Aktivitás

Ez automatán frissül.   

 1. Elmúlt óra
 2. Okés. Köszi! :D
 3. http://www.mediafire.com/view/5lmwa1zccvmjxnw/vw pulóver.png Nem találtam meg ugyanazt a betűtípust, sorry
 4. Tegnap
 5. Akkor passzolom, ez az ötletem volt csak.
 6. igen probatam ugy is meg most csokkentettben es sajnos semmi
 7. https://support.microsoft.com/hu-hu/instantanswers/f40a95aa-1e34-4907-98ba-a308fd10a786/get-to-safe-mode-and-other-startup-settings-in-windows-10 Nem csökkentett módban próbáltad a lépéseket?
 8. mivel win10-em van nem nagyon tudok. csokkentett modot Inditani viszont ez a bill xp-nel volt hasznalva es most azzal sem megy
 9. Jóestét. Egy jóideje már gondolkozok azon, hogy vajon miért nincs az MTAban egy jó unit tesztelős framework. Már jóideje nem foglalkozok MTAval, és esélyem sincs erre a Linux miatt, viszont vannak itt olyanok, akik simán összedobnak egy ilyet. Ez csak afféle tipp. Régebben sosem írtam semmiféle kódra unit teszteket, de egy idő után rájöttem, hogy sokféle bugot kiküszöbölhettem volna a unit tesztekkel, kód refactorolás során. Ez is egy technika, egy technológia, amit ki kell ismerni, és meg kell tanulni, mert az elején nem tűnhet kifizetődőnek az, hogy plusz időt szánunk arra hogy a kódot unit teszteljük. Várom a megjegyzéseket, illetve kiváncsi vagyok, hogy van-e valaki aki már MTAban is használ unit tesztelést.
 10. igen
 11. Az eszközöd nem rendelkezik digitális aláírással, valószínűleg ezért nem is akarja felismerni a windows Csökkentett módban csináld: Windows gomb + R gpedit.msc
 12. Szerintem is nagy hiba ez, de szívesen metélnélek titeket, de minden rátok szabok, a ti dolgotok. Csak a jövedelem, hozzám érkezik.
 13. Igen teljes mértékben egyet értek veled igen.
 14. Ez egy amatőr hiba, érdemes lenne szorosabban ragaszkodnotok a saját víziótokhoz, feltéve, hogy egyáltalán van. Rengeteg potenciális problémának ágyaztok meg így, bár ezek csak azután lesznek esedékesek, miután a szerver életre kelt (ha sikerült stabilizálni egy 20-30 fős látogatottságot).
 15. Hali, egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy egy ps/2-es billt szeretnék átalakítani usb-re. Nos, néztem neten hogyan kéne össze kötögetni a kábeleket és hát kisebb nagyobb sikerrel ment.. bill színek: piros, szürke, barna, citrom usb színek: piros, zöld, fehér, fekete Ezeket ilyen sorrendben kötöttem össze: piros - piros fekete - citrom zöld - barna fehér - szürke Ha másképp kötöm össze semmi nem történik, így viszont kiírja hogy nem ismeri fel a rendszer. Köszi a segítséget.
 16. Ha esetleg Clans.hu-ról lenne bérleve, akkor nekem is detto ugyanez volt a gondom velük.
 17. Ha kellenek referenciák, vagy adó ügyi bizonylatok, privátban írjatok rám.
 18. Igen a martin ő nagyon jó mecénás
 19. Üdv, én leszek az új mecénás. Annó Petőfivel is jól megvoltunk. Mecénás skillek kimaxolva, pénzszóró spell is, csak mos nincs pénz hónap közepén. Jövő héten beszélhetünk róla.
 20. Ha tényleg minden alap, még az mtaserver.conf is akkor csak azt tudod tenni.
 21. Kezdem elveszteni a reményt.. Egyszerűen semmi jel nincsen, minden alap, de nem működik.. Pedig 1x már újrarakták, de akkor írok nekik szerintem
 22. köszi erre nem is gondoltam, ezt kipróbálom
 23. ez legyen a legnagyobb problémád ben én aszondom
 24. Az mtaserver.conf hibát elvileg log-olnia kellene. Szerintem a host-nál van gond, de nem biztos.
 25. Sziasztok! Van egy szerverem, amikor elindítom netről (az oldaláról), akkor a státusza aktív lesz. Amint felmegyek MTA-ra, és megpróbálok rákereseni, nem lehet megtalálni, ha kapcsolódni szeretnék nem tud (Timed Out), azaz elérhetetlen a szerver, pedig azt jelzi, hogy "Active". A .log fájlokban nem jelzi az indulást, hibákat, csak a tavalyi utolsó leállítását a szervernek, onnantól nem működött. Hol érdemes keresni a hibát / Mi a teendő ilyenkor? Ui.: Az összes resource-öt letöröltem róla, csak az alap dolgok vannak. Szerintem a mtaconfig-ba van valami, de nem 100%, azért kérdezem.. Aki tud segíteni annak nagyon szépen köszönöm! :D
 26. .

  nem samp
 27. Sziasztok, az a nagy gondom, hogy a weboldalak címei körül egy keret van, ami nagyon zavaró. Arra már rájöttem, hogy valami google account beállítás lehet, de nem tudom hol kapcsoljam ki. Ha kijelentkezek ebből a gyászos google+ból akkor nem szarakodik. Viszont kell, hogy belépve maradjak, sok dolog miatt.
 1. Továbbiak betöltése