Szerző Téma: Szabályzat  (Megtekintve 1259 alkalommal)

Nem elérhető SnooP

  • 1798
  • SnooP
    • Profil megtekintése
Szabályzat
« Dátum: 2013. Augusztus 30. - 15:22:49 »
0
Szabályzat


Témákra (topicocra) vonatkozóan:
-A téma kinézete és elrendezése egyeznie kell a függvény mintával.. Ha a téma nem felel meg ennek a téma indító kap két nap javítási idõt és ha az illetõ nem javított rajta megfelelõen a mintának és a szabályzatnak törölve lesz a témája.
-A téma neve úgy tartalmazza a kis és nagybetûk számát, hogy azt a fórumon lévõ wikipédia észlelje.
-A függvény fajtáját nézve a megfelelõ kategóriát válassza ki a téma indító!
-A téma lehetõleg ne legyen tele helyesírási hibákkal ugyanis értelmezhetetlen lesz a szöveg. (használj helyesírás ellenõrzõt).
-Egy függvény leírásánál személyes megjegyzést (például: \"készítettem egy újabb leírást kérlek helyezzétek át\" ) NE tegyetek maradjatok meg a pontos fordításnál.
-Lehetõleg törekedjenek a téma indítok a precíz, fordítási hibáktól mentes fordítások készítését
-A téma ikonját NE változtasd meg.
-Ha építõ jellegû kritikát kapsz lehetõleg próbáld kijavítani a hibáid és ne vitatkozni.
-Mivel csak segítõkész és azon felül lévõ rangú emberek tudnak a függvényekhez fordítást nyitni ezért, a témád nyisd a Leírások / Útmutatók részlegbe ahonnan át lesz majd helyezve.
-Ha már egy adott függvény le van fordítva ne fordítsd le újra, ellentétben a téma törölve lesz, több ilyen téma nyitása után pedig 10% warnt von maga után. (A lefordított függvényeket ide kattintva találod meg )


A hozzászólásokra vonatkozóan
-Ha egy illetõ témához eltérõ hozzászólást (OFF-ot) vagy folyamatos dicsérést ír több függvényhez annak törölve lesznek a hozzászólásai és 5-10% warnba részesül hozzászólásoktól függõen.
-A hozzászólás lehetõleg építõ kritikát tartalmazzon, mintsem negatívot esetleges fent említett dicséretet.
-Az adott függvény leírásában ne kérj segítséget az általad adódott problémák miatt, tedd meg a Segítségkérések fórumrészben. Ellenkezõ esetben hozzászólás törlését és több eset után warn-t von maga után 5-10%-ban a segítségkérésektõl függõen.


« Utoljára szerkesztve: 2013. Augusztus 30. - 17:08:51 írta SnooP »

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal