Szerző Téma: Sa-mp.cfg  (Megtekintve 2870 alkalommal)

Nem elérhető SnicK

  • 7521
    • Profil megtekintése
Sa-mp.cfg
« Dátum: 2012. Július 07. - 11:25:09 »
+1
Ez a funkció a SA-MP 0.3a verziójában lett hozzáadva és nem mûködik a korábbi verziókban!
A sa-mp.cfg egy kliens konfigurációs fájl ami megengedi neked hogy a SA-MP beállításait megváltoztasd. Ez a fájl megtalálható a \"Dokumentumok\\GTA San Andreas User Files\\SAMP\" mappában, a felhasználódnál. Ez a fájl jegyzettömbbel alakítható.
Opciók:
pagesize - Ez engedélyezi a játékosoknak hogy beállítsák, mennyi sort látnak a chat ablakból. Az alap 10 sor. Ezt még fel lehet állítani 20 sorig. Az összeg állítható a játékban is a /pagesize parancsal.
fpslimit - Ez engedélyezi a játékosoknak hogy beállítsanak egy különleges határértéket a FPS-ükön, ha a frame limiter opció engedélyezve van a menüben. Az értékek 20 és 90 között elfogadhatóak. A SA-MP alap FPS-e 50. A játékban ezt az /fpslimit parancsal állíthatjuk.
disableheadmove - Ez az opció kontrollálja hogy a játékos feje mozog e amikor különbözõ irányba néz. Az \"1\" kikapcsolja, a \"0\" bekapcsolja ezt. A játékban ez a /headmove parancsal állítható.
timestamp - Ez engedélyezi a játékosoknak hogy lássák a helyi idejét a chat üzeneteinek. \"1\" bekapcsolja és a \"0\" kikapcsolja ezt. Ez a játékban a /timestamp parancsal állítható.
ime - Ez irányítja azt hogy a chat ablak támogatja e az Input text beállítást és a nyelv váltást. \"1\" engedélyezi, \"0\" tiltja ezt.
Ezek az opciók lent a SA-MP 0.3d verziójában lettek hozzáadva és nem mûködnek a korábbi verziókban!
multicore - Azt szabályozza hogy a samp használhat e több CPU magot ha fut. Az alap érték \"1\" (használhat).
directmode - Ez lehetõvé teszi a játékosoknak hogy lassabb chat megjelenítést használjanak a chat rajzolási problémáji miatt. \"0\" hogy kikapcsold, \"1\" hogy be.
audiomsgoff - Ha ez az opció \"1\"-re van állítva nincs Audio Stream, az üzenetek a chat ablakban lesznek megjelenítve amikor a szerver kérést intéz a kliens hogy csatlakozzon egy audio streamhez. Ez az opció állítható a kliens oldali /audiomsg parancsal.
audioproxyoff - Ha ez az opció \"1\"-re van állítva, és van egy proxy server beállítva a Windows Internet Opcióiban, a proxy nem lesz használatban, az Audio Stream közben.
« Utoljára szerkesztve: 2012. Október 17. - 16:33:43 írta Csabesz »

Nem elérhető kurta999

  • 2759
  • Éllő fédisznó
    • Profil megtekintése
Sa-mp.cfg
« Válasz #1 Dátum: 2012. Július 07. - 11:46:22 »
0
Tetszik ez az új fórumrész.
Amúgy még annyit hozzátennék, hogy az a /headmove az csak neked megy, tehát ha kikapcsolod, akkor csak te nem fogod látni, hogy mozog a fejed, a többiek fogják.
A \"multicore\"-t pedig ajánlatos kikapcsolni. Mivel ha bekapcsolod, akkor idõként nemfog menni az egered ha kimész a menübe. Kell ki-be menni egyszer csak fog menni, de ez így elég idegesítõ.

Nem elérhető SnicK

  • 7521
    • Profil megtekintése
Sa-mp.cfg
« Válasz #2 Dátum: 2012. Július 07. - 11:49:31 »
0
Köszönöm a kiegészítéseket. :)

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal