Szerző Téma: Mielõtt témát nyitsz és mielõtt postolnál  (Megtekintve 1865 alkalommal)

Mielõtt témát nyitsz és mielõtt postolnál
« Dátum: 2013. Október 10. - 18:59:21 »
+3
Igazából nem gondoltam volna, hogy ilyenrõl témát kell itt nyitni, de a helyzet katasztrofális.
I.
Eddig körülbelül pár darab értelmes témát láttam ebben a fórumrészben az összes többi értékelhetetlen.
Minden témában a hiba azonos: a kérdésed nem megválaszolható.
Pár példával érzékeltetném ezt a hibát.
 
Idézetet írta: maxzsombor date=1378906176\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"43537\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Hello.Leszedtem egy külföldi rp szerót regisztráltam rajta leléptem hogy adjak magamnak admint,utána vissza akartam menni rá nem engedet vissza hogy rosz a jelszó.Mitlehet csinálni hogy vissza engedjen utána?
 
Erre a kérdésre fizikailag képtelenség az elsõ hozzászólásban megfelelõ választ adni. Nem tudjuk, hogy milyen mód (ha ugyebár nem egyedi). Nincs semmilyen forráskód megadva így a segítõnek kút fõbõl kell kitalálni azt, hogy a témanyitó hogyan oldotta meg a jelszó kezelést.
Ez a legrosszabb eset amit most idéztem vannak akik \"csak\" a változókat és a kódot felejtik ki. Persze a témája így is totálisan értelmetlen. Mert még ha akarna is segíteni neki valaki akkor sem tudna.
 

Sziasztok!

Azt szeretném meg tudni hogy Dini-s mentési rendszerrel a Defensive módban hogy lehet meg csinálni azt hogy az adott kocsikat csak a frakció vezesse? Példa: Van egy kocsid . És ha azt frakcióba akarod adni akkor /bead kocsi és be adja a kocsit a frakciónak. És onnanstól bármelyik tag elviheti.. Én erre lennék kiváncsi!

 
[/quote]
Itt is nincs megadva semmilyen változó, semmi arról, hogy õ hogyan kezeli a frakciókocsikat. Azt sem tudjuk, hogy használ e parancsfeldolgozót vagy sem.
II.
Ha úgy gondolod, hogy te LMGTFY (Let Me Google That For You) vagy egyéb más google keresõre (vagy google keresés linket) tennél be akkor ne tedd.
Ez nem segítség!
Ha segíteni akarsz akkor tedd meg. Ha nem akkor ne.
Persze linkelni lehet. Konkrétan. Nem pedig általánosságban.
Szabályzatra vonatkozóan


Bárki aki ezen két pont ellen vét, annak témáját a moderátorok zárhatják, hozzászólását törölhetik és akár 20% figyelmeztetésben részesíthetik.
Elég volt az értelmetlen és felesleges témákból és hozzászólásokból!
Egyéb kiegészítés


Ez más fórumrészekben nem probléma, de itt szintén katasztrófa.
A hozzászólások és témák 90%-a tele van idióta helyesírási hibákkal. Irritáló, zavaró és bántja az ember szemét. Ezek mellett a témanyitó totálisan idiótának tûnik mindenki szemében és semmilyen értelmes válasz onnantól nem fog keletkezni a témában.
Plusz felhívnám minden témanyitó figyelmét, hogy a globális szabályzat vonatkozik a helyesírásra is.
 

 
  • A hozzászólásod legyen értelmezhetõ. Mivel ez nem egy chatbox így mielõtt a \'Hozzászólás\' gombra nyomnál értelmezd a hozzászólásod (legyen értelmezhetõ és nyelvtanilag helyes is).
    • Azon hozzászólások melyeket nehéz értelmezni (vagy nem is értelmezhetõek) azokat a moderátorok törlik. Halmozat esetén akár 20% figyelmeztetés is kiosztható.

     

[/quote]
Minden olyan téma ami nem értelmezhetõ elsõre (helyesírás és rossz fogalmazás miatt) azonnali törlésre vagy zárásra kerül.
« Utoljára szerkesztve: 2013. Október 10. - 19:07:21 írta Gentleman »

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal