Szerző Téma: SAMP Craft  (Megtekintve 13705 alkalommal)

Nem elérhető Dfoglalo

  • 4069
  • Globális Moderátor
    • Profil megtekintése
SAMP Craft
« Dátum: 2014. Február 02. - 23:51:40 »
+23
Sziasztok!
 

Bemutatom Nektek Magyarország elsõ Sandbox Survival RPG-jét!
 


\"info.php\"
* A szerver IP címe divkn engedélyével került kiírásra. Azonban a szerver jelenleg le van jelszavazva, így nem lehet felmenni rá. Viszont amint megnyílik a szerver, a jelszó lekerül, így ez lesz a végleges IP is. Egyébként az IP szerepel a banneren is, tehát nem nagy gond, hogy ide is ki van írva.
A szervert a Hostingot Keresünk biztosítja.
 

Elõszó
A projektbe 2014. január 30-án vágtam bele.
Nézzünk be a kulisszák mögé
 
  • A módot a SAMP legújabb stricije, a 0.3z R1-2 futtatja.

  • Az adatkezelésrõl BlueG MySQL pluginjának legújabb, R38-as verziója gondoskodik.

  • A végtelen mennyiségû megépíthetõ, és lerakható tárgyat, valamint a meghatározott játékterületet a streamer plugin legújabb, a napokban kijött 2.7-es verziója biztosítja.

  • A parancsok, egyéb karakterláncok, és holttestek darabolásáról a sscanf plugin gondoskodik.

  • A biztonságos regisztrációról, és a felhasználónk kezelésrõl a webes kezelõfelület gondoskodik.

  • A radioaktív sugárzás a játékosok játékterületen való tartását, valamint a haláleseteket biztosítja.


Röviden a szerverrõl
Mindjárt az elején szögezzük le, hogy ez a szerver nem a SAMP-os értelemben vett RP-zésrõl szól, hanem a vérre menõ túlélõ szerepjátszásról, ahol minden kis apró használati tárgyért, minden falatért, és minden kortyért meg kell küzdeni. A szervert ha valamilyen mûfaj(ok)ba szeretnénk sorolni, talán a Sandbox Survival RPG lenne a legjobb választás. A kijelölt játékterületen ugyanis szabadon építkezhetünk, gyûjtögethetünk, vagy akár gyilkolhatunk is. Szinte bármit megtehetünk, amire képesek vagyunk, egy a fontos: megélni a holnapot. Ha netán tán mégis meghalnál, a nálad lévõ tárgyak mind elvesznek, és bárki számára elérhetõvé válnak - persze csak ha rátalálnak a holttestedre. Te viszont folytathatod a játékot, igaz, elesve tárgyaidtól. Halálod után kórházba visz néhány ember, aki rád talált, majd kórházi ágyadon fekve magadhoz térsz, felkelsz, és ismét útnak indulsz, remélhetõleg több szerencsével. Ez a kórháznak nevezett építmény egyébként az egyetlen civilizáltabb terület, ahol még rend van, nem öldöklik le egymást az emberek egy falat húsért, és ahol még a hivatalos szerveknek is van egy kis hatalmuk. Annak ellenére, hogy egy viskó, pár ágy, szék, és asztal, na meg pár összetákolt kerítés az egész, még mindig egy szép, nagy, biztonságos helyrõl beszélünk. Vagy Te tudsz építeni jobbat is?
Történet
2020-at írunk. A túlnépesedésnek köszönhetõen a Föld készletei egyre csak fogynak, maga a bolygó egyre csak szennyezõdik, az igények pedig egyre csak nõnek. Már az ivóvízhez, és ételhez jutás is nagy feladat. San Andreasban sincs másképp a helyzet. Éhezés, szegénység mindenhol...
Egy nap az állami atomerõmû elsõ, majd a második reaktora is felrobbant, halálos radioaktív sugárzást bocsátva ezzel egész San Andreasra. Egyetlen veszélytelen, habár kicsit sugárzó terület maradt csak épségben; méghozzá a Mount Chilliard és Los Santos közti vidéki, erdõs terület, a heggyel együtt. Ezen a vidéken kihaltak a növények, az állatok, csak az erõsebb fák és egy két szerencsés tehén maradt életben. Itt próbálnak megélni a túlélõk is, akik közé Te is tartozol. Sokan megpróbálnak életben maradni, hogy ne haljon ki az állam teljesen, ám vannak, akik feladják a küzdelmet, hogy inkább meghaljanak, mintsem szenvedjenek... Te vajon képes leszel életben maradni ebben a zord, kegyetlen világban?
Regisztrációs rendszer
Van már egy alap UCP-s regisztráció, de az még tovább lesz fejlesztve, így arról még nem írok semmit.
Beléptetõ rendszer
 

[hs width=666]
http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Belepes_Automata.bmp[/hs]
Amennyiben az IP címed megegyezik a SAMP klinesben megadott felhasználónévhez társított IP címmel, automatikusan beléptetésre kerülsz.
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Belepes_Jelszo.bmp[/hs]
Viszont ha a két IP cím nem egyezik be, már meg kell adnod a jelszót. Így garantáljuk fiókot biztonságát, és egyben a könnyed, és gyors bejelentkezést. Amennyiben sikeresen bejelentkezel, az IP cím frissül, így legközelebb már automatikusan beléptetésre kerülsz.
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Belepes_JelszoUjra.bmp[/hs]
De ha nem jó jelszót írsz be, még nincs semmi baj, ugyanis még egyszer próbálkozhatsz. Ez alkalommal pedig már nem pontozzuk ki a jelszavadat, segítve ezzel a helyes beírást, ugyanis lehet, hogy csak elgépeltél a jelszó megadásakor valamit, de nem lehet, hogy nem tudod, pontosan mit. Így pedig le tudod ellenõrizni, mit is írtál be. Ha ismét elrontod/vagy netán egy olyan személy vagy, aki megpróbálta feltörni a felhasználót, kickelésre kerülsz. Egyébként ekkor jelez felénk a rendszer, és ha sokszor tapasztaljuk a próbálkozást, bannban részesítjük az illetõt.
 

Kórház
Az egyetlen hely, ahol még rend, és biztonság van, s ahol a hivatalos szervek is tudnak valamennyire érvényesülni. Persze közülük is csak fõleg a katonák, a nagy tûzerõ, és persze az orvosok, az életmentõ tudásuk miatt. Ha meghalsz, a tovább játszhatóság érdekében valaki rád talál, és elhoz ebbe a kórháznak nevezett tákolmányba. Hiába, ezekben az idõkben ennyire futja. Minden egyes nálad lévõ tárgyat elveszítesz, majd más játékosok veszik fel, ha ráakadnak a holttestedre. Kicsit irreális dolog, de ez csak egy játék; ha sietsz, akár meg is keresheted saját holttested, saját tárgyaiddal, visszaszerezve azokkal. De vigyázz! A kórházon kívül már mindenki törékeny préda, bármikor elkaphatnak, kirabolhatnak, vagy akár újra meg is ölhetnek.
 

[hs width=666]
http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Korhaz_1.bmp[/hs]
 


[hs width=666]
http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Korhaz_2.bmp[/hs]
 
Tárgy rendszer
Egy kis ízelítõ, egy kezdõképpel: minden egyes valaki által lerakott tárgyat ki lehet választani. A kiválasztó eszköz a H betû egyszeri lenyomására jön elõ, majd a tárgyra kattintva elõjön annak menüje. Minden tárgy egyedi menüt kapott, a maga egyedi funkcióival. A menüben helyett kapott a tárgy mozgatása is, amelyet viszont a biztonság kedvéért csakis kizárólag a tárgy \"tulajdonosa\" tud mozgatni, tehát az, aki lecraftolta, és lerakta az adott tárgyat. A képen látható menü egyébként még kezdetleges, habár mûködõképes, de még bõven el lesz látva más funkciókkal is.
 

[hs width=666]
http://sampcraft.tk/SAMPCraft/ObjectKivalasztasa.bmp[/hs]
 


[hs width=666]
http://sampcraft.tk/SAMPCraft/ObjectMenu.bmp[/hs]
 
Egyedi banner, minden játékos számára
Folyamatos fejlesztés alatt... Példa az én nevemmel:
 

\"width=500
http://sampcraft.tk/info/index.php?info=1[/img]
 
Videók
 

 

 

Az elsõ menedék

Nem egy mestermû, na meg kéne rá ajtó és ablak, de azért menedéknek megteszi...[
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Menedek1.bmp[/hs]
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Menedek2.bmp[/hs]
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Menedek3.bmp[/hs]
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Menedek4.bmp[/hs]
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Menedek5.bmp[/hs]
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Menedek6.bmp[/hs]
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Menedek7.bmp[/hs]
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Menedek8.bmp[/hs]


Publikus frissítések listája
2014. Február 03.
  • Egy kis leírás a beléptetõ rendszerrõl

  • Na meg egy kis infó a kórházról

  • Mindehhez plusz 5 új kép társítva

  • A kórházat próbáltam a katasztrofális helyzethez hûen mapolni

  • Kiírva a weboldal, és a facebookos oldal is (lehet lájkolni :D)

  • A tárgy rendszerrõl is feltöltöttem egy rövidke kis ízelítõt, mely az egész rendszer pirinyó kis töredéke csupán

  • Na meg ehhez mellékeltem két képet is


2014. Február 08.
  • A mód adatkezelésérõl mostantól BlueG\'s R36-os MySQL pluginja gondoskodik.

  • Készül az egyedi banner, amelyen a Te adataid szerepelnek. Példa az én nevemmel lent. Mint ahogy írtam is, még csak készül, és csak néhány példa adat szerepel rajta. Egyébként ez a kép teljesen \"élõ\", tehát ha a pontom átváltozna, akkor a képen lévõ pontjaim is átváltoznak. Bizonyára ismeritek már az ilyenféle képet, bannereket, szóval nem nagyon kell magyaráznom...



\"width=500
http://sampcraft.tk/info/index.php?info=1[/img]
Ha persze nem létezõ játékosnak szeretnénk bannert adni, kapunk egy kis hibaüzenetet:

\"width=500
http://sampcraft.tk/info/index.php?info=0[/img]
Ez csak egy kis extra a szerverhez, ami szerintem sokaknak tetszeni fog. Én már ki is tettem az aláírásomba az enyémet! Amint elindul a szerver, Nektek is lesz ilyen banneretek. :)
Viszont van egy kérdésem is hozzátok: mit tartalmazzon még ez a banner, vagy minek nevezzük?
2014. Február 09.

Az UCP-be is bekerült a banner lekérõ oldal.
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/SajatBanner.bmp[/hs]
2014. Február 11.
Néhány friss \'hírt\' szeretnék Veletek közölni, a most befejezett munkáimmal kapcsolatban.
SAMP Craft banner/signature - Befejezve!
Elkészült a SAMP Craft banner végleges változata, amely maximum az idõk során fog átváltozni kis mértékben, de nagyjából így marad. A rangokat nap3elm készítette nekünk, a Dizi csapata tagjaként. Minden mást egyébként én csináltam (na jó, a skin képek a wikirõl, a betûtípus, meg az alap fa háttér a netrõl vannak). Az alábbi kis ábrán láthatjátok az én banneremet, megnevezve rajta annak részeit:

[hs width=666]
http://sampcraft.tk/SAMPCraft/BannerInfo.png[/hs]
Élõ erdõ
Ez talán kicsit érdekesebb, mint a banner - habár nem kell túl nagy dolgokra számítani itt sem. Csak annyi került még megoldásra, hogy az erdõben a fák maguktól nõnek, kivágásukkor pedig egyre csak csökkennek. Ha egy fát kivágnak, egy új kezd nõni helyette - természetesen egy másik, véletlenszerûen kiválasztott helyen. A mód betöltésekor (a szerver újrainduláskor) pedig - a fák ugyan nem mentõdnek el az elõzõ állásból -, de újak spawnolnak véletlenszerûen, szintén random növekedési állapottal. Tehát lehet, hogy a szerver újrainduláskor találunk egy fát, ami egy méter sincs, de lehet, hogy találunk egy panelház méretût. Egyenlõre 300 db fa van egyszerre fent a szerveren, de ezt a számot lehet, hogy még átírom egy mozdulattal, ugyanis eléggé szellõs ennyi fával az erdõ... Ráadásul igen egyhangúról, hiszen egyenlõre csak egy fajta fa \'terem\', nõ, tehát csak egy fa object spawnol. Ezen a késõbbiekben változtatni szeretnék, több, más kinézetû, és más magasságú fával (az egyikbõl maximum 10 adag fa vágható ki, a másikból csak 5, a harmadikból meg 25 - egyébként egy adag igen sok fát jelent, véletlenszerûen 1-20-ig, de lehet, hogy ez a szám még változni fog). Sõt, ha úgy alakul, még fa fajták is bevezetésre kerülhetnek (tölgy, fenyõ, nyír, stb.), de ennek egyenlõre nem látom szükségét a túlélésben. Minden egyes fa kivágható, ha mellé állunk, és bal egérgombot nyomunk. Természetesen nem csak ennyibõl fog állni a favágás: eszközökhöz is lesz kötve, animmal együtt. Viszont jelenleg a fa vághatósága a tesztelése érdekében még csak egy kattintásunkba kerül, de ez késõbb változni fog természetesen. Jelenleg egyébként minden fát maximum 10 ütéssel lehet kivágni (ez a méretétõl függ, tehát maximum annyira tud megnõni egy fa, hogy 10 ütéssel ki lehessen vágni. A minimum érték természetesen 1 ütés - ha érthetõ). Azonban ezt a számot is meg lehet változtatni, de majd kiderül, hogy szükség lesz e rá, vagy lesz e így is elég fa. Szerintem lesz. Errõl az egészrõl igazából nem tudok látványosabb képet mutatni, ezt majd tapasztalni kell a játék során. De azért itt van egy, a szép csillagos égbolt alatt:

[hs width=666]
http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Erdo.bmp[/hs]
A nyitásról
Nem tudom, hogy mikor nyílik meg a szerver. Nem is fogok elõre kitûzni nyitási dátumot, egyszer sem, szóval ne is kérdezzétek. Na meg nem is szeretném elsietni a dolgot... Viszont vannak terveim a nyitással kapcsolatban: ide ki fogom írni, hogy innentõl nyílt teszt van, egy-két héten át. E közben: hibajavítás ezerrel, a játék szebbé tétele, item készlet gazdagítása, esetleg a Ti ötleteitek megvalósítása, stb. Ha minden jól megy, leállás nélkül mehet is tovább a szerver élesben. Ha viszont nem, egy kis leállás a teszt után, javítások, és nyitás újult erõvel, hibamentesen. De remélhetõleg az utóbbiról szó sem lesz. ;)
Új verziók
További újítás még, hogy az új MySQL verzió R37, valamint az új szerver verzió 0.3z R5.
2014. Február 15.
Csak azért, hogy életjelet adjak a projektrõl: egy kis hátizsák készítés...

[hs width=666]
http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Hatizsak.bmp[/hs]
2014. Február 16.

Azt hiszem végre kijelenthetem, hogy elkészültem a hátizsák rendszerrel.
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/HatizsakRendszer.bmp[/hs]
2014. Február 18.

TheDon feljött egy kicsit lógni a szerverre. :D
[hs width=666]http://sampcraft.tk/SAMPCraft/Logas.bmp[/hs]
Haha, szó + kép vicc. :D


Sziasztok!
Ez alkalommal egy videóval kedveskedek nektek, melyen néhány rendszerbõl láthattok pár apró mozzanatot, néhány képkockát (tárgyak mozgatása, craftolás, hátizsák rendszer, zseb rendszer, tárgy eldobás rendszer, stb.). Ezt a videót egyébként nem terveztem elkészíteni, de sokkal egyszerûbb volt, mint egy csomó print sreent készíteni, azokat megvágni, logót rátenni, leírást készíteni hozzá, stb. Na meg amit terveztem videót, mint elsõ videót, még sokkal odébb van: ugyanis ahhoz egy szinte kész mód kéne. Tehát az még várhat, addig itt van ez. Meg majd talán addigra még néhány... Sajnos ez most egy igen rossz videó lett minõségileg, ugyanis f*s képernyõn vettem fel, kevés FPS-el, tehát nem a legszebb a kép 1080p-n. Na meg a zene sem a legjobb, igaz, az csak azért, mert nem volt kedvem licences zenét rárakni, így kerestem egyet a YT könyvtárából. És persze azért sem, mert nem nagyon illik rá a videóra. De sebaj, a lényeg átjön így is... Tehát a videó:

 

2014. Február 19.
  • Bekerült pár alap építhetõ elem (fa fal, és padló)

  • Ezek a tárgyak (ahogyan a barkácsasztal is) természetesen áthelyezhetõek, valamint le is bonthatóak

  • A tárgyak lebontásakor az építéshez szükséges nyersanyagok felét visszakapjuk

  • Ha lebontáskor nincs elég hely a játékosnál, akkor a nyersanyag a földre kerül (mint a tárgyak eldobásakor is egy csomag object keletkezik, melyet bárki felvehet). Ha több nyersanyagot is visszakapnánk a tárgyból, akkor több, egymásra pakolt, egyenként felvehetõ csomag object keletkezik.


2014. Február 20.
  • Bekerült a doboz

  • Eddig fél órát foglalkoztam vele, tehát még csak az alapja készült el

  • A dobozban lehet majd tárolni a különbözõ tárgyakat

  • A tulajdonosa áthelyezheti, de akár le is bonthatja azt

  • Bárki kinyithatja a ládát (de lehet, hogy lesz hozzá lakat is)

  • Ami még hátra van: a tárgyak belepakolása




  • A dobozokból mostantól ki lehet venni a tárgyakat

  • Ha nincs a játékoson hátizsák, akkor a tárgyak a zsebébe kerülnek

  • Ha van a játékoson hátizsák, akkor a tárgyak a játékos választás szerint kerülnek kivételre, vagy a zsebébe, vagy pedig a hátizsákjába

  • A tárgyak berakása a ládába holnapra marad sajnos... Egyébként valószínûleg a zsebben és a hátizsákban lévõ tárgyak is kapnak majd egy új funkciót, a \"Dobozba rakás\"-t, vagy valami ilyesmit.

  • Lehet, hogy errõl is csinálok majd egy videót :hmmm:




Végre elértem a 10000. sort. Azt hittem hamarabb meglesz, elvégre elég összetett, és dinamikus dolgokat készítettem el, de hát ez van, csak mostanra értem el. Viszont belegondolva, hogy még alig van kész valami, nem is tudom hány tízezer soros lesz a mód, mire mindennel elkészülök és mire elindul a szerver élesben is...


A régi, klasszikus, szöveges információ kiírási módot felváltotta egy modernebb, mely az IP, a web, és az fb oldal címe mellett élõben mutatja a jelenleg online, és az eddig beregisztrált játékosokat is:
\"info.php\"
2014. Február 24.
  • Az elmúlt órákban végzett munkámnak köszönhetõen végre teljesen befejezettnek mondható a doboz rendszer

  • A zsebben és a hátizsákban található tárgyak is kaptak egy új funkciót, \"Dobozba tesz\" néven

  • Az elõbb említett dolog az, amivel most végeztem - teljesen befejezve ezzel a rendszert - a tárgyak dobozba való berakodása




Másoknak halvány lila gõze sincs a doboz rendszerrõl, így elkészítettem róla egy videót, avagy egy 1 perces kis szösszenetet:

 

Nem olyan nagy szám, hiszen csak pár dialog és parancs az egész, de szerintem azért megteszi. :)

SAMP Craft by Dfoglalo

2014.03.02.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Április 19. - 16:20:50 írta Dfoglalo »

SAMP Craft
« Válasz #1 Dátum: 2014. Február 03. - 00:47:50 »
0
Én rühellem az Rp szervereket samp on, de ez a Minecraft copy tetszik :D

Nem elérhető Dfoglalo

  • 4069
  • Globális Moderátor
    • Profil megtekintése
SAMP Craft
« Válasz #2 Dátum: 2014. Február 03. - 01:32:00 »
+1
Hát igen, itt nem az össze-vissza /me-zés lesz a cél, hanem a túlélés, az építkezés, a kreatívkodás. Habár bent lesznek az ilyen parancsok is valószínûleg, ha valaki azt élvezi, hogy \'/me felveszi a fûrészt\', de itt nem ez az elsõdleges dolog, és a használata nem is elvárás. Holnap (vagyis már ma, így hajnali fél 2-kor) jön egy kis ízelítõ a módról, pár kép, és infó. Na meg azérr nem MC Copy, itt azért többrõl van szó (a kreatívkodáson túl túl is kell élni, és itt nem az van, hogy fél perc alatt egy rakat kajához, fához, vashoz, és jobbnál jobb eszközökhöz jutsz), egy modernebb világban :D

SAMP Craft
« Válasz #3 Dátum: 2014. Február 03. - 01:55:16 »
+1
Ez a túlélõ játékmód nekem tetszik nagyon, ha véghez viszed azokat amiket leírtál, és nem fogsz félúton meghátrálni, akkor nagy jövõje lehet a szervernek. Kb 2-3 éve én is gondolkoztam egy ilyesféle szerver elkészítésén, bár akkor az ötlet nem a Minecraft-ról jött,( nem is tudom hogy volt e akkor már ) hanem a Sims Castaway-rõl jött az ötlet, de akkor nem volt meg a megfelelõ tudásom ahoz hogy véghez tudjak vinni egy ilyen szervert.

Nem elérhető ZyZu.

  • Globális moderátor
  • 8939
  • my turbo diesel forum
  • Discord: ZyZu.
    • Profil megtekintése
SAMP Craft
« Válasz #4 Dátum: 2014. Február 03. - 02:05:28 »
+1
Tetszik! Végre egy egyedi elképzelés és megvalósítás is. Sok szerencsét kívánok neked a szerverben.. ha ezt a szervert megnyítod sok emlék lesz pár személynek!  ;)

A leírást engedélyeztem neki mivel BÕVÍTÉS ALATT van.. Amikor késsz a leírás áthelyezem!  ;)

Nem elérhető Dfoglalo

  • 4069
  • Globális Moderátor
    • Profil megtekintése
SAMP Craft
« Válasz #5 Dátum: 2014. Február 03. - 03:18:31 »
+2
Idézetet írta: .Adamcha. date=1391388916\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"46264\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Ez a túlélõ játékmód nekem tetszik nagyon, ha véghez viszed azokat amiket leírtál, és nem fogsz félúton meghátrálni, akkor nagy jövõje lehet a szervernek. Kb 2-3 éve én is gondolkoztam egy ilyesféle szerver elkészítésén, bár akkor az ötlet nem a Minecraft-ról jött,( nem is tudom hogy volt e akkor már ) hanem a Sims Castaway-rõl jött az ötlet, de akkor nem volt meg a megfelelõ tudásom ahoz hogy véghez tudjak vinni egy ilyen szervert.
 
Ez ez ötletm sem a minecraftból jött, az csak a legelsõ hozzászóló írta :D A tudás pedig megvan ;) Amúgy a carftolás, tárgy helyezgetés, mentés, betöltés, minden megvan már, pár nap elég volt rá... Mostmár csak be kell pakolnom rengeteg vizuális extrát, na meg jó sok craftolható tárgyat. Aztán még egy kis díszítés, extrázás, pár új ötelet, kiegészítés, és kész is :) Ez így nagy vonalakban a szeró :D Remélem hamar végzek vele, mert kisérettségim lesz, és arra is kéne már készülnöm... Nyárra meg kéne egy jó szeró, ahol el lehet lenni, és ki lehet pihenni a fáradalmakat, alias ez :D
 

Tetszik! Végre egy egyedi elképzelés és megvalósítás is. Sok szerencsét kívánok neked a szerverben.. ha ezt a szervert megnyítod sok emlék lesz pár személynek!  ;)

A leírást engedélyeztem neki mivel BÕVÍTÉS ALATT van.. Amikor késsz a leírás áthelyezem!  ;)
 
[/quote]
Köszi :D Amúgy közben divkn is válaszolt, neki is teljesen elég. Áthelyezéskor pedig 20x több minden lesz itt, ha nem mégtöbb... Legalábbis nagyon remélem :D

SAMP Craft
« Válasz #6 Dátum: 2014. Február 03. - 13:23:11 »
0
Remélem nem lessz az hogy, megcsinálod a szervert és 2-3 hét múlva egy csomó hasonló szerver fog nyílni :)

Nem elérhető Cimbi

SAMP Craft
« Válasz #7 Dátum: 2014. Február 03. - 13:44:28 »
0
Végre egyedi ötlet és nem GF.... Ez lesz a új törzshelyem. Adtam egy \'\'+\'\'-t.


SAMP Craft
« Válasz #8 Dátum: 2014. Február 03. - 16:42:20 »
0
ja nekem is ez lessz :P egy ilyen egyedi szeró kinek ne tetszene?? Már allig várom :)

Nem elérhető Dfoglalo

  • 4069
  • Globális Moderátor
    • Profil megtekintése
SAMP Craft
« Válasz #9 Dátum: 2014. Február 03. - 17:09:19 »
+1
TÉMA FRISSÍTVE
 

  • Egy kis leírás a beléptetõ rendszerrõl

  • Na meg egy kis infó a kórházról

  • Mindehhez plusz 5 új kép társítva

  • A kórházat próbáltam a katasztrofális helyzethez hûen mapolni

  • Kiírva a weboldal, és a facebookos oldal is (lehet lájkolni :D)

  • A tárgy rendszerrõl is feltöltöttem egy rövidke kis ízelítõt, mely az egész rendszer pirinyó kis töredéke csupán

  • Na meg ehhez mellékeltem két képet is


Egy kérdés: a kórház sikerült annyira lepusztultnak, egyben mégis szépnek, legalábbis mapolás szempontjából, hogy beleilljen ebbe a katasztrófahelyzetbe? Szeretnék rá több embertõl is választ kapni. Vagy még fejlesszem?
« Utoljára szerkesztve: 2014. Február 03. - 17:46:39 írta Dfoglalo »

Nem elérhető ZSOLTI99

  • 1827
    • Profil megtekintése
SAMP Craft
« Válasz #10 Dátum: 2014. Február 03. - 17:47:11 »
0
Elég jónak tûnik.

SAMP Craft
« Válasz #11 Dátum: 2014. Február 03. - 18:10:23 »
0
=( Már kezdtem örülni, hogy végre lesz egy szerverem, ami full egyedi :| Grat, szép lett, remélem azért az enyémen is lesznek playerek :)
Mer hát lássuk be, te csak jobban értesz a szkripteléshez :D

SAMP Craft
« Válasz #12 Dátum: 2014. Február 03. - 18:16:37 »
+1
Phú, hát hol is kezdjem. Az elgondolás igen jó, és igen egyedi és kreatív. Már csak azért is felfogok nézni erre a szerverre, mivel imádom a \"Fallout hangulatot\". :) Tetszik a tárgy rendszer, tetszik a rendszer, és persze a leírás is tökéletes :D Hajrá!
U.I.:
 
a kórház sikerült annyira lepusztultnak, egyben mégis szépnek, legalábbis mapolás szempontjából, hogy beleilljen ebbe a katasztrófahelyzetbe? Szeretnék rá több embertõl is választ kapni. Vagy még fejlesszem?[/quote]
Szerintem jól néz ki ( képek alapján ), bár kicsit túlzsúfolt. Mindenesetre sok sikert a szervernek, és neked is.
Darell.

Nem elérhető Dfoglalo

  • 4069
  • Globális Moderátor
    • Profil megtekintése
SAMP Craft
« Válasz #13 Dátum: 2014. Február 03. - 18:28:56 »
+1
[quote author=ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Darell Green date=1391447797\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"46264\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic]
Szerintem jól néz ki ( képek alapján ), bár kicsit túlzsúfolt. Mindenesetre sok sikert a szervernek, és neked is.
Darell.
 
[/quote]
Köszi :D Egy ekkora kis kórházat sikerült összetákolniuk a túlélõknek, és amit csak lehetett fedél alá raktak :P

SAMP Craft
« Válasz #14 Dátum: 2014. Február 03. - 18:33:14 »
0
Hát ez valami k*rva jó.  :D Várom már.

Good Luck.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal