Szerző Téma: [HUN] >> Hood Starz << Szerver  (Megtekintve 1622 alkalommal)

Nem elérhető SzAbI

[HUN] >> Hood Starz << Szerver
« Dátum: 2013. December 30. - 19:22:41 »
+9
\"hoodstarz.png\"
 

-
 
Sajnos évekkel ezelõtt eltûntek azok az igazi DM szerverek amik, szerintem ennek az egész klános közösségnek az alapját képezte. Logikus, hogy egy Multiplayer társaság nem mûködhet olyan szerverek nélkül, amik eleve összeterelnék ezeket a játékosokat.
\"hsall.png\"
A Hood Starz szerver alap koncepciója, egy területfoglalós bandarendszer, az ellen oldalon rendõrökkel, rengeteg apró minigame-el megfûszerezve, melyek közt megtalálható a Race, Derby, többféle DM lehetõség, Export, általános elvállalható munkák mint például az Orvos, vagy a Drogfutár, különbözõ kirabolható épületek, illetve megvásárolható ingatlanok.
A cél a folyamatos akció és izgalom ami egy jó hangulatot tud biztosítani mindenki számára.
Fontos elem a pénz és a pontszám ugyanis, a szerveren az általános rangsort ezek határozzák meg.
A szervert folyamatosan fejleszteni szeretnénk és fontos tudni, hogy a játékmód további kialakításában ti is részt vehettek és bármikor megoszthatjátok ötleteiteket, hogy milyen lehetõségekkel lehetne még bõvíteni a játékmódot. A fórumon a véleményeteket le tudjátok írni, ha valamin szerintetek változtatni kéne akkor azt megszavazzuk és mindig próbálunk majd ahhoz alkalmazkodni, hogy mire van szüksége a játékosoknak.
\"gangrendszer.png\"
A szerver alap koncepciója, hogy bandák harcolnak egymással a területekeért. Saját bandát csak bizonyos pontszám után lehet alapítani. A banda létrehozásánál meg kell adnod a bandád nevét és ki kell választani egy tetszõleges színt.

A városban
100 darab banda zóna van, melyekért a bandák harcolnak. Minél több zónát birtokol az adott banda, a tagok annál nagyobb fizetést kapnak (Gang Payout).
\"gangzones.png\"
A bandákon belül három rang van:

- Alapító

- Tiszt


- Tag


A vezér értelemszerûen az aki a bandát alapította és õ az aki a tiszteket kinevezheti, illetve meghívhat, vagy kirúghat más játékosokat a bandából.


A tisztek szintén meghívhatnak bárkit a bandába és támadást indíthatnak ellenséges területek ellen, hogy elfoglalhassák azt.


A megívót csak annak a játékosnak lehet küldeni aki nincs bandában. A meghívásra nem muszály azonnal reagálni. Kaphatsz egyszerre több meghívót is különbözõ bandákba és ha be szeretnél lépni valamelyikbe akkor azt kiválasztod a listáról.

\"gangwar.png\"
\"gangwar.png\"

A bandaháborúk a következõ képpen néznek ki: A vezér, vagy egy tiszt támadást indít egy terület ellen. Ehhez az adott zónán belül kell lennie minimum 3 bandatagnak.

Ezután a képernyõ alsó részén egy TextDraw jelenik, meg ami baloldalt a támadó banda pontszámait, jobboldalt a védõ banda pontszámait, középen pedig egy órát mutat ami 5 perctõl számol vissza. Értelemszerûen az a banda nyer amelyik 5perc alatt több pontot szerez.


Pont jár ha az ellenséges bandából megölsz valakit. Pontlevonás jár, azért ha miután beléptél a zónába, elhagyod azt (elmenekülsz).


Azokra a területekre, ahol banda háború folyik, nem lehet bemenni semmilyen jármûvel.


Ha az egyik bandából egyetlen tag sem lép be a zónába 2percig, az a banda automatikusan veszít.


\"businessrendszer.png\"

A városban jelenleg 45 megvásárolható ingatlan van. Ezeknek az ingatlanoknak viszonylag magas a vételáruk, azonban hosszú távon jövedelmezõ lehet a befektetés. A tulajdonos 5 percenként kapja meg a bevételt az általa birtokolt épületekbõl. Értelemszerûen minél drágább az adott \"business\" annál nagyobb bevételt biztosít.

Egy játékos egyszerre csak 5 ingatlant birtokolhat.

\"businesspickup.png\"
Az üzleteidet senki nem tudja megvásárolni tõled egészen addig amíg online vagy. Ha le lépsz a szerverrõl az épületeidet már meg tudják venni, viszont ebben az esetben vissza kapod a vételár felét. Arról, hogy ki és melyik épületedet vette meg amíg távol voltál arról csatlakozásod után egy dialogban kapsz infót.
\"businessmenu.png\"
 

\"businessrendszer.png\"

A szerveren bárkibõl lehet rendõr ha elért már egy bizonyos pontszámot és nincs benne semmilyen bandában. A rendõrökre külön szigorú szabályok vonatkoznak, melyeket ha nem tartanak be, pontlevonást kapnak és a szerver automatikusan kickeli õket.

A rendõr munkát a Los Santosi rendõrkapitányságon tudod felvenni.

\"lspdinf.png\"
A rendõr feladata, hogy elfogja a bûnözõket és börtönbe zárja õket. A szerver magától osztja ki a körözési szinteket a játékosokra. A következõ bûncselekményekért kapnak körözést a játékosok: Gyilkosság, Drogszállítás, Rablás. A maximális körözési szint 6. A bûnözõnek annyi percet kell a börtönben lennie ahány körözési szintje volt akkor amikor letartóztatták.

A rendõröknek külön szintrendszerük van, melybe az alapján sorolja be szerver õket, hogy mennyi bûnözõt juttattak eddig rács mögé. Minden szinten extrákat kapnak a rendõrök: különbözõ skinek, egyre több kezdõfegyver és egyre többfajta lehívható rendõrségi jármû.


Ugyanis a rendõrök nem használhatnak civil jármûveket, viszont le tudnak hívni maguknak járõrkocsit, motort, helikoptert, vagy akar rendõrségi turismo-t, infernus-t, természetesen a szintjének megfelelõlen.

\"lspd.png\"
A letartoztatott bûnözõkért a rendõrök pontot és pénzt kapnak, az alapján hogy hányas körözési szintje volt az elfogott játékosnak. Ha meguntad a rendõr munkát kiléphetsz bármikor, viszont fontos, hogy a belépést követõen minimum 5 bûnözõt el kell fognod és csak azután teheted le a jelvényt. Ha késõbb visszalépsz visszakapod a szintedet és folytathatod a rendõr karriered ott ahol abbahagytad.

A bûnözõk elfogása a következõképpen mûködik:


Csak azt a körözött játékost lehet letartoztatni aki megadja magát, vagy meghalt. Miután meghalt egy játékos bilinccsel a kezén spawnol újra. Ezután a rendõrnek 1 perce van börtönbe zárni. Ha letelik az 1 perc, a bilincs lekerül és a körözés elveszik. A rendõr a börtönbe zárást követõen kapja meg a pontot és a fizetést.


A bûnözõk megadhatják magukat, ha nincs fent rendõr a kapitányságon feladhatják magukat. Ha azonban a menekülést választják a városban található rendõr csillagokat kell összegyûjteniük, ezáltal csökken a körözési szint.


\"medicrendszer.png\"

Az orvos könnyen tud viszonylag sok pénzt és pontot szerezni a munkával, viszont van egy hátulütõje is a dolognak, ugyanis az orvos nem használhat semmilyen fegyvert! A munkát mindkét mentõállomásnál fel tudod venni Los Santos-ban, illetve ugyanitt fel is tudsz mondani.
\"medic.png\"
A mentõsök feladata, hogy meggyógyítsa a sebesülteket. Különbözõ szintek vannak, melyeknél egyre több hp-t és armour-t tud visszaállítani az orvos. Lehetõséged lesz a saját hp-dat feltölteni, más játékosét, illetve magasabb szinten egyszerre több játékosét is.

Az eltérõ mentõs skinek is segítenek megkülönböztetni melyik orvos milyen szinten van. Az alapján kapsz egyre magasabb szintet a munkában, hogy mennyi embert gyógyítottál meg. Ezt bármikor megtudod nézni a statisztikádban. Ha kilépsz a mentõs munkából a statisztikád megmarad, ezáltal késõbb ugyanott tudod folytatni, ahol abbahagytad.

\"medic2.png\"
 

\"racerendszer.png\"

Jelenleg 150 darab teljesen egyedi versenypálya van a szerveren. Mind a 150 pályát CsAbI mentette le, ezért neki külön köszönet érte. A versenymódok közt ott van a kocsi, motor, bicikli, repülõ, de még parkour verseny is.
\"race.png\"
A versenyek maguktól indulnak bizonyos idõközönként, de 100 megnyert verseny után bárki indíthat és õ választhatja ki a pályát is. Természetesen az adminok is bármikor indíthatnak versenyt.

A statisztika külön menti hány versenyt nyertél eddig, de csak az a verseny számít amin nem csak te indultál egyedül, tehát volt ellenfeled.



\"race2.png\"
Minden versenyhez tartozik rekord lista, tehát a pályák mentik a TOP5 legjobb idõt névvel együtt, amit a verseny indulásakor és közben bárki megnézhet.

Minden verseny végén az elsõ 5 helyezett kap csak jutalmat az alapján, hogy hányadik lett és hányan indultak az adott versenyen.


\"dmevent.png\"

A DM Eventek maguktól kezdõdnek bizonyos idõközönként illetve az adminok is tudnak bármikor indítani. A DM Eventnek csak egy gyõztese lehet.
\"dmevent2.png\"
A gyõztes végül az lesz aki hamarabb eléri az adott mennyiségû kill-t. Hogy mennyi ez a bizonyos max kill attól függ, hogy hány ember lépett be az aktuális Eventbe. Több pálya is van és ezeken belül is kétféle stílus.

Run: SawnOff és Tec9 fegyverekkel kell harcolni.

Walk: Sniper, Deagle, Shotgun a kezdõfegyverek.
\"dmevent.png\"
A nyertes pénzjutalmat és pontokat kap.

Minden alkalommal ha megnyersz egy DM Eventet azt a statisztikád elmenti.


\"derby.png\"

Egy kis Derby mindig jó móka tud lenni úgy 5-8 ellenféllel, de akár ketten is. A deryben talán az a különlegesség, hogy a legtöbb másfajta szórakozással szemben, itt elhanyagolható a skill mivel csak ravaszság és szerencse kell a gyõzelemhez.
\"derby.png\"
A szerveren a Derby rendszer a következõ képen néz ki:

A pályák maguktól, vagy egy admin által indulhatnak el. Miután mindenki csatlakozott és elkezdõdik a kör a játékosok felett egy szám jelenik meg, ami másodpercenként növekszik 0-tól 200-ig. Aki hamarabb eléri a kétszázat az gyõz.

\"derby2.png\"
Ha valaki leesik a pályáról, felborul, vagy simán felrobban, annál a számlaló újraindul. Ahogy nõ a pontod és egyre közeledsz a gyõzelemhez, valószínû, hogy egyre többen fogjak próbálni megakadályozni, hogy végül elérd a kétszázat. Ez teszi majd izgalmassá a Derbyt.

A gyõztes Derby meneteket a statisztikád elmenti.


\"robbery.png\"

Talán az egyik legjövedelmezõbb pénzkeresési lehetõség a szerveren, azonban nem a legveszélytelenebb. A rablás komoly bûncselekmény, vagyis a rabló legfõbb érdeke, hogy messzire elkerülje a rendõröket rablás közben és után egyaránt.
\"rob2.png\"
A rabláshoz mindenképp szükséges egy speciális fekete furgon amibõl mindig csak egy van a városban, viszont több lehetséges helyen parkolhat. Tehát ahhoz, hogy rabolhass elõbb meg kell találnod a furgont. Miután rátaláltál és be száltál, lehetõséged van elvállalni egy rablást. Ha elvállalod onnantól kezdve a zsaruk barmikor lekapcsolhatnak, viszont körözést ekkor meg nem kapsz tehát, hacsak nem szúr ki téged egy járõr biztonságban vagy.

Lehetõséged van neked kiválasztani, hogy mely épületet akarod kirabolni. Ezeket a radar jelezni fogja: LS Bookmaking, Alhambra Disco, Jefferson Motel, PigPen StripClub

\"rob.png\"
Miután odahajtasz az egyik épülethez és bemész, megkeresed a széfet, majd a széf elõtti cp-ben kell várnod 2 percig. Ha a 2 perc letelik a zárat feltöröd és a széf ajtaja kitárul. A rendõrök értesitest kapnak a betörésrõl és innentõl minimum hármas körözési szintet kapsz.

A lehetõ leggyorsabban el kell jutnod a furgonnal és a szajréval egy garázsba LS szélén. Ha ez is megvan akkor lesz sikeres a rablás és megkapod a jutalmat.


\"drugsrendszer.png\"

A városban 3 dealer árulja a kábítószert az eldugott sikátorokban. Öt különbözõ anyagot lehet vásárolni tõlük melyeknek eltérõ az áruk, a hatásuk és különbözõ ideig tartanak.
\"drugbuy.png\"
Azonkívül, hogy jó poén például betépve versenyezni, nem csak ennyi haszna van a dolognak. A statisztika menti, hogy ki hány gramm kábítószert használt a szerveren és az 5 legtöbb kábszert fogyasztó tudja csak megvásárolni a Drog farmot Flint Country-ban ami a legjövedelmezõbb business a szerveren.
\"tripp.png\"
 

\"drugjob.png\"

Viszonylag egyszerû módszer a pénzkereséshez. A munka lényege, hogy elmenj egy furgonért a drogtelepre és elvidd az árut egy garázsba. Természetesen ez a munka illegális, tehát a rendõrök bármikor lekapcsolhatnak miatta.\"center]\"Ha a drogfutár munka elérhetõ egy parancs után a radar egy telefonfülkéhez fog irányítani, ahol megkapod a részletes eligazítást. El kell menned a megpakolt furgonért vidékre és biztonságban el kell juttatnod a városba.
\"drugjob.png\"
Ha sikerül pénzjutalomban részesülsz, viszont ha nem vigyázol és a furgon megsemmisül, akkor a kárt levonják a pénzedbõl, tehát résen kell lenni. Érdemes segítséget kérni akár bandatársaidtól, akik menet közben segítenek neked megvédeni a szállítmányt.

\"exportrendszer.png\"

A módban az export rendszer szinte ugyanúgy mûködik mint Single Player-ben, azzal a különbséggel, hogy a Los Santosi kikötõbe kell a lopott jármûveket leszállítani.
\"export.png\"
Ha egy olyan kocsiba szállsz be amit lehetõség van leszállítani arról azonnal infót kapsz a chat-ben.

A kikötõben ahová a jármûveket kell leszállítani van egy tábla amin fel vannak sorolva azok a típusok amikre szükség van. Ha leszállítottad az egyik kocsit, azt a típust kihúzza a listáról.


Ha minden jármûvet leszállítottak egy rövid idõ után a tábla lecserélõdik és egy új lista kerül fel.

\"export2.png\"
 

\"duelrendszer.png\"

Duelt bárki bármikor indíthat. Miután beírta a játékos a parancsot, az elsõ dialogban ki kell választani a 8 pálya közül az egyiket. A következõ lépés a fegyverválasztás.
\"duel2.png\"
9 féle fegyver közül lehet választani, melyek a következõk:

- SawnOff


- Deagle


- Tec9


- Shotgun


- MP5


- Sniper


- Country Rifle


- C4


- Chainsaw

\"duel.png\"
Ezután meg kell adnunk, hány körbõl álljon a duel. Minden pályának két spawn pontja van és ezek körönként váltakoznak. Minden kör elején a hp és a páncél visszatöltõdik.

Az utolsó dialognál a tétet lehet beállítani. A duel gyõztese ezt az összeget fogja elnyerni az ellenfelétõl.


A gyõztes dueleket a statisztika elmenti.



\"nyitashamarosan.png\"
« Utoljára szerkesztve: 2014. Március 07. - 13:38:32 írta divkn »

[HUN] >> Hood Starz << Szerver
« Válasz #1 Dátum: 2014. Január 01. - 16:08:51 »
0
hmm.. kíváncsian várom.
de azért örülné(n)k neki ha inkább a sawn-t elhagynánk, és a deagle-re orientálódnánk, meg az efféle fegyverekre. :)

[HUN] >> Hood Starz << Szerver
« Válasz #2 Dátum: 2014. Január 02. - 22:09:00 »
0

hmm.. kíváncsian várom.
de azért örülné(n)k neki ha inkább a sawn-t elhagynánk, és a deagle-re orientálódnánk, meg az efféle fegyverekre. :)
 
[/quote]
Ha sawnt elhagynánk szerintem azzal csak külföldön aratnánk sikert nem Mo-n..  :(

[HUN] >> Hood Starz << Szerver
« Válasz #3 Dátum: 2014. Január 03. - 00:32:38 »
0

hmm.. kíváncsian várom.
de azért örülné(n)k neki ha inkább a sawn-t elhagynánk, és a deagle-re orientálódnánk, meg az efféle fegyverekre. :)
 
[/quote]
Ugyanez. M4, shotgun, sniper az igazi fegyver az ilyen szervereken. Sawn,uzi,tec meg csak bohockodas. Sawnban nincs semmi taktika,m4el meg tudsz fedezekbol loni, meg hasonlok.

[HUN] >> Hood Starz << Szerver
« Válasz #4 Dátum: 2014. Január 03. - 02:21:49 »
0
majd megtudják nefélj, hogy csak szarakodás az amit õk mûveltek a sawnal és rájönnek hogy a dm a deaglenél, sotinál, snipernél kezdõdik el valahol.

[HUN] >> Hood Starz << Szerver
« Válasz #5 Dátum: 2014. Január 03. - 16:22:25 »
0

 

hmm.. kíváncsian várom.
de azért örülné(n)k neki ha inkább a sawn-t elhagynánk, és a deagle-re orientálódnánk, meg az efféle fegyverekre. :)
 
[/quote]
Ugyanez. M4, shotgun, sniper az igazi fegyver az ilyen szervereken. Sawn,uzi,tec meg csak bohockodas. Sawnban nincs semmi taktika,m4el meg tudsz fedezekbol loni, meg hasonlok.
 
[/quote]
 

majd megtudják nefélj, hogy csak sz*rakodás az amit õk mûveltek a sawnal és rájönnek hogy a dm a deaglenél, sotinál, snipernél kezdõdik el valahol.
 
[/quote]
Hát jól van majd nyitás után pár héttel (vagy nappal) megbeszéljük még ezt..  ;)

Nem elérhető ZyZu.

  • Globális moderátor
  • 8939
  • my turbo diesel forum
  • Discord: ZyZu.
    • Profil megtekintése
[HUN] >> Hood Starz << Szerver
« Válasz #6 Dátum: 2014. Február 12. - 18:06:42 »
0
[gmod]A témát zárom.. Semmi frissítés[/gmod]

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal