Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0
►ѕтa&#10

Miért ne használj hu-minecraft.net klienst?

30 hozzászólás ebben a témában

Eredeti link: http://minefruit.blogspot.hu/p/ne-hasznalj-hu-minecraft-klienst.html

Szeretnék bejelenteni számotokra egy iszonyatosan nagy átverést, a szeretett Minecraftunk meggyalázását, Notch munkájának bemocskolását.

Nem igazán emlékszem már mikor, de egy bizonyos Colos22 nevû mély hangú úriember megkeresett engem még réges-régen amikor az 1024Craft nevû szerveremet futtattam azzal az ajánlattal, hogy készítettek egy klienst a minecraft forráskódjának visszafejtésével. Azt mondta, hogy rakjam fel a szerveremre, csak ezzel tudnak majd játszani a játékosok, és lehet skinjük is így, hogy nem vették meg a játékot. Aztán amikor megkérdeztem miért érné ez meg nekem csak annyit mondott az addig csöndesen hallgató barátja, hogy 500Ft-ért az összes regisztrált E-mail címet, felhasználónevet, és hozzájuk tartozó jelszót is kiadják nekem. Ekkor én ebbe természetesen nem egyeztem bele, de késõbb még tartottam Colos-al a kapcsolatot.

Még mielõtt elkezdte a szerver hostingolást, amirõl majd késõbb fogok említést tenni VPS és Domain viszonteladással foglalkozott. Igazán szégyellem, de ti javatokra forduljon, hogy elmondjam:

6,000Ft-ért vettem tõle egy olyan VPS szervert amin elmondása szerint a Minecraft szerver 48 slottal egy szem lag nélkül elfut. Meg is kaptam a szervert, és épp akkor volt is egy olyan ismerõsöm aki értett ezekhez a dolgokhoz. Az õ segítségével megpróbáltuk üzem alá helyezni, de nem sikerült. A minecraft szervernek nem tudom mi az a minimális RAM ami alatt el sem indul, de ez a szerverben nem volt meg, pedig én 1GB-t rendeltem bele ami valószínûleg bõlen elég, ha nem is 48slothoz, de ahhoz, hogy elinduljon simán elégnek kéne, hogy legyen. Ennek ellenére a szerver azzal a hibaüzenettel indult, hogy "NINCS ELÉG RAM" Amikor reklomáltam colosnál, azt mondta, hogy õ megadta azt az 1Gb RAM-ot, nem tudja mi lehet a baj, ha gondolom kikapcsolja és az árán vehetek Pl. domaint. Én bele is mentem ebbe, de mivel a domain jóval olcsóbb mint 6,000Ft így 1 hónapra még meghagytam a VPS-t webtárhelynek. A domaint szépen elkezdtem csinálgatni az akkori szerveremhez és szépen is alakult addig, amíg egy nap arra lettem figyelmes, hogy nem az én általam feltöltött tartalom jelenik meg rajta. Nem tudom, hogy ez volt-e a colos kliensének elsõ holnapja, de lopással szerezte...

A szerver hosting

Valószínû, hogy közületek sokan találkoztatok Colos22 szerver hostingjával. Ugyebár azt ígéri, hogy nagyon olcsó, laggmentes és tele van Extrákkal. Na mitõl lehet egy szerver olcsó és lagmentes? Miért olcsóbb az a szerver, mint máshol egy ugyan olyan? Én és szerintem még egy páran tisztában vagyunk ezzel: Ami után nem adóznak az olcsóbb, ami után nem adóznak az illegális. Vegyük példának a Clans.hu-t. Nekem már nagyon rég óta tõlük van szerverem, különösebb bajom nincs, nem laggol, segítenek, ha nem megy valami, de egy 24Slotos szerver majdnem 5000Ft. Ez azért van, mert õk egy bejelentett, adózó kft, van róla papírjuk és teljesen legálisan csinálják. Mielõtt ezt a posztot megírtam ki akartam linkelni Colos22 hostingját, de mire lettem figyelmes? Megszûnt és a skeleton.hu vette át a szervereket. Valószínûleg valaki feljelentette, vagy csak tisztába volt vele, hogy sokan tudják mit csinál és még mielõtt buci sorsára jut leállt vele. Titokzatos módon jóba van a skeleton.hu tulajdonosával...

Kliens

Colos22 jelenleg is árulja a kliensét amit rengetek, többnyire az átverésrõl semmit sem tudó felhasználó használ. A következõkel indoloja meg, hogy miért érdemes az õ általa "készített" klienst használni:

  Mert tudsz feltölteni skin-t

  Mert minden 500. regisztrált felhasználó kap INGYEN egy köpenyt! :)

  Mert van hozzá szerverfájl és ha bekapcsolod az online mode-ot akkor csak ezzel a kliesel lehet feljönni és akkor nem kell authme és xauth plugin.

  Folyamatos frissítések és újdonságok vannak a kliesbe.

  És ezt teljesen INGYEN!

Ez elsõ ránézésre szép és jó, de természetesen nem ez a teljes igazság. Elõször is vegyük tisztába, hogy ezzel õ Notch és Jeb munkáját teljesen megalázza, szinte ellopta a játékukat. Évek alatt Notch a semmibõl írta meg saját két kezével ezt a szinte tökéletes játékot, természetesen nem azért, hogy aztán jöjjön egy Colos22 és ellopja az egész termést. Lehet, hogy nem kér érte pénzt, meg mindenféle extrákkal kecsegtet, de szinte ingyen kiadja bárki személyes adatait, és ezt a dolgot is teljesen illegálisan csinálja.

Mellesleg olyan akciókkal szeretné a vásárlást még csábítóbbá tenni, hogy kapsz 2000Ft-ért elektromos kapát a szerveredre, meg Paintball puskát. Most õszintén, kinek kell a szerverére elektromos kapa?

Összefoglalás

Colos22 bepiszkolja Notch munkáját, fillérekért árulja a kliensére regisztráltak adatait(Pl. jelszó), illegális hostingot futtat(ott) és lopott domainen kezdte az egészet.

Te mit szólnál hozzá, ha évek alatt éjjelt s nappal dolgoznál egy teljesen új technikájú projekten, nagyon sikeres lenne és valaki csak azért, hogy õ is pénzt keressen valahonnan inkább ellopja a te mûved minthogy lesétálna a munkaügyi hivatalba egy állásért.

Ha rám hallgattok minél hamarabb letörlitek a kliensét. Aki otthon van Android téren talán ismeri a Carrier IQ nevû programot, aki nem annak leírom a lényegét: Ez egy olyan alkalmazás ami a telefonon sunyiba fut és minden leütött karaktert lement majd sunyiba elküldi egy internetes adatbázisra.

És ez kliens ugyan abban a nyelvben, Javaban íródott. Nem azt mondom, hogy ellopja vele a Facebook jelszavad és privát beszélgetésiedet, de mit vársz egy olyas valakitõl aki olyan dolgokat tesz amirõl fent írtam? Gondold meg kétszer, hogy tovább használod-e a Nagy magyar minecraft klienst!

(Mellesleg a minecraftban van magyar nyel is már, ha csak ezért használtad akkor inkább játssz törtel, azt Notch hivatalosan sem ellenzi!)

width=500 height=29http://3.bp.blogspot.com/-LoX-2vzeHYE/UBujG7B9dLI/AAAAAAAAAao/Xy7im4dO_1I/s640/copy.png[/img]


A blog nyitásakor írtam egy posztot Colos22-rõl és az õ kliensérõl. Nagyon sok kommentet kaptam, sokan egyetértettek a feltevéseimmel, de voltak akik kételkedtek. Mivel a bejegyzés nézettsége súrolta a 3000-et Colos22 megijedt, hogy talán visszaesik a kliense népszerûsége.

Ez a két kép alátámasztja, hogy sokmindent ajánlott azért, hogy letöröljem a posztot az oldalról.

width=500 height=281http://3.bp.blogspot.com/-UkrzukJc8cA/UBp4Ct_kIbI/AAAAAAAAAZo/24vB01uuPos/s1600/bizonyitek.JPG[/img]

bizonyitek2.JPG

A képek szerint én nem-et mondtam mindenre, de aztán gondolván, hogy mindenkinek jár egy 2. esély mégis sikerül megegyeznek vele. Az elõzõ posztban leírtakért kárpótlásképp egy VPS-t (Virtuális Privát Szervert)-t adott volna, 5hónapra, 8Gb memóriával. Ezt a szervert a skeleton.hu szolgáltatta volna, az õ gépükrõl futott. Meg is kaptam a szervert ISMÉT, de a történet új fejezete itt kezdõdik...

Az elsõ figyelmeztetõ posztomra felfigyelvén egy Kravinskiy nevezetû úriember felkeresett, hogy neki is sok borsot tört az orra alá Colos22. Többek között elmondása szerint egy perc alatt 32,000 levelet kapott colos22-tõl, minek köszönhetõen az E-mail fiókja kifagyott. Elmondta még azt is, hogy egy viszonylag népszerû szerver tulajdonosa 30,000Ft értékben vett tõle szervert, de azt sosem kapta meg.

Na de térjünk vissza a kárpótlás szerverhez. Kravinskiy-val egész jóba lettünk a beszélgetés során, és az õ felvetésével elhatároztunk, hogy toborzunk pár embert akik segítségével megállítjuk Colos-t. Sajnos az a tervünk valamilyen módon Colos-hoz is eljutott, és nem tudni milyen módon, de feltörte Kravinskiy skype fiókját. Ezt követõen a nevében a következõket írta: "Szedd le a posztot colosról" "Én is kaptam tõle VPS-t"

Gondoltam duplán jó, mind ketten kárpótolva lettünk, persze ekkor még nem tudtam, hogy Colos ír a Kravinskiy nevében! VPS szerver üzemeltetésrõl nincs sok tapasztalatom, így segítséget kértem Kravinskiy-tõl. Nem akartam kiadni a jelszót, de Colos azt mondta, hogy adjam ki neki nyugodtan, megbízható. Miután végülis beadtam a derekam és leírtam Skypeon a hozzáférési adatokat kilépett. Ne felejtsük el, hogy még mindíg Colos-ról van szó! Igazat megvallva végül is Colos nem hülye... Visszalépett és azt mondta, hogy ha szerkesztõ lehet a blogon akkor vissz adja a VPS-t. Ez nem volt feltûnõ, mivel Kravinskiy-val már ezelõtt is beszéltük, hogy esetleg szerkesztõ lehetne. Gondoltam van nekem is eszem, tudtam ,hogy aki a blogon szerkesztõ nem pedig rendszergazda az csak posztot írni tud semmi mást így meg is kapta a jogokat. Ekkor vissza kaptam a szervert, de a kliens amivel vezérelni lehet ezt a szervert rendelkezik egy olyan tulajdonsággal, hogy ha ketten vannak belépve és az egyik fél megváltoztatja a jelszót akkor még a másik vissza tudja változtatni, így amikor töröltem a szerkesztõk közül visszaváltoztatta a jelszót. Ekkor még mindig nem tudtam, hogy igazából Colos-rõl van szó. Írtam is neki, hogy valahogy szerezze vissza a szervert, vagy a poszt visszakerül kiegészítéssel, de azt mondta, hogy nem érdekli nem tudja visszaadni. Ekkor elhatároztam, hogy többé SOHA, és ezt így mindenki elõtt megfogadva SOHA nem dõlök be neki és a posztot is vissz*raktam. Amikor már éppen publikáltam volna vissza megláttam, hogy jött egy levelem. Ez volt a kulcspillanat, ugyanis a levél tartalma:

"Szia,

Kravinskiy vagyok és Colos22 -nek sikerûlt feltörnie mindenem, még a skypom is, ezért amit ír nem én írom.

Kérlek a cikk mindenképpen legyen kint az oldalon ez miatt:

Tisztelt bíroság,

a mai napon (2012.06.07) feljelentést szeretnék Önök elé benyújtani M*** György úr ellen.

A vádjaim:

- Adócsalás

- Spam küldés (nem kis mennyiségben)

- Lopás.

Természetesen nem egyedûl vagyok, hanem további 15 ember van, aki ezt már régóta megszerette volna csinálni, csak nem egyedûl.

Amennyiben sikerûlt idõpontot találni nekem kérem írjanak erre az emailra és egyeztetek valamilyen módon a vádolt személlyel is.

Esetleg utóiratként odaírnám, hogy több mint havi 170.000 HUF -ról van szó, ami adócsalásnak számít.

A vád további adatai:

Email címe: [email protected]

Lakhelye: Budapest (kerület illetve a többi adat nem ismert, de bankszámla megvan)

--

Tisztelettel:

Kravinskiy Márk,,

Utóirat Colos22-nek: A kedvedért utánanéztem és ezért min. 3 év bírságot lehet kapni. Ha szeretnél valamit mondani, akkor engedj fel ts3-ra. Nevem: Kravinskiy

1 napod van!

Köszönöm, Márk

Most mindenki azt gondolja, hogy biztos ezt is Colos írja, de nem. Colos amikor szerkesztõ, vagyis rendszergazda szeretett volna lenni a csatlakozáshoz ezt az E-mail címet adta meg: [email protected]

A mostani levél pedig errõl jött: [email protected]

Eddig nem akartam a blogot fenyegetésre, vagy a rossz viszonyaim megerõsítésére használni, de Colos kiharcolta.


Folytatódik a végtelen történet Colos22 kártékony tevékenységekrõl szóló, immáron poszt sorozat. A mai napon amikor épp a Colos22 kliensének weboldalát néztem, és feltûnt egy Team Speak 3 csatlakozási hivatkozás a sarokban. Fel is mentem a szerverre és láttam, hogy Kravinskiy is épp Colos-al beszél, pont az E-mail floodos ügyükrõl. Ahogy hallottam a beszélgetésükbõl Colos22 azt állította, hogy õ semmiféle Floodot nem küldött Kravinskiy-nek. Egy idõ után valamelyest becsatlakoztam a beszélgetésbe, de Colos22 "talpnyalói" rögtön rám ugrottak. Talán ez a beszélgetés inspirálta õt a következõ cselekedetére:

flood.png

Jelenleg is kapom a felugró ablakokat, hogy jött egy új levelem... Igazából ez is csak azt erõsíti, hogy Colos22 próbál tenni az ellen, hogy a dolgai köztudottá váljanak.

A mutató jelenleg: 521 beérkezett levél :)

Írta: John_Scott

3 emberek kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Undorító amit ez az ember csinál..

Remélem meg kapja a magáét.. bár valószínûleg nem fogják vissza kapni a vagyonukat az átvert emberek..

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Na ezen ledöbbentem.. Amúgy a helyesírásából ítélve nem tûnik valami értelmes embernek. Deleted.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dd56FglORro

http://www.youtube.com/watch?list=ULLc-CT6KETjE&v=Lc-CT6KETjE&feature=player_detailpage

Colosnak én hiszek John Scottnak pedig nem

És az a sz*r MesterMC is létre jött -.-

TE CSAK ITT GYANÚSGATOD COLOST?! TE MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL? SZÁNALMAS ALAK! AZ ILYENEKET KÉNE GYANÚSGATNI (John Scottnak)

És szerintem MSN-t könnyen lehet photoshopolni.. kicseréled neveket ott hogy: John Scott válasza:  KisColos válasza stb...

1 személy kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Te ezt most StaR-nak írtad? Mert starnak igaza van! Ez az ember egy féreg, az élet a földön hozzá nem kell. Börtönbe való és remélem hogy megkapja ami jár.  :thumbsup:

1 személy kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Szánalmas alak. Haverom vett azon a szerveren egyszer köpenyt 500 forintért, mondom nem vagy normális egy ilyen embernek pénzt kiadni a semmiért..  :facepalm:

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Én nem ismerem egyikõjüket se,de annyit el tudok mondani,hogy a colos féle kliens 5 perc alatt elb*szta a kisebbik gépem.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dd56FglORro

http://www.youtube.com/watch?list=ULLc-CT6KETjE&v=Lc-CT6KETjE&feature=player_detailpage

Colosnak én hiszek John Scottnak pedig nem

És az a sz*r MesterMC is létre jött -.-

TE CSAK ITT GYANÚSGATOD COLOST?! TE MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL? SZÁNALMAS ALAK! AZ ILYENEKET KÉNE GYANÚSGATNI (John Scottnak)

És szerintem MSN-t könnyen lehet photoshopolni.. kicseréled neveket ott hogy: John Scott válasza:  KisColos válasza stb...

Éhezõ cigányfejecske, CAPS LOCK, stb. Te is ennek a faszcibálónak hiszel, mert nem vagy több 12-nél. Üljél lefelé, és olvasd el még négyszer mit írt le Star, te szerencsétlen. Colos pedig, egy fake msn beszélgetést rögzített, és tette fel youutbera. A sok seggnyaló 10-13 éves pedig rögtön megosztotta a helyesírási hibáktól hemzsegõ hülyeségeit.

Nem ismerem ezt az embert, teljesen pártatlan voltam, de amikor megnéztem, hogy tényleg képes volt csinálni egy kamu beszélgetést, minden elhittem róla. Egyértelmû, hogy az idiótákból, és az újgazdag nyomikból álló kis ratyicsapata megvédi.

A kis porbafingó beállította a videóinál, hogy csak jóváhagyás után jelenik meg a hozzászólás.. Egy undorító ez az ember, nem viseli el, ha nincs igaza, inkább nézi ahogy a seggét nyalják a palotapincsijei.

4 emberek kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Colos22 egy kis rohadt köcsög!!

Beszophatja a HU-minecraftot ha valamit el lopott a szaros Kliensével elmék hozzá és a haverjaimmal ledaráltatom xD

Am még ma szólok 62 Ismerõsömnek skypon hogy törölje le a picsába a HU-MINECRAFTOT.

Meg az is köcsögség hogy Notch meg a csapata évekig csinálja a minecraftot és erre ez a Colos22 ellopja.....És létrehoz valami szart.

Bocs a szavakért de ebben a posztban van valami ...

UI:Colos22 Legalább 22 év börtöt kaphatna xD

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Még jó, hogy nekem nem indul el a kliense...

Anno bár igaz lett volna az a tévhit, hogy lecsukták.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Ezért használom a kezdetek óta a Minecraft SP -t.

Sokkal kissebb a lagg, nem kell regizni sehová, bármikor nevet válthatsz.

Igaz ilyen skin meg a többi hülyeség nincs.

De legalább nem kell ilyen faszkalapoktól tartani! :D

Ui: Már Pöpec szeróján egyszer leírtam ezt, csak röhögtek rajta...

Én neked hiszek Star! :)

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Azta. Meglepõdtem ezeken a raj hozzászólásoknak. (Börtönbe colossal, köcsög colos.)

Most az, miért jobb, hogy itt  fikázzátok?

Én nem vagyok senkivel, eladja a felhasználómat akkor mi van? Összedõl a világ?

Nem hiszem. Azzal se értek el semmit, hogy itt szidjátok. Persze egyetértek ez rossz dolog de... Na nem itt kell fikázni.

2 emberek kedveli ezt

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Most az, miért jobb, hogy itt  fikázzátok?

Én nem vagyok senkivel, eladja a felhasználómat akkor mi van? Összedõl a világ?

A felhasználók nagy része nagyon sok helyen azonos jelszavakat használ.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Szerintem Colos egy ritka nagy b**i. Kiad egy egy Notch kopincsot és még, eladja a karikat. Szerintem szánalmas és igen csak megérdemelné a börtönt..  :-[  :whistle:

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Colos haveromról 4000 ft-ot akart legombolni azért, hogy a sz*ros szerverén kapjon egy 8x8-as területet...

Az ilyet valami kemény börtönbe kéne rakni ahol minden nap megrakják.

Egy másik gyerektõl hallottam ts-en olyat is, hogy Jeb-tõl megkapja Colos a forrást... aki ezt beveszi annak grat.

UI: most nézem, hogy hirtelen törölve lett a csatornája és csinált másikat... nagyon érdekes.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Ez a srác ( Colos22 ) nem is tud értelmesen írni/kommunikálni. A kliense feleslegessé vált azon pillanatban, amikor magyar nyelvet is adtak az eredeti játékhoz.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Hova ne szarjak a nagy "kliensétõl". Körülbelül 2-3 nap alatt sikerült visszafordítanom,meg megszerkeszteni. Illetve ezt az oldalt nyugodtan be lehetne jelenteni Notchnak, õ (ha gondolja) akkor vagy ír egy szép levelet Colosnak, amiben leírja, hogy a szoftver az õ tulajdonában van, illetve a visszafordítása, illetve a szerkesztése, és ezen felül a magáénak való tulajdonítása elég sok összegbe kerülhetne neki, illetve hogy törölje a klienset/honlap tartalmát. Én igazság szerint, játszottam már Colos féle hostingolt szerveren, viszont az 10-20 percenként leállt, volt hogy napokig, volt, hogy megállt a szerver. Én, nem tudom, hogy kinek kellene hinni. Elolvastam az egész szöveget (elég izgalmasnak találtam, mint valami esti mese), viszont így a leírtak alapján starnak kell, hogy igazad adjak, mivel õ bizonyítékokat is mutatott, emellett ha ez nem lenne igaz Colosról, akkor:

1. Minek törte volna fel a Skype profilját Kravinskynek?

2. Minek csapta be többször is az embereket, akár VPS-sel, akár valamilyen más dologgal.

Nem hiszem, hogy star-t olyan embernek ismertétek/ismeritek meg, aki ok nélkül hazudik, vagy ki akar baszni esetleg más emberrel. Én a helyetekben (star, Kravinsky (remélem jól írom a nevet, elnézést ha nem)) Notchnak írnék (vagy esetleg az illetékeseknek) egy szép levelet, amiben is elmondod, hogy M*** "Colos22" György miben is tevékenykedik, ez alatt értem a szoftverlopást, módosítást, illetve ezen felül magáénak való tulajdonítását.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon

Nos Jhonnak csak igazat tudok adni (saját tapasztalatból).

Mi is futtatunk servert (házi szerver mi raktuk össze saját pénzbõl), barátom mindenhol hírdette  a szervert, hogy minél többen legyünk így eljutottunk a Colos féle mc-s oldalra, ott vett is felhasználót asszem 400Ft-ért (hogy a server ipje mindig fent legyen az oldalon a top serverek között). Ez mind szép és jó,csak mikor már 3xra kellet frissítenünk NEKÜNK az ipnket hogy fent maradjon (amit Colos garantál , hogy ha fizetsz érte nem tûnik el a listáról) írtunk neki:

Szia, itt hírdettem a szerverem a Szerverek menüpontban.

Fölraktam, majd a Dinamikus IP átváltott valódiba, egy nappal késõbb pedig eltünt a listából a szerver telljesen.

Hozzáadni nem bírom, mert már "bennt van" a listában. Ilyenkor mi at teendõ? E-miatt vettem VIP-t...

Tudom 400Ft nem olyan nagy összeg csak, hogy mikor szóltunk neki ezeket a válaszokat kaptuk e-mailben:

Üdv! Az üzeneted sikeresen eljutott hozzám.

Ha Minecraft szerver készítéssel kapcsolatban írtál akkor arra nem

fogok választ adni.

Az alábbi üzenetekre válaszolok.

- CraftPont feltöltési hiba.

- Csaló jelentése a weboldalon.

- HU-Minecraft szponzoráció és támogatás.

Nos Colost sajnos magát nem tudjuk az oldalán feljelenteni (megtenném szívesen)

És ,hogy miért gáz ha kiadja az adataidat...

Nos akik ezen hõbölög,hogy : "eladja a felhasználómat akkor mi van? Összedõl a világ?

Nem hiszem"

Üzenem neki legyen olyan kedves, vegyen eredeti mc-t és majd amikor kiadott eredeti miatt 4-5k Ft-ot és egyszer csak azt látja hogy nem mehet fel az accountjára,mert más használja, akkor  megnézném,hogy ugyan így gondolná-e.

Nem mellesleg más adatainak pénzért való eladása, személyi jogokat sért és szép kis börtön büntetést von maga után :)

Szóval senki se adja meg az eredeti jelszavát Colos22nek az oldalán , ha csak nem sajnálja azokat a programjait/ játékait amihez ugyan ez a jelszava és felhasználója.

Mindenkinek köszönöm aki elolvassa és számítok rá hogy lesz aki lehurrog (10-13 évesek akik még túl naivak) és lesznek akik egyetértenek velem :)

U.I. : Elnézést mindenkitõl a helyesírási hibákért.

Megosztás


Megosztás link alapján
Megosztás egy közösségi oldalon
Vendég
A téma le van zárva, így nem szólhatsz hozzá!
Jelentkezz be, hogy követhesd  
Követő(k) 0