Aktivitás

Ez automatán frissül.   

 1. Tegnap
 2. úgy is pont ma 8 éve töltötték fel :D
 3. Tudom,ismerem a külöbséget a client és a server oldal közt,de ennél a scriptnél számomra ez lényegtelen,ugyanis nem nyitott szerverre szánom,hanem olyanoknak akik helyi szerveren le szokták esetleg tesztelni a töréseket,tényleg semmi komoly nincs benne,csak pár billentyűhöz van rendelve pár funkció,az egyik összetöri az autón található összes elemet,az egyik megszereli teljesen,a harmadik pedig az ajtónyitás,amit perpillanat egyszerre nyit ki mindet,de lehet berakom bindre,hogy egyessével is ki lehessen nyitni mindent. Igazából aki meg ki akar lopni belőle egy pár dolgot,hogy bele rakja az "Rp" szerverébe,beleírja,hogy például ha kívül állsz és odaállsz az ajtóhoz akkor kérje le a hozzád legközelebbi ajtót,és nyissa ki/csukja be,mindezt server oldalon,és kész :D Egyrészt ha lopni akarnak,legalább dolgozzanak meg érte,másrészt nekem nem ők a "célközönség",hanem a modellezők. Nekik meg nem igazán van szükségük arra,hogy server oldalon is látszódjon. Nincs jogosultsághoz kötve a script,tehát ha valaki másnak mégis meg akarja mutatni akkor csak felmegy,lekér neki is egy kocsit aztán ő is ugyan úgy le tudja tesztelni.
 4. a flymta foruman: www.gtakozosseg.hu
 5. Felmész a fórumra és ott a legelső topicba belemész
 6. Hol tudok frakciót pályázni?
 7. Ezt fontos volt megosztani..
 8. Kösz az infót most megyek és flymtazok
 9. Pontosan. Utolsó argumentként megadható neki az idő. El kell játszani vele, hogy mennyi legyen az annyi. Viszont arra figyelj, hogy (ha jól tudom akkor,) ha ezt client oldalon csinálod csak a client fogja látni, tehát nem lesz szinkronban a mozgás és a többieknek áll az ajtó egy helyben.
 10. https://wiki.multitheftauto.com/wiki/SetVehicleDoorOpenRatio Optional argument-nel ott a time, hogy mennyi ido alatt nyiljon ki.
 11. Előző hét
 12. interpolateBetween
 13. Az ajtónyitás ezzel van beleírva,de ez azonnal változtatja az ajtó helyzetét,tehát nem kinyílik,hanem egyszer csak be van csukva,egyszer csak ki van nyitva. Igazából amikor az alap GTA-ban beszállsz egy autóba,akkor is látszódik ahogy kinyitja az ajtót(miért ne látszódna). Nekem valahogyan az kellene,hogy az játszódjon le,amikor megváltoztatom az ajtó állapotát. Azért gondoltam igazából erre,mert meg akarnám csinálni,hogy egyessével ki lehessen nyitni,és látszódjon ahogy kinyílik,hátha szemléletesebb,ajtónyitási pont vagy akármi más szempontból. De igazából nem is tudom,hogy lenne-e erre szükség,viszont ha valamit nem tudsz és megtanulod,akkor se válik az ellenségeddé,ha épp nincs hasznodra.
 14. Jóestét/Napot A NeedGaming Mta szerver-nek volt nem is olyan rég kettő darab bugfixe. És sokan azt hitték erre hogy bezárt a szerver, és sokan itt is hagyták. Ezért 10-en játszanak a szerveren. Hát azért vagyok itt hogy elmondjam, nem zárt be. needgaming.hu Ha felmentek erre a weboldalra megtudtok minden információt a szerverről, hogy mi az ip például. És pályázható frakciók is vannak. Remélem sokan fogtok játszani megint. Jó lenne ha megtartanánk a napi 80 playerszámot.
 15. Vice city játéktér van, bár régebben abban is hatalmas hibák voltak, nem tudom azóta lett -e javítva vagy miújság van vele. GTA V-s nem hiszem hogy lenne, főleg olyan ami működőképes is.
 16. Ha jól emlékszem, akkor a setVehicleDoorOpenRatio segítségével tudod az ajtó mozgását állítgatni. Előtte persze az alap GTA-s ajtónyitást destroyoltatni kell és újat csinálni. Fogalmam sincs, hogy erre van -e lehetőség, de gondolom hasonlóképp lehet, mint mikor az "RP" szervereken látni lehet, hogy mondjuk mikor kiakarod rángatni csórit csak úgy random (asszem HL-n volt régebben ilyesmi).
 17. Sziasztok! Önszorgalomból és hobbiból elkezdtem írni,egy teszt scriptet olyanok számára,akik le szeretnék tesztelni egy kocsi modelljét,hogy mindenhol van e törésmodellje,és,hogy rendben van e. Ajtónyitás funkciót is szeretnék bele,félig meddig már sikerült is megírni,viszont azt mindenképp szeretném valahogyan megcsinálni,hogy ne csak úgy kicsapódjon az ajtó,hanem lassan nyíljon ki. Nem tudom,hogy ezt mivel tudnám megvalósítani.Remélem tud valaki segíteni benne.
 18. Hagyjuk ezt a "haverokkal funolgatni". Hogyha tényleg annyit szeretnél,akkor elég lenne egy localhost-os szerver,vagy esetleg hamachi-s,tök lényegtelen. Ráadásképp felesleges egy Rp modot berakni funolgatni.. a freeroam mod tökéletes rá,és igazából a saját gépről futtatott szerverbe is azt raksz be amit akarsz. Sőt!!Még adatbázist is tudsz készíteni. De funolgatáshoz felesleges. Egyébként ha annyira érdekel,mysql csatlakozási hiba van,szükséges a modhoz tartozó sql fájlt felölteni a phpmyadmin-ba,illetve a mysql-t összekötni a moddal. Ezen felül a megfelelő "modules" mappa is kelleni fog,már ha ezt nem rakta fel a hosting.
 19. Sziasztok az lenne a problémám hogy béreltem egy szervert hostingtól. External modot raktam be (haverokkal funolgatni) de a Login panellet valamit elrontottam amikor fellépek és be akarok regisztrálni nem történik semmi a Console-ban pedig ezt az ünzenetet kapom: mta_accounts/userS.lua:104: Bad argument @ 'dbQuery' [Expected db-connection at argument 2, got nil] És nem történik semmi. Hogy tudnám megoldani? Remélem tud valaki segíteni Válaszokat előre is köszönöm
 20. Sziasztok az lenne a problémám hogy béreltem egy szervert hostingtól. External modot raktam be (haverokkal funolgatni) de a Login panellet valamit elrontottam amikor fellépek és be akarok regisztrálni nem történik semmi a Console-ban pedig ezt az ünzenetet kapom: mta_accounts/userS.lua:104: Bad argument @ 'dbQuery' [Expected db-connection at argument 2, got nil] És nem történik semmi. Hogy tudnám megoldani? Remélem tud valaki segíteni Válaszokat előre is köszönöm
 21. Akkor sok mindent félreértelmeztél. A wikin úgy van feltüntetve az outputChatBox,hogy ("blablabla",[paraméterek]). Ezért te is szorgalmasan szögletes zárójelbe raktad ezeket a paramétereket,holott a wikin a szögletes zárójel azt jelenti,hogy az ott lévő paramétereket megadni nem kötelező,ha nem adtad meg,akkor alapértelmezett beállításokkal fog működni. Amit Robika leírt hibák,azokat tudnám én is elmondani. Illetve tudnám azt ajánlani,hogy formáld meg a szokásokat. Ugyanis ha ezt így gyorsan bepötyögöd aztán megpróbálod elindítani és nem megy,sőt ha még hibaüzeneted sem lesz,akkor hidd el,hogy szartig lesz megtalálni mi a probléma. Nem árt fokozatosan haladni. Először csak leraksz egy markert,betöltöd,ha működik akkor hozzáadsz egy blip-et,ha működik hozzáadsz egy funkciót,aztán ha betöltöd, és ha véletlen nem működne,akkor már fogod is tudni,hogy hol keresd a hibát. Szerk.: Azt nem tudom,hogy az MTA formalitása engedélyezi-e a speciális karaktereket a funkciónevekben,de normál esetben ha mondjuk ugyan azok a szabályok vonatkoznak rá,mint a változókra,akkor nem,hogy kötőjel,de semmilyen speciális karakter nem engedélyezett,kivéve az alsóvonást.
 22. Én írtam!
 23. letölthető

  https://mega.nz/#!Q7Q0iIKB!T3RSxPiMPUDey2KFglehj2BSO9IzhDASs4Voepdqyw4
 24. A legtöbb esetben a bérelt kocsik sem kapnak ID-t,tehát nem hiszem,hogy az ID nélküli kocsik beindítását meggátolná.De igen ezt kihagytam,az ID is fontos.
 1. Továbbiak betöltése