Aktivitás

Ez automatán frissül.   

 1. Ma
 2. Köszönöm szépen!
 3. Az evéshez le kell kérdezned, hogy eszik-e éppen, és akkor setElementHealth(localPlayer,health + osszeg). Az "osszeg"-nek beállíthatsz egy tetszőleges értéket. A levonáshoz pedig szintén Timer. setTimer(function() if food <= 0 then setElementHealth(localPlayer, health-osszeg2) end end, 6000, 0) Az "osszeg2" helyére is mármi mehet, nem kell feltétlenül változót használni.
 4. Lenne még egy kérdésem! Hogyan tudnám összekötni, hogyha eszik a játékos felmenjen az étel csíkja, illetve ha sokáig nem eszik, és már nullán van az étel, lemenjen a élete?
 5. Sziasztok a napokba újraraktam azt MTA-m és azóta a Map Edotr nem indul el tölt egy kicsit aztán egy hibaüzenettel kidob vissza a menübe. Tudna valaki segíteni ebben?
 6. Nagyon szépen köszönöm. Meg fogom csinálni!
 7. samp szerverre való kapcsolódáskor mindig a single player jön be. Már régebben is erre a San Andreas-ra telepítettem rá a sampot és mindig működött de most meg állandóan a single playert adja be! Kérlek segítsetek!
 8. Letöltöttem a legújabb streamer plugint és incude-ot. Újra fordítottam a játékmódot és a filterscript-eket és ilyen hibát spam-el a konzol. Script[gamemodes\gMode.amx]: During execution of <unknown function>(): Script[gamemodes\gMode.amx]: Run time error 20: "Invalid index parameter (bad entry point)" Additional information: No details available Ha vissza rekom a régit és újrafordítom, normálisan működik. Ennyit ír ki ebből nehéz rájönni, hogy mi baja van.
 9. Tegnap
 10. Eltűntetés: https://wiki.multitheftauto.com/wiki/SetPlayerHudComponentVisible Csík hozzáadáshoz létrehozol egy ElementData-t, pl: food = getElementData(localPlayer,"int:Food") or 100 aztán használod úgy, mint a health-ot, vagy az armor-t. Levonáshoz használj egy Timer-t. setTimer(function() if food > 0 then setElementData(localPlayer, "int:Food", food - 2) end end, 6000, 0) Az energiához meg https://community.mtasa.com/index.php?p=resources&s=details&id=8149
 11. Sziasztok! Barátaimmal elkezdtünk lua-t tanulni, majd kitaláltuk ZeroMTA modjával létrehozunk egy privát szervert, ahol így 10-15-en (ez a kis baráti társaság RP-zik). Tegnap csináltam egy HUD-ot, de az alap ZeroMTA-s pénz és az alap játékbeli idő ott van mögött, ezt hogyan tudnám eltűntetni? Illetve, hogyan tudnék étel és ital illetve energia csíkot hozzáadni, hogy adott időnként menjen lejjebb az étel és ital szint, az energia meg akkor fogyjon ha fut? HUD-om: Előre is köszönök minden választ, BGAB
 12. 2017

  Köszönjük a bizalmat! Sajnos a szerver fejlesztését nem folytatjuk, többek között azért, mert nincs időm egyedül egy mód fejlesztésére. Szerintem jó volt a koncepció, megvalósítható, de ez most nem sikerült. Köszönöm a staff tagok munkáját. Ha valakinek kell valami a fórumról írjon.
 13. martin ezt csak neked csináltam
 14. Ezt én sem értem.
 15. Igen, érdekes egy figura, de mivel nem vagyok vezetőségi tag, így nem tudok vele sokat kezdeni. Mindenesetre mondom neki, hogy nézze meg a dashboardban. Köszönöm! EDIT: Megnézte, és abban nincs benne, szóval remélem valaki tud segíteni. EDIT 2: Megtalálta, az MTA accounts szerver oldalában volt. Azért köszi srácok. Zárható.
 16. Most nem kötekednék, de ha azt sem tudja hol keresse, akkor kicsit érdekes fejlesztő. Néha a Dashboard-ban van, External-ban nem tudom...
 17. Előző hét
 18. Srácok kérlek szépen. Én csak segítséget kértem, mivel a fejlesztőnk nem tudja, hogy melyik mappában (vagy miben) keresse. Ez alatt mit értesz? Mit írjon sajátot, játszott perc rendszert?
 19. Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy a szerveremen vannak elég nagy laggok. Úgy szokott ez kinézni, hogy van mikor fél percig, van hogy 1 percig tökéletes minden de egyszer csak jön egy 5-10 mps lagg, később megy el az üzenet, hátrább dobja az embert aki éppen melleted sétál mondjuk, úgy jelzi neki mintha pauseolna, vagy tálcázna, de közbe nem. FSek nincsennek a szerverbe, móddal sem hiszem hogy lenne baj, mert kb 1 éve is ezt a módot használtam és semmi baja nem volt. Clanstól van a szerver, de nem hiszem hogy a hostal lenne a baj. Ötletek?
 20. Sziasztok. Az áruszállító munkáról készült videóm publikálva lett.
 21. De ő csak főadmin!!!
 22. Hali, ha valakinek megvan az existence roleplay mysql adatbázisa és szívesen elküldené nekem, valamiféle képpen meghálálnám! Előre is köszönöm!
 23. Írni egy sajátot
 24. Sziasztok jelenleg egy szerveren vagyok főadmin, aminek az alap módja az ExternalGaming legfrissebb publikált verziója. Olyan gond lenne, hogy akármennyit játszol, nem menti, és nem is számolja a játszott perceket (mindig 0). Ezzel mit lehet kezdeni? A segítségeket előre is köszönöm.
 25. Viszont a 2. része erősen felhasználó barátabb
 26. egy nagyjából 500ms-s timer ami megáll egyből nagyon nem terhel semmit, főként miután nem renderben van benne. Amit te írsz sokkal "bonyolultabb" az én általam írt egy sornál, de az eredményessége ugyan az.
 27. Szerintem érdemesebb lenne lementened mindig, hogy mikor klikelt getTick-el és ha megint klikkelne előtte összehasonlítod, hogy mennyi idő telt el. Ha mégjobban akarod szofisztikálni akkor azt figyeled milyen sűrűn kattingat és ha nagyon elkezdi spamolni akkor tiltod le egy kis időre, nem csak, hogy 2 secenként csinálhatod.
 1. Továbbiak betöltése