Szavazás

Melyik a kedvenc városodrészed Los Santosban?

Összes szavazó: 119

Szerző Téma: Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"  (Megtekintve 78718 alkalommal)

Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Dátum: 2012. Augusztus 22. - 13:20:01 »
+2
Figyelem, a téma világos háttérre készült, így javasolt átváltani rá.


\"width=500https://s31.postimg.org/5fvaeox7v/914724129_N_vtelen_1_www_kepfeltoltes_hu.png[/img]
 


\"info_sign.png\"A szerver elérhetőségei:
 

  • Weboldal: *törölve*

 

  • UCP: *törölve*

 

  • Fórum: *törölve*

 

  • SA:MP szerver IP cím: *törölve*

 

  • Teamspeak3 szerver IP cím: *törölve*

 

  • Facebook oldalunk: *törölve*

 

  • Youtube csatornánk: *törölve*


\"padnote.png\"Tartalomjegyzék:
Általános információk: Elérhetőségeink - Történetünk - Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)
Rendszer információk: Inventory rendszer - Biznisz rendszer - Graffiti rendszer - Apartman rendszer - Jármű rendszer - Bérjármű rendszer - Csomagtartó rendszer - Tuning/kézifék rendszer - Ruhabolt rendszer
Munka információk: Csomagszállító munka - Taxis munka
Egyéb információk: HIFI - Mobil - Jármű javítása

\"history_symbol_of_antique_building.png\"Szerver története:
 
A szerver története régebben kezdődött\' date=\' amikor Stevy a fejébe vette, hogy meg szeretné nyitni a Magyar LSRP-t. Több okból kifolyólag, Stevy kétszer is leadta a projektet, először Donnie és Steve vették át, aztán Stevy kezdte újra, egy másik közösséggel. Amikor Stevy másodszorra is leadta, privát indokokból, Katsu vette át a vezetést, aki felvette Whadezt. Whadez tavaly nyáron kezdte el a szerver módját megírni, majd sikeresen meg is nyitott a szerver, egy szép, 160 játékossal. Azonban az alkalmatlan szervervezetésnek köszönhetően, a szerver nagyon hamar bezárt. Whadez azonban nem akarta feladni és tovább fejlesztette a módot, kijavította a hibákat és saját projektbe kezdett, így született a Project San Andreas. Whadez úgy 3 hónapja fejleszti az LSRP módját, sok minden változott, sok újdonság van benne.[/color\'][/quote]
\"human_group_with_questions_and_doubts.png\" Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK):
Kérdés: Milyen klienssel fog futni a szerver?
Válasz: A szerver a legújabb 0.3.7-es klienst használja. Az új kliens érkezésekor rögtön átállunk a legfrissebbre. Ezzel és növelve a játékélményt.
Kérdés: Hány karaktere lehet egy felhasználónak?
Válasz: Egy felhasználónak összesen 2 (kettő) karaktere lehet. Lehet egy lány, egy fiú, két lány, két fiú, ezt rátok bízzuk.
Kérdés: Melyik városba fog játszódni a szerver?
Válasz: A név összetévesztő, a játéktér csak Los Santosban lesz. Később a szerver csapata tervezi az egész játéktérre kiterjeszteni a módot.
Kérdés: Lehet egy karakternek saját vállalkozása?
Válasz: Természetesen lehet! Egy karakter megfelelő pénz fejében saját bizniszt vásárolhat magának, ezzel megindíthatja a város gazdaságát, és a saját pénztárcájának a tartalmát is.
Kérdés: Kezelhetem-e a karakteremet az UCP-ről?
Válasz: Igen, itt akár a karaktereidnek saját tulajdonságait is beállíthatod. Egy másik személynek utalhatsz át pénzt, vagy éppen a ruháidat is cserélgetheted itt.
Kérdés: Milyen árak lesznek a szerveren?
Válasz: A szerveren próbálunk mindent realizálni, hogy a játékélmény minél jobb legyen. Tehát egy szendvics ára körülbelül 1$ (dollár) lesz.
 
\"backpack.png\" Inventory rendszer:
Ez az inventory rendszer rengeteg felesleges parancstól szabadít-fel, ezenfelül nagyon sok újdonsággal is szuverál. Az inventoryban tárolódnak a karakterünk dolgai - ( élelem, elektromos eszközök, kábítószer... ). Az inventoryt a y-gomb lenyomásával tudjuk előhozni, majd ezután kapunk egy praktikus dialogot. A dialog kimutatja a karakterünknél lévő dolgokat, ahogyan a képen is látszódik. Egy bal-egér kattintással, kihozhatunk egy másik dialogot ( képnél - katt a térképre - új dialog ), majd három lehetőség közül választhatunk,: használom - átadom - eldobom a térképet, vagy az adott dolgot. A térképnél a használat lehetőségre kattintva, kiad egy újabb dialogot, ahol tudunk választani bizonyos megnevezett helységeket. Ezután, ha kiválasztottuk az adott megnevezett helységet, az esc - map lehetőségnél ( avagy a lenti minitérképen ), egy piros cp-fog megjelenni. Az eldobott tárgyak az eldobás helyén maradnak, mentődnek egy bizonyos ideig. A nagyobb és kisebb kaliberű fegyvereket is egyaránt, az egér ( görgő ) részével vehetjük elő, mint az alap játékban. A fegyverek pozícióját tetszés szerint beállíthatjuk.
 Képek a(z) inventory rendszerről: (Nagyobb méretért kattints a képre!)
[hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-040_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-036_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-038_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-039_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs][hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160727/sa-mp-043_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
\"two_businessmen_hands_salutation.png\" Biznisz rendszer:
A bizniszeket bárki megveheti akinek van elég pénze rá. Ebből eredően több pénzre tehet szert, ha folyamatosan vásárolnak nála. A profit 50%-át teheti zsebre, a többi 50% az üzlet fenntartására és az adókra megy el. A vásárlás teljesen egyszerű, pont mint a bolt kezelése is. Egy dialogon keresztül lehet kezelni az egészet. A vásárlás után, kiválaszthatjuk, hogy milyen típusú legyen a bizniszünk, lehet sima kisbolt, vagy akár stúdió is. Hat lehetőség tárul elénk, amiből választanunk kell. A biznisz típusának kiválasztása után is hat lehetőségünk van, hogy milyen kaliberű boltot akarunk létrehozni, így összesen 36 lehetőségünk van egy biznisz létrehozásakor. A boltba a termékeket automata feltölti a rendszer. Nem egy játékos által, ez azért jobb, mert egy idő után már senki nem dolgozna árú hordóként, így nem lenne termék a boltokban. A boltnak nevet is lehet állítani, illetve belépő díjat is. A profitot pedig egybe vagy akár külön külön is kivehetjük.
 Képek a(z) inventory rendszerről: (Nagyobb méretért kattints a képre!)
[hs width=100 height=100]https://s32.postimg.org/6dplmwf79/987866387sa_mp_037_www_kepfeltoltes_hu.png[/hs] [hs width=100 height=100]https://s32.postimg.org/lr17e62c5/sa_mp_038_www_kepfeltoltes_hu.png[/hs] [hs width=100 height=100]https://s32.postimg.org/g4hewl8h1/sa_mp_039_www_kepfeltoltes_hu.png[/hs] [hs width=100 height=100]https://s31.postimg.org/xussfv1wr/sa_mp_040_www_kepfeltoltes_hu.png[/hs] [hs width=100 height=100]https://s31.postimg.org/dvg9ic0dn/sa_mp_041_www_kepfeltoltes_hu.png[/hs]
\"spray.png\" Graffiti rendszer
A szerveren graffitiket tagelhetünk a falra, a betonra. Az adminoknak nem kell elfogadni őket, bárki csinálhat, de a graffiti spray-hez nehéz lesz hozzájutni, így ezzel korlátozva lesznek az értelmetlen graffitik is, amit egyébként az adminok törölni fognak. Egy teljes graffiti elkészítéséhez 1000 egység spray kell. Tiltások csak pár dologra érvényesek. Nem lehet a Police Department, a Pershing tér és a városházára nem lehet tagelni. Az önkényuralmi jelképek használata tilos.
  Képek a(z) graffiti rendszerről: (Nagyobb méretért kattints a képre!)
[hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-060_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-061_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-062_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-063_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-064_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
\"residential.png\" Apartman rendszer:
Az apartmanok üresen állnak, már csak az a kérdés hogy meddig? Bárki kivehet egy apartmant, vagy esetleg csak egy szobát. Már csak rajtad áll, hogy éppen melyiket szeretnéd kivenni.
 
A szerveren találhatóak Apartment Complexek. Ezeket a complexeket meglehet találni különböző helyeken. Egy piros színű - két ember - ikon jelöli a helységet. Amikor közeledünk ehhez az ikonhoz\' date=\' egy piros cp-t ad-ki körülötte. Ha beleállunk akkor a következőket írja ki,: A(z) állam apartment complexe előtt állsz. Elérhető parancsok, amiket tudsz használni az ilyen complexeknél. A /enter - /exit parancs, értelemszerűen ezzel tudsz ki és be menni különböző helységekbe ( pl, apartment ). A /ds(hout) parancs, ez olyan funkciót hoz magával, hogy betudsz ordibálni az apartment belsejébe ( pl, odaállsz a cp-be és /ds Itt az L.S.P.D, a bent tartózkodó személyek jöjjenek ki, most! ). A másik fontos parancs ehhez a rendszerhez, a /ddo. A történéseket tudjuk kifejezni, ugyanúgy kintről, az apartmentbe ( pl, /ddo berúgja a korhadt fa-ajtót, majd berohan az épületbe. ). Különböző esztétikájú interriorok találhatóak a szerveren, nagyon frappáns azt kell, hogy mondjam. Az apartment belsejében találhatunk különböző szobákat. Ezeket a szobákat kitudjuk bérelni, a /kibérlés paranccsal. Ekkor, amikor beírjuk a /kibérlés parancsot kidob egy dialogot, majd leírja, hogy egy napra mennyi a bérlés ( pl, 75 $ ), majd a dialogba beírjuk, hogy hány napra béreljük ki pontosan. A bérelt szobádat betudod zárni, kitudod nyitni...értelemszerűen.[/color\'][/quote]
 Képek a(z) apartman rendszerről: (Nagyobb méretért kattints a képre!)
[hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-042_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-043_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-044_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
\"car_compact.png\" Jármű rendszer
A szerveren egy játékosnak maximum két slotja lehet, autóvásárlásra. Ha meg szeretnéd keresni azt, hogy hol tudsz autót vásárolni, nincs több dolgod, csak előhozni az Inventory rendszert, majd a térképre kattintva megkeresni azt.
Parancsok a(z) jármű rendszerhez:
 

/v park -> Jármű parkolása, $2,500-ba kerül, ha a jármű amit megvettél nincs leparkolva, akkor az LS-i autópálya alá fog spawnolni a parkolóba.
/v megsemmisítés -> Aki játszott már az LSRP-n, talán találkozott ezzel a rendszerrel. A parancs használata után, a rendszer a jármű árának felét visszaszolgáltatja a számládra, majd kitörli a járművedet.
/v keres -> A járműved jelenlegi hollétét mutatja meg a térképeden.
/v tuningtörlés -> A jármű tuningjait törölheted le.
/v kézifék, a járműn behúzod a kéziféket, így nem tudják a trollok eltolni.
/v kulcsmásolás -> Egy adott játékosnak adsz kulcsot a járművedhez. (Ár:1000$)

 
 Képek a(z) jármű rendszerről: (Nagyobb méretért kattints a képre!)
[hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-068_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-069_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-070_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-074_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-071_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-072_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-073_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
\"car_compact.png\" Bérelhető jármű rendszer
A szerveren mindenkinek lehetősége lesz autót bérelni, az autóbérlés egy egyszerű dolog. A kezdő spawn helyhez közel van egy pár bérelhető autó. Az autóbérlés egy órára szól, a kiadható járművek nem egy cég tulajdonában állnak. A bér díját az adminok állítják be, de a kifizetett pénz nem hozzájuk folyik be, hanem az államhoz.
 Képek a bérelhető jármű rendszerről: (Nagyobb méretért kattints a képre)
[hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-083_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
\"car_with_heat_problems.png\" Csomagtartó rendszer
Bárkinek lehetősége van az autójába fegyvert, vagy más egyéb tárgyat helyezni. Ezeket kedvünk szerint mozgathatjuk a csomagtartóban, egy egyszerű panel segítségével. A csomagtartóba autótól függetlenül 4 darab tárgyat vagy fegyvert helyezhetünk el maximum. Figyelem, amint beraktuk a fegyvert azt más akár ki is tudja venni, és utána használni is tudja azt. A csomagtartóba is látszik, hogy fegyver van, nem csak a chatbox írja, hogy ott van a fegyver. Így ennek kiszűrése elég egyszerű.
 Képek a(z) inventory rendszerről: (Nagyobb méretért kattints a képre!)
[hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-065_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-066_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-067_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
\"t_shirt_black_silhouette.png\" Ruhabolt rendszer
 
A megszokott \'\' Binco \'\'-t itt felejtsük el. Egy óriási pláza van a városban\' date=\' ruhabolt - könyvesbolt - és még amennyi boltal/üzlettel az élen. Ha vásárolni szeretnénk a ruhaboltban, akkor bemegyünk az üzletbe és beírjuk a /buy parancsot. Ekkor kiad egy dialogot az összes felrakható objectel, szétválogatva - szortírozva - ( Maszkok, Fejkendők, Fejhalók, Sapkák, Karórák, Bajuszok, Napszemüvegek... ). Ha kiválasztjuk a Napszemüvegek opciót, akkor egy dialogban kiadja az összes(30) megvehető napszemüveget. Amikor megveszünk egy objectet, eltudjuk helyezni tetszőlegesen a karakterünkön. Amikor elhelyeztük, és változtatni akarnánk rajta, ezt a /kiegészítőim paranccsal tudjuk elérni. Tudjuk szerkeszteni, levenni - feltenni, törölni, testrészhez helyezni. A legtöbb object amit feltehetünk a karakterünkre, az 5slotot jelent. A plázánál a ruhaüzletben nem tudunk vásárolni, skint. Ezt az ucp-s karaktergenerálásnál kell megtennünk.[/color\'][/quote]
 Képek a(z) ruhabolt rendszerről: (Nagyobb méretért kattints a képre!)
[hs width=100 height=100][/hs]
\"commercial_delivery_symbol_of_a_list_on_clipboar.png\" Csomagszállító munka
https://www.youtube.com/watch?v=6YzI4aO2XNY
 Képek a(z) csomagszállító munkáról: (Nagyobb méretért kattints a képre!)
[hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/52874006sa-mp-052_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-053_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-055_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-056_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
\"taxi_fron_view.png\" Taxis munka
Ahhoz hogy taxizni tudj, először is egy taxis jogosítványra lesz szükséged. Ha ezt megszerzed minősített taxis leszel. Ezután csak a helyi autó kereskedésben kell egy Taxi-t venned, ezután kezdheted el az igazi taxizást. A taxizás egyszerű egy személy a 544-es telefonszámon tud taxit hívni, ezután, ha a taxis elfogadja elindul a helyszínre. Itt felveszi, majd egy automata óra számolni kezdi a szolgáltatásért cserébe kívánt árat.Ahhoz, hogy minősített taxis legyél, körülbelül 28-29.000$ szükséges.
 Képek a(z) taxis jogosítvány megszerzéséről/taxizásról(A nagyobb méretért kattints a képre)
[hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-075_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-076_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-077_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-078_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-079_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs] [hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160728/sa-mp-080_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
\"volume.png\" HIFI
 
A /hifi paranccsal tudjuk megnézni milyen\' date=\' funkciókat rejt-maga a hifirendszer. /hifi lerak paranccsal még nem rakjuk teljesen-le, mivel ekkor kiad egy dilagot, amiben a zene streamelt linkjét kell belemásolnunk - ( Data.hu - feltöltés - streamelt link ). Ezután tudjuk a /hifi szerkesztés paranccsal, mozgatni az objectet, tetszőlegesen. A /hifi felvesz paranccsal értelemszerűen felvesszük a hifit, majd elhalkul a zene. A 24/7 boltokban tudsz vásárolni hifit, ezt a körülötted lévő személyek hallják, bizonyos távolságig.[/color\'][/quote]
 Képek a(z) HIFI: (Nagyobb méretért kattints a képre!)
[hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160729/sa-mp-095_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
\"smartphone.png\" Mobil
 
A szerveren kétfajta telefont találhatunk. Az egyszerű telefont amit megtudunk vásárolni\' date=\' az üzleteknél, és a telefonfülkék amik a városban vannak elhelyezve. Az egyszerű telefont, ha szeretnénk használni akkor a következőmódon tehetjük meg. A /phone paranccsal elővesszük a telefont ( ugyanúgy ezzel tesszük-el ), amit a kezünkbe-ad, ehhez párosul egy /me szöveg-is - ( Cassius Jahquil elővette a telefonját. ). Ezután a /hívás ( /call ) - telefonszám - paranccsal tudunk felhívni egy adott személyt, vagy a Police Department, egyéb szervezeteket. A /sms - telefonszám - üzenet - paranccsal tudunk üzenetet küldeni, egy adott játékos telefonjára. Ha a karakterünket hívják, a /felvesz - /lerak parancsokat tudjuk funkcionálni. A /turn off/on paranccsal tudjuk bekapcsolni, és kikapcsolni a mobiltelefonunkat. Ha a telefonfülkét szeretnénk használni, a következő módon tudjuk megtenni. Elsétálunk egy fülkéhez, amikor mellé-állunk kiad a bal alsó \'sarokba\' egy infó-boxot. Az infó-box kiadja, hogy-ha szeretnéd használni a fülkét, akkor használd a /payphone - telefonszám - parancsot. [/color\'][/quote]
 Képek a(z) mobilról: (Nagyobb méretért kattints a képre!)
[hs width=100 height=100][/hs]
\"car_with_wrench.png\" Jármű javítás
Ha széttört a kocsid, és nem szeretnéd törötten használni, nem a megszokott módokhoz kell fordulnod. Nem szerelőt kell hívnod, hanem el kell gurulnod a legközelebbi Pay\'n\'Sprayhoz. Itt a sérülések függvényében kell fizetned ahhoz, hogy teljesen épp autódat kaphasd vissza.
 Képek a(z) jármű javításról: (Nagyobb méretért kattints a képre!)
[hs width=100 height=100]http://kepfeltoltes.hu/160729/sa-mp-096_www.kepfeltoltes.hu_.png[/hs]
 

A TÉMA MÉG NEM TELJESEN EGÉSZ, MA CSAK ERRE FUTOTTA AZ IDŐM. A TÉMA FOLYAMATOS BŐVÍTÉS ALATT ÁLL!
\"banner.png\"
« Utoljára szerkesztve: 2016. Október 16. - 01:17:27 írta anGeL »
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető ZyZu.

  • Globális moderátor
  • 8939
  • my turbo diesel forum
  • Discord: ZyZu.
    • Profil megtekintése
Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #1 Dátum: 2016. Július 28. - 23:25:50 »
0
Soha nem adjátok fel? :D Sok sikert a projekthez.  ;)

Nem elérhető Flash

  • 5726
  • (っ◕‿◕)っ
    • Profil megtekintése
Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #2 Dátum: 2016. Július 28. - 23:37:11 »
0
Invitálóbb leírás. Sok siker!.

Nem elérhető Gh0st

  • 917
    • Profil megtekintése
Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #3 Dátum: 2016. Július 28. - 23:45:41 »
0
Terjedelemben jóval rövidebb mint az előző, mégis tartalmasabb, esztétikusabb. ;)
Sok sikert! :)

Include

  • Vendég
Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #4 Dátum: 2016. Július 28. - 23:47:28 »
0
Köszönjük. :-[

Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #5 Dátum: 2016. Július 28. - 23:47:34 »
0
Idézetet írta: ƒeheristi97 date=1469741150\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"26634\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Soha nem adjátok fel? :D Sok sikert a projekthez.  ;)
 
Magam se tudom, hogy a csapatnak hányadik témája ez. De úgy gondolom, hogy ez lesz az utolsó.



Invitálóbb leírás. Sok siker!.
 
[/quote]
Köszönöm, igyekeztem.



Terjedelemben jóval rövidebb mint az előző, mégis tartalmasabb, esztétikusabb. ;)
Sok sikert! :)
 
[/quote]
Igen, kicsit rövidre sikerült, nem volt sok időm rá, de mint írtam is, folyamatos a bővítés, például a poszt kirakása óta +2 részleget kapott a főposzt. A sikert meg köszönjük, elfér a háznál.
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető anGeL

  • Adminisztrátor
  • 2158
    • Profil megtekintése
Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #6 Dátum: 2016. Július 29. - 00:07:20 »
+2
[admin]Módos leírás, kiemeltem. [/admin]
Ha whadez abbahagyja a trollkodást, szívesen adok neki egy második esélyt a rendes felhasználójára.

Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #7 Dátum: 2016. Július 29. - 00:14:23 »
0
Idézetet írta: anGeL date=1469743640\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"26634\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Módos leírás, kiemeltem.
Ha whadez abbahagyja a trollkodást, szívesen adok neki egy második esélyt a rendes felhasználójára.
 
Él a lehetőséggel, majd megköszöni írásban. Illetve, köszönöm a kiemelést.
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető Gh0st

  • 917
    • Profil megtekintése
Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #8 Dátum: 2016. Július 29. - 00:21:37 »
+1
Ne értsd félre Martin, arra akartam kilyukadni hogy még félkész állapotban is sokkal jobb ez a leírás mint az előző, egyáltalán nem negatív kritikának szántam, épp ellenkezőleg. :D

Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #9 Dátum: 2016. Július 29. - 00:24:04 »
+1
Idézetet írta: Gh0st date=1469744497\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"26634\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Ne értsd félre Martin, arra akartam kilyukadni hogy még félkész állapotban is sokkal jobb ez a leírás mint az előző, egyáltalán nem negatív kritikának szántam, épp ellenkezőleg. :D
 
Köszönöm, én nem vettem negatívan, lehet, hogy félreérthető volt a válaszom, de nem, nem támadásnak vettem.
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető Wes

  • 335
    • Profil megtekintése
Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #10 Dátum: 2016. Július 29. - 00:27:50 »
0
A bb kódok kicsit elvannak baszva a leírásban.

Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #11 Dátum: 2016. Július 29. - 00:29:53 »
+2
Idézetet írta: Wes date=1469744870\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"26634\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
A bb kódok kicsit elvannak baszva a leírásban.
 
Igen, mert véletlenül nézetet változtattam és ez eléggé eltolt mindent, már az orvoslása folyik, de nem ígérem, hogy lesz türelmem hozzá. De holnap délelőttre 100%, hogy ki lesz javítva.
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Nem elérhető whadez

  • 719
  • DEFEATER
    • Profil megtekintése
Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #12 Dátum: 2016. Július 29. - 00:35:27 »
+1
Köszönjük a leírást, és a szép szavakat, megteszünk mindent annak érdekében hogy kiemelkedő játékélményt nyújtsunk a játékosainknak. Ezek mellett köszönöm az UB-t.

Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #13 Dátum: 2016. Július 29. - 01:05:30 »
0
Idézetet írta: almightymartin date=1469744993\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"26634\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic


A bb kódok kicsit elvannak baszva a leírásban.
 
Igen, mert véletlenül nézetet változtattam és ez eléggé eltolt mindent, már az orvoslása folyik, de nem ígérem, hogy lesz türelmem hozzá. De holnap délelőttre 100%, hogy ki lesz javítva.
 
[/quote]
Megcsináltam, innentől nincsen gond vele.


Illetve felhívom a jövőbeli hozzászólók figyelmét, hogy az ide nem illő, illetve a szerver felé irányuló offenzív hozzászólásokat azonnal törölni fogom.

« Utoljára szerkesztve: 2016. Július 29. - 01:14:16 írta almightymartin »
www.twitch.tv/almightymartin

Az év STAFF tagja - 2015
Az év RP szervere - 2015 - [rc-rp.hu]

Red County Role Play [rc-rp.hu] - Tulajdonos
Project San Andreas [psa.hu] - Főadminisztrátor
See MTA LV [see-game.com] - Admin 4

Project San Andreas Roleplay - "Stories from Los Santos"
« Válasz #14 Dátum: 2016. Július 29. - 09:23:47 »
0
Idézetet írta: almightymartin date=1469747130\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"26634\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic


 

A bb kódok kicsit elvannak baszva a leírásban.
 
Igen, mert véletlenül nézetet változtattam és ez eléggé eltolt mindent, már az orvoslása folyik, de nem ígérem, hogy lesz türelmem hozzá. De holnap délelőttre 100%, hogy ki lesz javítva.
 
[/quote]
Megcsináltam, innentől nincsen gond vele.


Illetve felhívom a jövőbeli hozzászólók figyelmét, hogy az ide nem illő, illetve a szerver felé irányuló offenzív hozzászólásokat azonnal törölni fogom.


[/quote]
Ez a kijelentés arra a South Park részre emlékeztet amikor Buttersnek cenzúráznia kellett a valóságot, hogy ne sérüljenek az emberek lelkileg a negatív kijelentésektől.  :smokin:
Akkor amúgy most almightymartin csatlakozott a projecthez?

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal