Szerző Téma: Battlefield (3-4-HardLine)  (Megtekintve 39638 alkalommal)

Battlefield (3-4-HardLine)
« Dátum: 2013. Január 27. - 02:25:40 »
+2
Utolsó frissítés idõpontja: 2014.09.21 21:28



\"bf3_www.kepfeltoltes.hu_.png\"\"bf4_www.kepfeltoltes.hu_.png\"
 



Battlefield
A világ eddigi legjobb FPS sorozata röviden egy posztban.


Battlelog azonnali elérése



Spoiler for Battlefield 3 (Saját leírás):

Idézetet írta: martin. date=1359249940\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"33074\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic

\"250px-Battlefield_3_Logo.png\"

 



A Battlefield 3 (röviden BF3) egy first-person shooter melyet az Digital Illusions CE fejlesztett és az Electronic Arts adott ki 2011 októberében Microsoft Windows, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra, de az EA Mobile már megerõsítette az iOS változat érkezését is. Mivel a játék futtatásához elengedhetetlen a DirectX 10 vagy 11-es verzióinak megléte, ezért a Windows Vistánál korábbi operációs rendszereket nem támogatja a Battlefield 3.  A játék a Battlefield sorozat 11. tagja, a PC-s változat használatához az EA Origin nevû kliensprogramja szükséges. Remek eladásokat produkált (egy hét leforgása alatt 5 millió példánynál is több fogyott belõle), illetve a pozitív kritikai fogadtatásban részesült. (A PC-s verzió 90 pontos átlagértékelésen áll a Metacritic oldalán.)



Rendszer-követelmény


Windows

Windows Vista operációs rendszer


Processzor: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz / AMD Athlon X2 2,7 GHz


Memória: 2 GB RAM


Videokártya: NVIDIA GeForce 8800 GT / ATi Radeon HD 3870


20 GB a lemezes, illetve 25 GB szabad hely a digitálisan terjesztett változatoknál


Internet hozzáférés (minimum 1 Mbit/s), Origin

 

SinglePlayer - Egyjátékos mód

Jó magam elkezdtem de szokásomhoz híven abba hagytam, már az elsõ sp pálya után csatlakoztam a multiplayer részleghez. Egy SP mód történetét 8 részre tagolhatjuk , hát kezdjük is.

1.rész

A játék története in medias res kezdõdik 2014-ben, New York városában, a játékos egy számára egyelõre ismeretlen szökevényt irányít, aki felugrik egy metrószerelvényre és megküzd az azt elfoglaló PLR (People\'s Liberation and Resistance) katonákkal. Végül az egység orosz vezetõje lefegyverzi, és azt kérdezi egyedül érkezett-e. Ezt követõen fény derül a 8 órával korábban történtekre. Henry Blackburn törzsõrmestert (1. Felderítõ Zászlóalj) kihallgatják, az egyik ügynök (Glenn Morshower) pedig agy aktát tol elé. A képen a korábbról ismerõs orosz, Solomon látható és Blackburn azt próbálja bizonygatni, hogy nemsokára támadást tervez a város ellen. Nem hisznek neki és a másik ügynök azt állítja, csak a bõrét próbálja menteni. Megkérdezik, mikor hallott elõször Solomon és a PLR felõl, ekkor feleleveníti a 9 hónappal korábbi Swordbreaker hadmûveletet, aminek során az osztagát (Misfit 1-3) az iraki Szulejmánijja városába rendelték, mivel egy robbanószerkezet után kutató osztagnak nyoma veszett, a küldetés az õ felkutatásuk lesz. Amikor a húspiac felé haladnak a parkolóknál egy orvlövész eltalálja egy társát és nagyszámú ellenség támad rájuk, de a rajtaütést végül visszaverik és a közeli hotelben rejtõzõ mesterlövészt egy rakétavetõvel kifüstölik.


2.rész

A tetõrõl fedezik a korábban eltalált Chaffin kimenekítését és folytatják a Viper osztag utáni keresést. Megtalálják õket, ám 3 halott és egyikük sebesült, valamint egy bomba bonyolítja a helyzetet. Blackburn hatástalanítja, majd az evakuálási zónát kell megvédeni a támadóktól. Egy földrengés rázza meg a helyszínt, majd amikor magához tér Solomon utasítására egy sérült amerikai katonát vonszolnak el a szeme láttára. A kimenekítési zóna felé haladva, számos ellenfél legyõzése után Montesbe botlik. A Humvee gépágyúja mögül fedezõtüzet nyújt a landolni készülõ V-22 számára, azonban RPG találat éri, de még sikeresen eléri a gépet.


Megszakítva a visszaemlékezéseket folytatódik a kihallgatás. A földrengés napján a PLR felkelõi élén Faruk Al-Bashir katonai puccsal magához ragadja a hatalmat Iránban, az Egyesült Államok pedig rá néhány hétre 50 ezer katonát vezényel a térségbe. Ezt követõen Jennifer Hawkins hadnagy irányítását kapja kézhez a játékos, aki október 31-én a USS George H. W. Bush (CVN–77) repülõgép-hordozó fedélzetén készülõdik a felszálláshoz, az F-18 Hornet fegyverrendszerét fogja kezelni a teheráni Mehbrabad repülõtér ellen induló csapásméréshez, ahol az ELINT információk alapján feltehetõleg Al-Bashir is tartózkodik. Miután a megtörtént a gép ellenõrzése, felszáll, de amint elérik az ellenséges légteret, számos MiG–29 típusú vadászgéppel kell megküzdeniük, majd a repülõtér közelébe érve meg kell semmisíteni a légvédelmi rakétarendszereket (SAM), valamint az álló és a felszállni szándékozó ellenséges vadászgépeket az AGM–88 HARM rakéták segítségével. Egy helikopter közeledik, a lent várakozó nagyszámú PLR erõk felé, valószínûleg AL-Bashir is köztük van, ezért a közeledõ A-10-es számára megjelöli a területet. A légicsapás után az amerikai haderõ megérkezett a helyszín biztosítására, így visszatérhet a repülõgép-hordozóra.


3.rész

Ezzel egy idõben a Guillotine hadmûvelet részeként Blackburn egysége Teherán külterületén várakozik, de mivel kiderül, hogy a légitámadás nem vezetett eredményre, ezért utasítást kapnak, hogy Al-Bashir nyomára utaló információkat kell szerezniük. Miután felállítja az aknavetõt és csapatával együtt biztosítja a lakónegyedet, Humveeba szállnak és a pénzügyi negyed felé veszik az irányt. Blokádhoz érnek, ami megállásra készteti a konvojt, majd egy RPG találja el a tartálykocsit és támadó ellenfelek özönlenek a hídon, Blackburn, Campo és Matkovic pedig elindul, hogy oldalba kerülje õket. Az ellenfeleket legyõzik, ám hirtelen feltûnik egy T-90-es, ami elõl éppen csak el tudnak menekülni. Amikor a bankhoz érnek még nagyobb ellenállásba botlanak és a Javelint kezelõ csapatot megölték ezért Blackburn veszi át a fegyver kezelését és kiiktatja a többi T-90-est. A fõhõs és Matkovic ezután oldalról közelíti meg a komplexumot és a szellõzõjáraton keresztül bejutva próbálják meglepni az ellenséget. Biztosítják a helyszínt és az alaksor átkutatására indulnak. Leereszkednek kötélen és megtisztítják az utat a páncélteremig, ahol a temérdek pénz mellett Párizs és New York térképét találják, illetve egy menetrendet, ahol 6.02 perces idõ van kiemelve. A mellettük lévõ láda fedelét felnyitva egy orosz nukleáris robbanófejet találnak, illetve hûlt helyét a másik kettõnek. A kamerákon látják, hogy Al-Bashir és Solomon közeledik. A kihallgatáson a többi bombáról kérdezik, Blackburn szerint az egyik már New Yorkban van. Párizsról is kérdezik, ekkor rájön, hogy Dimitri Mayakovsky (Dima, korábban Spetsnaz Vympel osztagának szolgálatában állt) nem tudta megállítani a párizsi robbantásos merényletet.


4.rész

Ezt követõen a játékos Dimát irányíthatja november 13-án, mielõtt még a katasztrófa bekövetkezett volna. Rajta kívül még Kirl és Vladimir is részt vesz az akcióban. Autóval érkeznek a párizsi értéktõzsdéhez, aminek közelében bekapcsolja a zavarót, hogy ne lehessen távolról a bombát felrobbantani. Az épületben már a PLR emberei átvették az irányítást és harci gázt is elszabadítottak. A bombával az egyik ellenségnek sikerül kimenekülnie az épületbõl, így a játékos a francia rendõrséggel is akaratlanul összetûzésbe kerül. Az üldözés közben egy rakéta eltalál egy mögöttük lévõ buszt, Vladimir pedig belehal a sebesüléseibe. Utoléri és a vonat elé veti a bombával menekülõ ellenfelét, ami azonban nála volt az csupán egy utánzat, majd egy robbanás rázza meg a várost. Nem sikerült a merényletet meghiúsítani, ami közvetlenül 80 ezer ember életébe került.


5.rész

Ezután a kihallgatáson megkérik, hogy térjen vissza a banknál történtekre. Miután megtalálták a bombát tartalmazó ládát, segélyhívást adtak le és Dasht-e Kavir sivatag felõl az 1. Tank Ezreddel a segítségükre sietõ Jonathan Miller törzsõrmestert (illetve az M1A2 Abrams tankot) irányíthatja a játékos. Az út során a játékos feladata lesz több BM-21-es, BMP-2-es és T-72-es elpusztítása is, amiben segítségére lesz egy MAV (Micro air vehicle), amivel kijelölheti a célpontokat a légi támogatást nyújtó B–1 Lancer számára. Nagy nehézségek árán eljutnak az 1-es autópályáig, ahol egy csapat mérnökre bukkannak, akiken rajtaütött a PLR és így nem tudták aktiválni detonátort, amivel megtisztíthatnák az aknamezõt, ez a feladat Millerre vár. Ezután figyelni kell az ellenséges RPG-s egységekre, valamint az öngyilkos merénylõkre, akik autóba szerelt bombával (V-bed - Vehicle Borne Explosive Device) próbálják meg felrobbantani õket. Teherán belvárosában kilövik a szövetséges tankot, így egyedül folytatja útját, tankkal keresztülvág egy épületen és megérkezik a bank épületéhez, amit nagy erõkkel támadnak. Javelin találat éri õket, a tank motorja és a hidraulika felmondja a szolgálatot. Amíg Blackburn osztaga a UH-1Y Venom fedélzetére szállítja a bombát, Miller pedig fedezi õket, ám a nem tudják újra beindítani a rendszert a helikopteren pedig nincs több hely. A felmentõ osztag 15 perc múlva érkezne, ám a túlerõ ellen nem bírja ki addig, Millert elfogják.


6.rész

Egy romos épületben ébred, ahol Solomon és Al-Bashir található és kamerára veszik, ahogy Solomon felvágja Miller torkát. Ezt követõen ismét Blackburn lesz a fõhõs, november 2-án hajnalban várakozik a tetõn M40A5 típusú mesterlövész puskájával, Campo a spotter szerepét tölti be, a cél Al-Bashir elfogása élve. Kilövi a lámpákat, hogy biztosítsa a biztos leszállást társainak. Ezután az õ továbbhaladásukat kell biztosítani és folyamatosan követni õket, figyelve az õrjáratokra, ám nem sokára felfedezik õket, menekülniük kell a csatornákon keresztül. Ahogy haladnak a pláza felé, megtalálják a szobát, ahol videóra vették Miller kivégezését. Találkoznak Mistfit 1-4-gyel és egy közeli épületbõl fedezik õket, amint Al-Bashirt próbálják felkutatni. Kocsival próbál elmenekülni, Blackburn azonban gyalogosan elé vág és meglövi a jármûvet, ami így balesetet szenved. Még éppen életben van és megpróbálják a plázába eljuttatni, amit az ellenség meg akar akadályozni, a fõhõs feltartóztatja õket, majd a plázába társát utolérve több hullámba támadó ellenfelekkel kell megküzdenie. Amikor a V-22 fedélzetére menekítik, adrenalint adnak neki és annyit tud még mondani halála elõtt, hogy Solomon ellopta a bombákat és kihasználta õt és november 14-én reggel fog csapást mérni, a mobiltelefonjából pedig megtudták egy orosz fegyverkereskedõ nevét (Amir Kaffarov), így ezt a szálat követik, aki az Irán északi részén található villájában lehet.


November 9-én kezdik az amerikai csapatok a villa ellen támadást, ám a PLR katonái hirtelen rájuk támadnak. Legyõzik õket és látják a fejük felett elhúzó orosz csapatszállítókat és a rengeteg orosz ejtõernyõst, akik szintén Kaffarovot akarják, hogy eltüntessék annak nyomait, hogy a PLR-t segítették. Cole a nagy túlerõ ellenére is az akciót erõlteti. Számos orosz katonát és 3 harckocsit is legyõznek, majd ismét próbálnak hatni Colera, aki hajthatatlan, majd feltûnik egy orosz Szu-35-ös, ami megpróbálja elpusztítani õket. Blackburn eljut a Stingerig és lelövi a gépet, de észreveszi, hogy Matkovic és Campo is meghalt. A kihallgatáson megkérdezik, hogy szerinte Cole-e a felelõs az osztag tagjainak halálért és hogy Dima miért volt ott az akció során az oroszokkal Iránban. Ezt követõen õt irányíthatja a játékos, amint a repülõgéprõl kiugorva földet ér. Az ellenséges õrjáratot likvidálva megszerzik az egyik jármûvüket, így könnyen bejutnak a Kaffarov birtokra, ahol azonban egy szkenneren kellene keresztülhaladniuk, így a harcot választják. Számos ellenfél védi a villát, de végül eljutnak a leszállópályához Dima még gyorsan fel tud ugrani a gépre, ahol Kaffarovval dulakodni kezd és mindketten kizuhannak a villa medencéjébe. Cole, Montes és Blackburn már csak másodikként ér a villához, ahol szétválnak. Blackburn ekkor találkozik Dimával, aki elmondja, hogy Solomon mit tervez, majd alkut ajánl, hogy elkerüljék a háborút országaik között. Ekkor megjelenik Cole és Blackburnnek le kell lõnie, hogy Dima el tudjon menekülni és a párizsi bombára koncentráljon, míg a játékosnak a Times Squarenél tervezett robbantás kell megakadályoznia. Azonban elfogják õt és kihallgatásra viszik, ahol azt állítják, hogy Solomon az õ oldalukon áll, Al-Bashirrõl szolgáltatott számukra információt és nem jelent veszélyt, valamint azt gyanítják, hogy Dima átverte és õ, illetve az oroszok állnak a Párizsban történt robbantás mögött, Montest is a kihallgatásra viszik, azonban amikor egy eltérített vonatról hírt kapnak és kimennek a szobából és Montessel megbeszélik a szökést, majd ezután megismétlõdik a játék elején látott rész, miután lefegyverzi Solomon, sikerül ellöknie magától, majd felrobbantja a szerelvényt. A csatornán keresztül üldözi, amikor kijut a felszínre megjelenik Montes egy lopott rendõrautóval és a kocsival menekülõ Solomon nyomába erednek, majd a Time Squarenél hátulról nekimennek és mindketten felborulnak. Solomon lelövi Montest és egy QTE (Quick Time Event) után Blackburn egy téglával szétveri a fejét és biztosítja a bombát. Ezután Dima látható, amint egy sötét szobában üldögél és a sugárfertõzésérõl beszél, illetve az emlékiratait írja, majd hirtelen kopogás hallatszik és a fegyveréért nyúl.


Multiplayer - Többjátékos mód


BATTLELOG



 

\"cc1bfdb8c79d40d72496d2dc4d443fcb?s=304&d=http%3A%2F%2Fbattlelog.battlefield.com%2Fcdnprefix%2Flocal%2Fpublic%2Fbase%2Fshared%2Fdefault-avatar-304.png\"

Többjátékos Modok



A kultikus magasságokban szárnyaló Conquest és Rush játékmódok természetesen visszatérnek. Összesen 9 térkép, valamint 5 különféle játéktípus várja azokat, akik a program multiplayer részét óhajtják elsõsorban maximálisan kiélvezni. Összesen 45 féle kombinációs lehetõség, 45 féle új élmény várja a fotelbakákat. A startkor a következõ módokban küzdhettek meg egymással, idegenekkel, vagy a szomszéd Pistikével, akinek mindig pirosabb a biciklije, mint a miénk.


Team Deathmatch


Térképek: mind a 9-en játszható lesz


Játékosok: 24 (12 vs 12)


Játékstílus: csapat alapú gyalogos harcok


Cél: bizonyos mennyiségû ellenfél likvidálása


Gyõzelmi kondíció: amelyik csapat eléri a gyilkolási limitet, nyeri a meccset


Ez a játékmód egy igazi klasszikus, már a Battlefield 1942 óta a széria része, így most sem lehet kihagyni. Itt nincsenek jármûvek, leginkább a kezdõknek lesz ajánlható, mivel megtanulhatják a gyalogos egységekkel való harc alapjait. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy ez a \"kapumód\", ami a Conquest-be, vagy és a Rush-ba vezet.


Squad Deathmatch


Térképek: mind a 9-en játszható lesz


Játékosok: 16 (4 fõs csapatokban)


Játékstílus: szakasz alapú gyalogos harcok


Cél: bizonyos mennyiségû ellenfél likvidálása


Gyõzelmi kondíció: amelyik szakasz eléri a gyilkolási limitet, nyeri a meccset


Ez egy sokkal dinamikusabb és teljesebb élmény. Szerepet kapnak az IFV-k, vagyis az Infantry Fighting Vehicle egységek (gyalogosok ellen bevethetõ jármûvek). Az Engineer (mérnök) kasztú karakterekre nagy szerep hárul, nekik kell ugyanis \"életben tartaniuk\" a masinát. A gyõzelem kulcsa a csapatmunka, minden tag legyen a kellõ idõben felgyógyítva, az IFV legyen megjavítva és mindenkinek legyen elég lõszer. Ha ezek teljesülnek, akkor a gyõzelem garantált.


Rush


Térképek: mind a 9-en játszható lesz


Játékosok: 24 fõ PS3-mon és Xbox 360-on, 32 fõ PC-n


Játékstílus: feladat alapú totális harcok


Cél: egy M-COM állomás megvédése / megtámadása


Gyõzelmi kondíció: Támadóként az összes M-COM állomás elpusztítása, míg védõként azok megvédése esetében nyerhet a csapat


A Battlefield: Bad Company-ben mutatkozott be elõször a Rush módozat, ám hamar nagy kedvenccé vált. A feladat szerint az adott térkép régiókra van bontva, ha a támadó csapat az adott régión belül elpusztítja az összes állomást, akkor mehetnek a következõ régióra és M-COM állomásokra. Ha a térkép összes régióban elpusztult mindegyik M-COM, akkor a támadók nyertek. Ha a védõk elégszer lõtték le az ellenfél csapat tagjait, ezzel akadályozva õket a feladatuk elvégzésében, akkor õk diadalmaskodtak. A védõk gyõzelméhez szükséges tiketeket külön számolja a program.


A Rush a totális harcra épít, itt már nincs finomkodás, nincs megkötés, mindenki lehet mindennel. Lesznek itt szállító-, és páncélozoitt jármûvek, de ugyanúgy bepattanhatsz egy helikopter, vagy esetleg egy jet botkormánya mögé. A rajongók visszajelzéseire alapozva több változtatást is eszközöltek ebben a módban.


- Nem lehet robbanóanyaggal, vagy lövésekkel felrobbantani az M-COM állomásokat, csak az \"arm\" (élesít) és \"disarm\" (hatástalanít) opciók állnak rendelkezésre.


- Ha a támadók élesítették az M-COM-ot, ám még a robbanás elõtt elfogy a tiketük, akkor a robbanásig nem vesztenek. Ha sikerült az akció, akkor megy tovább a játék, azonban ha a védõk hatástalanították a bombát, akkor õk nyertek


- Ha a védõ pont a robbanás elõtt kezdi el hatásátalanítani a bombát, akkor sincs baj, hiszen befejezheti a mûveletet anélkül, hogy az felrobbanna. Azonban, ha egy védõt lelõnek a bomba hatástalanítása közben, az M-COM azonnal felrobban


Squad Rush


Térképek: mind a 9-en játszható lesz


Játékosok: 8 (4 vs 4)


Játékstílus: szakaszokra épülõ feladat alapú totális harcok


Cél: egy M-COM állomás megvédése / megtámadása


Gyõzelmi kondíció: Támadóként az összes M-COM állomás elpusztítása, míg védõként azok megvédése esetében nyerhet a csapat


Az alapszabályok nagyjából itt is ugyanazok, mint a sima Rush módban, ám két alapvetõ különbség van. Nincsenek jármûvek, illetve a térkép csak régióra van bontva, és azokon belül is csak 1-2 M-COM van. A gyõzelem titka az, hogy egy jól összeszokott 4 fõs csapat álljon fel, egymás játékstílusára szabva a katonát.


Conquest


Térképek: mind a 9-en játszható lesz


Játékosok: 24/32 fõ konzolon, 64 fõ PC-n


Játékstílus: feladat alapú totális harcok


Cél: a zászló elrablása majd megtartása


Gyõzelmi kondíció: az ellenfél tiketeinek nullára való redukálása szükséges a gyõzelemhez


És itt van az, amire mindenki várt. Már az elsõ BF-játékban is ott volt, azóta pedig elképesztõ sikernek örvend. Ebben a módban csúcsosodik ki igazán, hogy mitõl is Battlefield a Battlefield. Óriási térképek, rengeteg jármû, elképesztõ tûzharcok - röviden így lehetne jellemezni a módot. A csapatok jó pár zászló \"birtoklási jogáért\" harcolnak, a zázslók feletti dominanciájuktól függõen fogy az ellenfél csapatának tikete. Minél több zászlót birtokol az egyik csapat, annál gyorsabban redukálja nullára az ellenfél tiketeinek számát.


A szerverkeresõ is nagyban megkönnyíti az újoncok dolgát. Ha csak a gyalogos harcot akarja valaki gyakorolni, akkor kipipálja az \"Infantry Only\" opciót, így az adott játéban csak a szállítójármûvek lesznek használhatók. Még keményebb harcokra vágyik valaki? Akkor simán csak beikszeli a \"Hardcore Mode\"-ot. Ez a játékmód nagy odafigyelést igényel, a tudás itt tud kicsúcsosodni a legjobban.


Stats

Ide berakom a sajátom mert nem nagyon találok mást:


Minden idõk statisztika


Kills   1517


Halálozások   2090


K / D arány   0,59


Ölj gólpassz   263


Pontozás / Min    162


Kvittek   40%-os


Jármûvek Megsemmisített   45


Jármûvek Megsemmisített Gólpassz   22


Átl. Fegyver pontossága   10,5%


Longest Headshot   507,25 m


Öld Streak Bonus   12


Ügyesség   329,68


Squad Pontozás Bónusz   13.350


Javítás   0


Újraéled   219


Meggyógyítja   10.545


Resupplies   56











\"30px-PEGI_16%2B.png\"

 







Források: Wikipédia


Készítõ: Martin


Következõ frissítés:2013.01.27


Battlefield 3 sampforum.hu közsség itt http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391885949661/

REMÉLEM ELÉG :D






Spoiler for SAMPFORUM.HU PLATOON:




Spoiler for Battlefield 4:
http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_4

Átmeneti , hamarosan bõvûl




Spoiler for Battlefield Hardline BETA:
http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_4

hamarosanbõvûl




Spoiler for Saját képek/Videók:




Spoiler for Klánharcok:




Spoiler for Kíhívások:


« Utoljára szerkesztve: 2014. Szeptember 21. - 21:46:03 írta martin. »
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető The

  • 4384
    • Profil megtekintése
Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #1 Dátum: 2013. Január 27. - 02:29:22 »
0
Szép. :)
Hát Single elég rövid én csak azt sajnálom. :D Elv jövõhónapba megtudom venni, és akkor tolhatjuk :D

Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #2 Dátum: 2013. Január 27. - 02:35:34 »
0
\"bf3premium.jpg\"
 
Battlefield 3 Premium ismertetõ A Battlefield 3 Premium egy kiegészítõ csomag, amelyhez a Battlefield 3 alapjáték megléte szükséges! A Battlefield 3 Premium a következõ extra tartalmakkal bõvíti a játékot: A nem Premium játékosokat megelõzve, két héttel ...
Legolcsóbb Ajánlat:8990 HUF
\"2832655391885949661.jpeg?v=1359283928\"
http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391885949661/


Várom addig is ha valaki kedvet kapna jelöljön be a következõ link-en !!! ITT
Illetve ha értelmesnek látszik a dolog akkor egy komoly klánt is összedobhatunk!
WolVerinZ  !!! Kéne Csapatni valamikor ...

Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( 2013. Január 27. - 10:37:00 )

\"filter-8192.png\"
ha lehet kérnék egy alfórumot.... Nem tudom hogy ebben a fórumrészben hogy megy ez de örülnék neki...
« Utoljára szerkesztve: 2013. Január 27. - 12:14:10 írta .:MaRtiN:. »
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető Sheet

  • 1508
  • Támogató
    • Profil megtekintése
Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #3 Dátum: 2013. Január 28. - 20:38:51 »
0
Joineltem.
Nekem Prémium van

Nem elérhető The

  • 4384
    • Profil megtekintése
Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #4 Dátum: 2013. Január 28. - 21:50:13 »
0
Jövõhéten meglesz nekem is.

Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #5 Dátum: 2013. Február 03. - 19:57:00 »
0
írtok listát nevekkel?
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető The

  • 4384
    • Profil megtekintése
Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #6 Dátum: 2013. Február 04. - 22:24:18 »
0
na ma rendeltem meg, elv van raktáron. nem tudom melyik nap hozzák
 


Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( 2013. Február 06. - 17:35:14 )


http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/deew001/
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 06. - 17:35:25 írta Daviid »

Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #7 Dátum: 2013. Február 08. - 23:53:50 »
0
Tesó nincs ilyen player :(

Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( 2013. Február 09. - 00:16:26 )

Sheet , WolverinZ , Jake Sully - Ezek Már Megvannak :DDDD
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 09. - 00:16:26 írta .:MaRtiN:. »
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető The

  • 4384
    • Profil megtekintése
Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #8 Dátum: 2013. Február 09. - 00:45:18 »
0

Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #9 Dátum: 2013. Február 09. - 00:57:04 »
0
Be vagy jelölve holnap hozzuk össze a kis községünket! legyetek elérhetõek :D
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető The

  • 4384
    • Profil megtekintése
Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #10 Dátum: 2013. Február 09. - 01:29:29 »
0
Többiek battlelog neve?:D

Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #11 Dátum: 2013. Február 09. - 01:37:12 »
0
Nézd a barát listám onnan megtalálod :D


miért csak kispityú val ölsz?
Gyere fel battlelogra beszéljünk
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 09. - 11:11:45 írta .:MaRtiN:. »
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető The

  • 4384
    • Profil megtekintése
Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #12 Dátum: 2013. Február 09. - 11:11:28 »
0
Idézetet írta: .:MaRtiN:. date=1360370232\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"33074\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Nézd a barát listám onnan megtalálod :D


miért csak kispityú val ölsz?
 
Mert nagyrészt Gun Game eztem eddig. Azért nincs meg sok mindenem

Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #13 Dátum: 2013. Február 10. - 10:40:12 »
0


SAMPFORUM.HU
 
PLATOONS
 

2013-2014
 


Emblem ( 2013 - 2014 )
 

Spoiler for KATT:
\"2832655391885949661.jpeg?v=1360488358\"
 


Tagok
 

A * jelölt játékosok Prémium tagok a Battlefield 3 játékban...


Teamspeak 3
Egy szobát /kat sikerült szereznem elérhetõségeket hamarosan írok!
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 10. - 20:55:26 írta .:MaRtiN:. »
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető Destroyer

  • 673
  • Ryan_Sanchez.
    • Profil megtekintése
Battlefield (3-4-HardLine)
« Válasz #14 Dátum: 2013. Február 10. - 11:30:54 »
0
Én is fentvagyok battlelogon.. Ha kiváncsiak vagytok a statomra..
RoLiMan  néven :)

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal