek fõleg, mert a sztori nagyon asztalhoz vág, ha tudsz angolul, máskülönben meg bukott sztori. Aztán még ott van az új Neverwinter MMO, de számomra az túl lineáris volt, nem volt benne túl nagy szabadságom. A közeljövõben meg még az EverQuest: Next-et, illetve az ArcheAge-t érdemes figyelni, ha érdekel, nézz utánuk.

Nem elérhető Blaise

  • 1002
    • Profil megtekintése
MMORPG Kérés.
« Válasz #2 Dátum: 2014. Július 12. - 09:36:47 »
0
WoW. Egy minimális angol tudással nem lesz nehéz, ráadásul nagyon összetett történettel is rendelkezik, ráadásul a csapatjáték... Na az a legjobb az egészbe :D
Egyébként még a Dragon Nest-et tudom ajánlani. Asszem keletrõl jött a játék, anime-s grafika, nekem nagyon megtetszett, csak hát nem volt kivel :D

Nem elérhető Kick

  • 613
  • :)
    • Profil megtekintése
MMORPG Kérés.
« Válasz #3 Dátum: 2014. Július 12. - 10:26:58 »
0
A WoW már nagyon vontatott, tovább kéne lépni.  ::| A sztoriját meg kenterbe veri hátrakötött kezekkel az SW:TOR. :rolleyes:

MMORPG Kérés.
« Válasz #4 Dátum: 2014. Július 23. - 09:56:17 »
0
Lord of the Rings online.
F2P és pénz nélkül is elérhetsz mindent. :) (Igaz az életed rámegy a Prémium pont farmolásra. xD)
Magyar nyelvû rövid leírás: lotro.bunny.hu

Nem elérhető JamesA

  • 350
    • Profil megtekintése
MMORPG Kérés.
« Válasz #5 Dátum: 2014. Augusztus 04. - 13:27:52 »
0
RuneScape
Nem tudom melyik évben, de a WOW után a világ második legjátszottabb MMO-ja volt. Nincsen jó grafikája, de ilyen élményt azóta is csak kevés játék adott. Bár, azért nem árt, ha van pénzed tagságot venni, de én anélkül játszottam rengeteg ideig. Annyira tetszett, hogy csak le-föl sétálgattam az utcákon, stb. Amúgy azért jó, mert összetett. Horgászás, favágás, tûzrakás, sütés, fõzés (akár tortát, kenyeret, pitét /jah és a középkorban vagy viszonylag/), varázslás, íjászkodás, változatos fegyverek (de tényleg, a kétkezes kardtól a buzogányon át a különbözõ varázsbotokat érintve, nem kihagyva a változatos íjakat a harcifejszéig minden megtalálható). Summa summárum, független attól, hogy böngészõs, szerintem 25.000-szer jobb egy WOW-nál. (Megyek a máglyára a kijelentés miatt.)

Nem elérhető #Nexus#

  • 1374
    • Profil megtekintése
MMORPG Kérés.
« Válasz #6 Dátum: 2014. Augusztus 05. - 19:41:16 »
0
A wownál nincs \"jobb\" mmo .... ez nem kétség, viszont lehet sokan utáljátok, de én nála jobb játékmenetû MMo-val nem találkoztam. Igaz a történetéhez kell ilyen kockakönyvet olvasni ( amit én életembe nem csináltam ). Nekem igazából azért jött be egyedül ez mert PVE-je nagyon kidolgozott, rendes taktikák vannak és jók a boss fightok. Unalomûzésre viharokban nincs ennél jobb egy kis instázásra, de ezzel az a baj hogy sajnos kinõ belõle az ember :/ Meg az MMO-k úgymond beszippantanak, szóval nem éri meg játszani velük ;)

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal