Szerző Téma: Mystic Gaming - RolePlay [GF]  (Megtekintve 62653 alkalommal)

Nem elérhető UppeR!

  • 1134
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Dátum: 2013. Július 22. - 16:11:41 »
+60
\"QE5OWktvAwMCU11PRAVQ\"
 


Szerver információk
Szerver neve: Mystic Gaming - RolePlay
Hosting: mGaming VPS
Kliens: San Andreas Multiplayer 0.3x
IP cím: s1.mgaming.hu:7777 és s2.mgaming.hu:7777
Játéktér: Red County
Weboldal: www.rp.mysticgaming.hu
Kapcsolat: [email protected] / [email protected]
 
 
\"elvalaszto.png\"
 

Média
 


\"myweb.png\"\"myfb.png\"\"mytw.png\"\"myyt.png\"
 
 
\"elvalaszto.png\"
 

Videók
 


 
         

 
         

\"elvalaszto.png\"

Admin csapat
Tulajdonos:
Legend - Fejlesztés /scripter/
Szilárd - Rendszergazda, webfejlesztõ
UppeR! - Ügyintézés, fórum
Adminisztrátor:
Ben - Adminisztráció
Moderátor:
KisHP - Adminisztráció
Rúni - Adminisztráció
Razr - Adminisztráció
Ady - Adminisztráció

Mit is kell tudni az admin csapatról és az adminok kiválasztásáról? Összefoglalva: Minõség és megbízhatóság.
Mire alapozzuk ezt? Adminjaink általában a 3-4 évvel ezelõtti LT-s baráti körbõl kerülnek ki, így garantálva a megfelelõ megbízhatóságot.
Az admin csapat minõségét jelzi, hogy az mGaming project adminjai együtt dolgoztak több sikeres szerveren is (PDRP, LLRP, Palomino, stb).
\"elvalaszto.png\"
Rólunk

Kezdésképpen a szerver történetét szeretném bemutatni. Legegyszerûbben megoldhatnám a \"hosszú / bonyolult\" kifejezések leírásával, mint a bonyodalmak titkolására használunk embertársaink felé, illetve fordítva. Viszont talán túlságosan is egyszerû lenne ezt a megoldást választanom. Így hát marad a tömörített történelem. Évekkel ezelõtt jött az ötlet, hogy készítsünk egy RolePlay szervert. Neki is láttunk megcsinálni. Szerver név nem jutott eszünkbe jó ideig, majd egy italozással töltött estén jött a Mystic név - és ránk is ragadt. Készültek a mapok és a scriptek. Olyan szervert szerettünk volna elétek tárni, ami mindenben újat mutat, modern megoldásokkal, látványos élményt kínált volna a játékosoknak. Egy bizonyos idõszakig ment is a fejlesztés, ám ahogy lenni szokott, jó idõre leállt - talán pont azért, mert túl sokat vártunk a projekttõl. Késõbb többször is kísérletet tettünk a projekt újjá élesztésére (mGaming és Core egyesülés, mGaming közösségi portál, stb) - de mindegyik próbálkozás a tervezési szakasznál elhalt.
Most, évekkel késõbb:
Elérkeztünk a Krisztusi idõszámítás szerinti 2013. év nyarához. Legend felkeresett, hogy szabadidejében elkezdett írni egy RolePlay modot. Egy kis egyeztetés után arra a döntésre jutottunk, hogy újra kellene éleszteni a régi projectet... Így lett újra Mystic Gaming / mGaming. Lényegében az mGaming egy játékszerver csoport lesz, amihez több szerver fog tartozni.
A Mystic Gaming - RolePlay szervert elsõként samp kliensre kezdtük el írni, majd a sampfórum felhasználói megszavazták, hogy GTA United klienst használjunk. A szavazás fölényes gyõzelme után át is alakítottuk a szervert United-re, Vice City városába. Viszont az a project nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Újabb szavazás következett. Érdemes-e visszaalakítani a szervert samp-ra, és újra elindítani? A szavazás eredményét már tudjátok..
\"elvalaszto.png\"
Frakciók

Rendõrök
Jelenlétük fontos, ezt mindenki tudja. Bár, ha nem éppen legális életet élünk, a pokolra kívánjuk a biztosurakat.
Tegyük fel, hogy a tisztes utat választottuk, békés polgárok vagyunk. Tiszteljük õket, segítenek megtartani a rendet a megyében.
Legyen szó piti utcai rablókról, betörõkrõl, közlekedési szabálysértõkrõl: számíthatnak rá, hogy nem sokáig maradnak büntetlenül.
Két rendõrségi épület van: A központ Dillimoreban található, míg Montgomeryben egy kerületi õrs van.

 [hs width=200 height=120]
http://picture.mysticgaming.hu/leiras/rendor1.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/rendor2.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/rendor3.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/rendor4.png[/hs]

Orvosok
Mi lenne velünk nélkülük? Legyen az kisebb megbetegedés, vagy súlyos sérülés... Rájuk mindig számíthatunk! Feladatuk egészségünk védelme, rendbehozatala.
Modern egészségügyi intézményük és a mentõkocsik kiváló felszereltsége végett megfelelõ ellátásban tudják részesíteni a betegeket. Talán egy kis hálapénzért cserébe még annál is jobban.

 [hs width=200 height=120]
http://picture.mysticgaming.hu/leiras/korhaz1.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/korhaz2.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/korhaz3.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/korhaz4.png[/hs]

Szerelõk
Jármûveink talán még többször károsodnak, mint az egészségünk. Tolatás közben figyelmetlenség, súlyos közlekedési baleset, vagy csak valaki megkarcolta a kocsinkat?
Ilyenkor jön jól az autószerelõk jelenléte. Gyors, precíz és olcsó (ha jó napjuk van) munkájuk által élvezhetjük makulátlan jármûvünk kényelmét.

 [hs width=200 height=120]
http://picture.mysticgaming.hu/leiras/szerelo1.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/szerelo2.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/szerelo3.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/szerelo4.png[/hs]

Rádiósok
Hosszú út áll elõttünk, egy messzi rokonunkhoz látogatunk. Kezdjük megszokni a monoton motor zajt, de még mindig idegesítõ. Mivel tudnánk terelni a figyelmünk?
Hát persze, az autórádió! Bekapcsoljuk, és megszólalnak a legjobb slágerek, a legviccesebb mûsorok - jól ismert mûsorvezetõk által.
Néha még értékes nyereményeket is adnak az emelet díjas, drága sms játékokban.

 [hs width=200 height=120]
http://picture.mysticgaming.hu/leiras/radio1.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/radio2.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/radio3.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/radio4.png[/hs]

Taxisok
Jármûvünk a szerelõknél van? Lekéstük a buszt? Hívjuk a Taxitársaságot!
Gyors kiérkezéssel, korrekt árakkal, kedves sofõrökkel a teljes körû, minõségi szolgáltatást nyújtanak.

 [hs width=200 height=120]
http://picture.mysticgaming.hu/leiras/taxi1.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/taxi2.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/taxi3.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/taxi4.png[/hs]

Önkormányzat
Politikusok... Politikusok mindenhol... Az embernek már a nemi szerve is ki van velük. Új adó így, megszorítások úgy, romlik az életszínvonal.
Ez az általános nézet. De gondoljunk csak bele, kik döntik el, hogy ki tölti be ezt a pozíciót? Mi magunk a lakosok.
Rajtunk múlik, hogy olyan polgármestert válasszunk, aki vezetése alatt a város megújul, fejlõdik, javul a gazdaság és az életszínvonal.

[hs width=200 height=120]
http://picture.mysticgaming.hu/leiras/onki1.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/onki2.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/onki3.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/onki4.png[/hs]
\"elvalaszto.png\"
Másodállások
Ételszállító
Van egy kis Vice City-i ivóhely, amely közben elég jó konyhával is rendelkezik. Talán a környék legfinomabb ételeit lehet náluk kapni. Ennek okán rengeteg család és munkahely rendeli tõlük az ebédet és a vacsorát. Az alapanyagok beszerzesérõl se feledkezzünk meg. Folyamatos munkát ajánlanak fuvarozó kedvû fiatalembereknek.

Fûnyíró
Nõ a fû. Na nem rosszra gondolni, khm. Csak a gyep. Ha nincs megfelelõen kezelve, akkor rontja a város összképét.
Ezért vannak a szorgos fûnyírók, akik jármûveikkel rendezetten tartják a zöldes területeket.

[hs width=200 height=120]
http://picture.mysticgaming.hu/leiras/funyiro1.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/funyiro2.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/funyiro3.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/funyiro4.png[/hs]

Raktáros
Egy jól mûködõ gazdaságban sok termék cserél gazdát. De hol vannak ezek a termékek a gyártás és az eladás közötti idõszakban?
Hát a J&J\'s raktárában! Egy kívülálló számára átláthatatlan, de az ott dolgozók számára igenis rendezett rendszerben a dobozok megfelelõ helyre kerülése nagyon fontos.
Akár targoncával, akár kézi erõvel, de rendezni kell a dolgokat.

[hs width=200 height=120]
http://picture.mysticgaming.hu/leiras/raktar1.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/raktar2.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/raktar3.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/raktar4.png[/hs]
Szállító
A fuvarozás nagyon fontos a gazdaságban, talán ezért is foglalkozik ezzel az üzletággal olyan sok cég. Jelen esetben a sofõrök fõleg olajat, benzint szállítanak, de közbe jöhet más fontos szállítmány is. Nagyrészt veszélyes anyagokkal foglalkoznak, ezért is keresnek olyan sokat.
Favágó
Körülnézünk a lakásunkban. Mindenhol fából készült dolgokat látunk. Ezekhez szükséges sok alapanyag, melyet a fatelep biztosít.
Szakképzett favágók végzik itt a munkájukat. Bár a környezetvédelem szempontjából nem igazán jó munka, de a szükség mégis csak szükség.
Fa szállító
A kitermelt fákat fel is kell dolgozni, de elõtte el is kell valahogy jutniuk a feldolgozó üzemhez. Itt jönnek szóba a fa szállítók. Rossz az aki rosszra gondol!
Speciális jármûveik segítségével szállítanak. Az üzemben meg elkészülnek a hétköznapi élethez szükséges termékek.
Halász
Másik fontos élelem csoportról sem feledkezhetünk meg. Õsidõk óta az ember táplálékaként szolgáló halak ma is fontos részét képezik táplálkozásunknak.
Rengeteg halfaj létezik (édesvízi, tengeri herkentyûk, stb), így bárki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelõt.
A halászok a kifogott halakat éttermeknek és a piaci kereskedõknek adják el, így akár vehetünk otthoni elkészítésre is.
Postás
Szeretsz korán kelni? Akkor ez a munka neked való!
A kutyák által kedvelt bácsiknak és néniknek minden reggel ki kell szállítani a küldeményeket, még a házigazda felébredése elõtt.
A friss újságot el tudja olvasni aznap, a csekket be tudja fizetni a munka kezdés elõtt, a szórólapokat átnézni a délutáni bevásárlás elõtt.

Pizzafutár
A jó munkás ember este fáradtan beesik a lakása ajtaján. A felesége 10 perccel elõtte ért haza, hasonlóan fáradt állapotban - nincs ereje fõzni.
Menjenek el egy étterembe? De arra nem futja a fizetésbõl... Mi legyen? Hmm, tényleg, a BlueBerry pizzériában van házhoz szállítás, és nem is vészes áron.
Telefon elõ, rendelés leadva, már csak meg kell várni a futár érkezését.

 [hs width=200 height=120]
http://picture.mysticgaming.hu/leiras/pizza1.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/pizza2.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/pizza3.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/pizza4.png[/hs]
Úttisztító
Száll a por, folyik az olaj, eldobált csikkek és papírzsepik mindenhol. Nem szeretjük, ha szemét lepi el környezetünk, mégis szemetelünk. Ki érti ez?
Nem is lényeges, mivel a városgazdálkodás úttisztítói nem hagyják, hogy ilyen körülmények között éljünk. Járják az utakat, ezzel megóvva minket a sok szeméttõl.

 [hs width=200 height=120]
http://picture.mysticgaming.hu/leiras/utnyal1.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/utnyal2.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/utnyal3.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/utnyal4.png[/hs]

Szemétszállító
Nem csak kis méretû, földre dobott szemetek léteznek. Mi történik egy javíthatatlan TV készülékkel, rozzant kanapéval vagy a háztartási szeméttel?
Tudja jól mindenki, hogy város szélén található szeméttelep lesz a nyughelyük, hova a szorgos szemétszállítók hordják õket.
Bár senki sem érti, hogy a helyi sörgyár miért adta ki nekik telepük egy részét. Vajon a sörgyár munkatársai kapnak bónusz pénzt a kemény bûz elviseléséért cserébe, vagy ez által olyan sok a felmondás náluk?

 [hs width=200 height=120]
http://picture.mysticgaming.hu/leiras/kukas1.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/kukas2.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/kukas3.png[/hs]                    [hs width=200 height=120]http://picture.mysticgaming.hu/leiras/kukas4.png[/hs]
\"elvalaszto.png\"
Rendszerek
Jármû
Jármû sérülés: Nem tart ám örökre egy jármû, ha nem vigyázunk rá. Mi volt eddig minden szerveren? Teljesen tönkrement a jármû, felrobbant, majd a szerelõ pár dollárért megjavította, és mehetett a randalírozás tovább. Állj! Ezen változtattunk. Ha jármû olyan sérüléseket szenved, mitõl felrobban, teljesen használhatatlanná válik. Errõl a funkcióról a képet alább láthatjuk.
Biztosítás: Komoly sérülést szenvedett jármûvünk, de éppen nincs pénzünk javításra - esetleg új vételére? Erre is kínálunk lehetõséget! Ha tisztességesen fizetve van a jármû biztosítása, komoly összeg üti a markunk ilyen esetekben.
Használt autó kereskedés: Ha nincs pénzünk új jármûre, vehetünk használtakat is. Viszonylag olcsón lehet hozzájuk jutni, de éppen ezért nem is a legjobb állapotban vannak. Saját jármûvünk is beadhatjuk ide.
Tankolás: A jármûveket szükséges tankolni is, eltérõ üzemanyaggal (95, 98, Diesel). De vigyázzunk, nehogy járva hagyjuk a motort tankolás közbe - mert az végzetes robbanást okozhat!
Index: Mikor annak idején elkészítettük az indexet minden jármûre, itthon még teljesen egyedi dolognak számított. Manapság meg már szinte kötelezõ dolog egy RolePlay szerveren. De az elakadásjelzõrõl sem feledkeztünk meg.
Tempomat: Szeretük száguldozni, jármûvünk teljes erejét kihasználva. Ellenben a rendõrség nem éppen kedveli a gyorshajtókat, kemény bírsággal büntethet minket érte. E célból került be a jármûvekbe a tempomat. Talán mindenki ismeri, de ha mégsem: Bekapcsolása esetén a bekapcsoláskor aktuális sebességre korlátozza a jármûvet, mellyel így figyelmetlenség esetén sem lépjük túl a megfelelõ sebességkorlátot.
Rádió: Maximum hangerõn szól a zene a kocsiban, de nem halljuk, csak a sofõr? Illetve a kocsi mellett állva is teljes a csönd? Igen, mindenhol így van. De nem nálunk. A kocsiban ülve, illetve mellette állva haljuk a zenét teljes hangerõn, majd a jármûtõl távolodva egyre halkul, míg hallótávolságon kívül kerül.
Autómosó: Épp beülnénk a verdába, amivel a városban furikázva be akarunk csajozni. Vetünk rá egy pillantást - hoppá, tiszta kosz a motorháztetõ. Mi tévõk legyünk? Természetesen elmegyünk a legközelebbi autómosóba, ahol olyanná varázsolják jármûvünk, mintha vadi új fényezést kapott volna.
Ház
A mindig biztonságot nyújtó otthon, ahol még titos összejöveteleket is lehet tartani.
Most kivételesen teljesen OOC leírást kap ez a rész. A házrendszerrõl annyit kell tudni, hogy teljesen dinamikus, a szerveren kezelhetõ az adminok által.
Bármikor rakható le ház, módosítható a bejárat, az ára, a tulajdonosa, az interior, minden ami fontos a házzal kapcsolatban. Hamár az interiornál tartottam, nem felejthetem el, hogy szintúgy teljes mértékben dinamikus a szerveren elérhetõ interiorok listája, bármikor tudjuk õket módosítani, újakat hozzáadni a listához.
Bútor / lakberendezés rendszer is várható.
Egyenlõre mindenkinek 1 ház lehet a tulajdonában, ezt majd lehetséges bõvíteni fogjuk a késõbbiekben.
Küldetés
Részletek hamarosan.
NPC
Közlekedés: Több menetrend szerinti buszjárat közlekedik a városban, hogy a jármûvel nem rendelkezõk könnyen eljussanak a város különbözõ pontjaira. Természetesen menetjegy vásárlása kötelezõ. Persze, ha sokat utazunk, kiválthatjuk a bérletet, amivel tudunk spórolni. Ha merészek vagyunk, kihasználhatjuk a bliccelési funkciót is, de lebukás esetén kemény bírságot kapunk.
Boltosok: Természetesen a boltokban is találkozhattok NPC eladókkal, melyek talán realisztikusabbá teszik a vásárlást. Nehogy már egy teljesen üres boltban vegyünk valamit - épeszû ember ellopna minden mozdíthatót.
Küldetések: Fentebb kilett fejtve céljuk, a rendszer mûködése.
Egyéb
Admin: Errõl gondolom nem sokat kell írnom. Tudja, amit tudnia kell - a tõlünk már megszokott lehetõségekkel.
Inventory: Mostanra elengedhetetlen dologgá vált a RolePlay szervereken. A játékos listában a nevünkre kattintva elérhetjük a nálunk lévõ tárgyakat, a legtöbbet onnét tudjuk felhasználni. Természetesen mások számára is átadhatók a tárgyaink.
Animációk: Nem szorul nagy magyarázatra. A megszokott animáció lehetõségek várnak rátok, melyeken tessék rendszeren használni RP-zés közben.
Cent: Valamennyire szeretnénk reális árakat (ami tökéletesre lehetetlen), ezért bevezetésre került a cent rendszer.
Telefon: A kommunikáció életünk fontos része. Manapság a személyes és írott kommunikáció szerepét részben átvette a telefonálás. Bárhonnét felhívhatunk bárkit, persze jó pénzért. A szöveges üzenetek sem elhanyagolhatók, melyek a késõbbiekben bármikor visszanézhetõk.
Bank: Hol máshol tudnánk legjobban õrizni a pénzünket, mint a bankban? A városi bank kedvezõ ajánlatokkal várja leendõ ügyfeleit. Lehetõségünk van több számla létrehozására is, melyeket PIN kóddal tudunk védeni. Létrehozhatunk saját magunknak, illetve vállalkozásunknak is.
ATM: Mit tehetünk akkor, ha nincs nálunk elég készpénz, és a bank is bezárt már? A városban találhatók ATM-ek, ahol egyszerûen vehetünk fel pénzt a bankkártyánkról.
Csekk: Biztosítás, rezsi, rendõrségi büntetés... Mindenhol csak befizetendõ összegek. Ezeket csekken kapjuk meg, melyeket a postán tudunk befizetni.
Kajáldák: Található itt pizzéria, csirkés, fánkos, étterem. Mindig jól jönnek az éhes pocakoknak, illetve fontos találkozók lezavarására. A városban elvétve utcai árúsok és kaja- / italautomaták találhatók.
Fodrászat: Néha kell egy kis hajvágás, frizura igazítás. Lehetõséged van hajviseleted megváltoztatni egy kis apróért cserében.
Iratok: Személyünk és tulajdonaink azonosítására iratokat használunk. Mindenki rendelkezik személyi igazolvánnyal - ezt automatikusan megkapja. Ha letesszük a jogosítványt, vagy kocsi üzemeltetéshez fontos forgalmit szeretnénk megkapni, azt az ezzel foglalkozó hivatalban kérhetjük ki.
Fizetések: A frakció tagok fizetéseit nem a script, és részben nem is a városvezetés határozza meg.
A frakciók meghatározott idõközönként egy adott összeget kapnak a várostól, melybõl a fõnökök oszthatják szét a munkásaiknak a fizetéseket.
Természetesen külön bevételekbõl is rakhatnak a frakció tõkéjéhez, melybõl akár frakció jármûveket és egyéb fejlesztéseket vásárolhatnak.
Ruhaboltok: A városban több ruhabolt is megtalálható. Mind, aminek ott az exterirorja. Természetesen a külön márkaboltok külön kínálattal rendelkeznek.
A játékos ezekben vásárolhat magának új ruhát, de csak olyat, amilyet a karaktere tulajdonságai megengednek.
Így külön lesznek véve nõi-férfi, kínai-néger-fehér, s egyéb kategóriák szerint a skinek.
A jelenleg már kész rendszerek szerepelnek itt. Folyamatosan bõvítjük a listát, amint bekerülnek a szerverre újabb dolgok.
\"elvalaszto.png\"
Várostörténet

Hamarosan
 
\"elvalaszto.png\"
A szerver szabályzata

Hamarosan
 
\"elvalaszto.png\"
UCP

Hamarosan
 
\"elvalaszto.png\"

Képek
 
Szerverrõl
 



\"kep1.png\"
\"http:\"
\"http:\"
\"http:\"
 
\"elvalaszto.png\"

Letöltés
A szerverünk használatához az alábbi kiegészítõ letöltése szükséges.
MultiPlayer kliens: http://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3x-R1-2-install.exe
 
\"elvalaszto.png\"

Speciális köszönet
Rockstar Games - GTA:SA
Kalcor - SA:MP
BlueG - MySQL Plugin
Y_Less - sscanf2 Plugin
Y_Less - YSF Plugin
Y_Less - fixes.inc
Y_Less - foreach.inc
Szilárd - UCP készítése
Actor - Grafikák
Pyenix - Mystic Gaming lógó készítése
Fl0rian - Parancsfeldolgozó
\"elvalaszto.png\"
Partnerek
\"m2hu.png\"
\"elvalaszto.png\"
\"logo3.png\"

Mystic Gaming | mGaming <> 2010-2013
Legend & UppeR! project <> 2012-2013
\"elvalaszto.png\"

A szavazás magyarázata
 

Jelenleg nincs aktuális illetve lezárt szavazás.
 
 

\"elvalaszto.png\"

 

\"logo2.png\"

 

\"logo1.png\"

 

\"QE5OWktvAwMCU11PGAVQ\"
« Utoljára szerkesztve: 2014. Április 07. - 06:31:05 írta ZyZu. »

Nem elérhető Legend

  • Adminisztrátor
  • 1830
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #1 Dátum: 2013. Július 22. - 16:30:21 »
0
Figyelem. A leiras meg nem vegleges.  :) Modosulhat a szavazastol fuggoen. Sorry, nincs magyar billentyuzetkiosztasom most.  :-[
Edit: A leirasban levok mar keszen vannak.  :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. Július 22. - 16:34:57 írta Legend »

Nem elérhető Zack

  • 433
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #2 Dátum: 2013. Július 22. - 16:35:00 »
+2
Szerintem SÖR. Btw. Sok sikert :D

Nem elérhető b1s

  • 2212
  • Faszidegbénulás
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #3 Dátum: 2013. Július 22. - 17:03:42 »
+2
dícsértessék!

Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #4 Dátum: 2013. Július 22. - 17:15:20 »
0
Hajrá :D

Nem elérhető EnterR

  • Globális moderátor
  • 4223
  • dawg
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #5 Dátum: 2013. Július 22. - 17:38:33 »
0
Sok sikert :D

Nem elérhető UppeR!

  • 1134
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #6 Dátum: 2013. Július 22. - 18:07:28 »
0
Köszönjük.  ;)

Nem elérhető rowel

  • 599
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #7 Dátum: 2013. Július 22. - 18:17:58 »
0
Sok sikert.Jó látni,hogy vannak egyedi munkák is.Sok sikert még 1x. :)  (Állatgondózra gondolok,pl.)

Nem elérhető #Nexus#

  • 1374
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #8 Dátum: 2013. Július 22. - 18:26:43 »
0
Sok sikert nektek, remélem lesz olyan sikere mint a Palominonak ! :$  ( még mindig csak egy pluszt lehet adni  :weep: )

Nem elérhető Zharko

  • 1955
  • Future House <3
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #9 Dátum: 2013. Július 22. - 19:20:19 »
0
GL srácok :)

Nem elérhető Legend

  • Adminisztrátor
  • 1830
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #10 Dátum: 2013. Július 22. - 19:21:34 »
0
Koszonjuk mindenkinek. Eddig ugy nez ki, United a forever. Aki arra szavazott, kiprobalta mar? Ha nem, akkor google, gta united, es download start.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2013. Július 22. - 19:30:43 írta Legend »

Nem elérhető Kosy

  • 624
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #11 Dátum: 2013. Július 22. - 20:05:17 »
0
Elõször csak Liberty City lesz? Vagy el lehet menni Vice Citybe is? Mert az már túl nagy szerintem! Egyébként ha LC-lesz jó lenne new yorki rendõrség,taxik stb...

Nem elérhető Legend

  • Adminisztrátor
  • 1830
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #12 Dátum: 2013. Július 22. - 20:09:49 »
0
Idézetet írta: Kosy date=1374516317\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"40264\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Elõször csak Liberty City lesz? Vagy el lehet menni Vice Citybe is? Mert az már túl nagy szerintem! Egyébként ha LC-lesz jó lenne new yorki rendõrség,taxik stb...
 
Ha United lesz, LC lesz.

Nem elérhető UppeR!

  • 1134
    • Profil megtekintése
Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #13 Dátum: 2013. Július 22. - 20:13:52 »
0
San Andreas: Red County
vagy
Liberty City: Portland

Mystic Gaming - RolePlay [GF]
« Válasz #14 Dátum: 2013. Július 22. - 20:18:35 »
0
Kár, hogy LC :D VC szerintem elég komoly lenne, az a Miami feeling felülmúlhatatlan.  <3

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal