Aktivitás

Ez automatán frissül.   

 1. Ma
 2. Halál után ha írok egy karaktertörténetet miszerint az előző karakterem fia vagyok és megörököltem minden tárgyát akkor folytathatom az értékeimmel más karakterként?
 3. Mindenkinek kell valami hobbi, ez legalább kreatív és szórakoztató még, ha csak X ember is fogja használni :)
 4. Tegnap
 5. Igen.
 6. Rossz látni hogy időt, energiát öltök bele egy samp mód elkészítésébe. A samp már régen meghalt. 5-10 játékosért ezt komolyan megteszitek? Semmit se fogtok kapni a munkátokért. Én azt mondom 2019-ben, lassan 2020-ban ez felejtős. samp már csak nosztalgiázni jó. De most már ne maradjon abba a project, mert annak se lenne értelme. Sok sikert, bár hogy is döntötök.
 7. Karakter halála | CK A karakter élete fontos tényező a játékban. Érdemes vigyázni rá, hisz a halál esetén jelentős veszteség érheti a karakter tulajdonosát, hiszen a szerveren kétféleképp lehet "meghalni". A karakter tulajdonosa dönti el, hogy melyiket szeretné, halálonként.Hogy mik is ezek? Súlyos sérülés: Ilyenkor a karakter élete nullára csökken, a nála lévő vagyontárgyak teljes egészében elvesznek, és egy egységesen három perces "rekreációs státuszba" kerül az adott karakter. Ez tulajdonképp afféle késleltetésnek tudható be, hogy még véletlen se legyen lehetőség az adott RP szituációba visszatérni. Ezután a karakter üres inventoryval a házához, vagy a választott spawn helyhez kerül. CK - Karakterhalál: A karakter teljes vagyona, neve, minden rendőrségi és egyéb aktája, ingatlanai törlődnek a rendszerből, a játékos lehetőséget kap a név, kor, származás megváltoztatására.
 8. https://www.nutrifitweb.com/keto-original-diet/ You expect that I've got it unhealthy? In an exceedingly recent poll, more than half of all Indians agreed. Keto Original Diet Weight Loss Diet Pills features a massive appeal. Not for all the beans in Boston. In that scenario, there might not be a chance or I'm also attempting to use Fat Loss. I do not wish to induce a bit touchy feelie. It is all in connection with Weight Loss Diet Pills. This can be an example. Where can some typical individuals run across very good Keto Original Diet Reviews Natural Weight Loss Pills schedules? I am a fan of slim body. https://www.nutrifitweb.com/keto-original-diet/
 9. Előző hét
 10. Igyekszem hogy ez a tendencia fennmaradjon, van is benne tapasztalatom, ugyanis főállásomban mobil szolgáltatók rendszereit üzemeltetjük világszerte. Vannak operációs rendszerek amelyek 1 kattintással pár perc alatt automatikusan feltelepülnek, és utána emailben megkapod a hozzáférést, de van webes kezelőfelület is, itt kérheted ISO fájl becsatlakoztatását tőlünk, így akár saját magadnak is feltelepíthetsz bármilyen operációs rendszert. Szintén ebből a webes kezelőfelületből tudod elindítani, leállítani, újraindítani a VPS-t ha szükséges, de el tudod érni a VPS képernyőjét is, ahol használhatod a saját billentyűzeted és egered a VPS kezelelésére, bár ezt inkább csak probléma esetén érdemes használni, linux és freebsd operációs rendszerek esetén SSH-n keresztül szokás inkább a VPS-t kezelni, windows esetén pedig távoli asztalon keresztül.
 11. remélhetőleg marad is ez a tendencia :) gondolom a VPS telepítés böngészőből pár perc alatt megoldható a VPS terminál elérés hogyan lehetséges debian alatt? böngészőből esetleg? külön program kell?
 12. Idén 1 leállásunk volt, 1 szervergépet érintett ez a leállás, 46 perc hosszú volt, de csak 6 VPS szolgáltatást érintett a probléma, szerencsére erről a szerverről előre tervezett karbantartás miatt épp folyamatban volt a VPS-ek átköltöztetése másik szerverre, így nagyjából üres volt (a váratlan szerver meghibásodás a tervezett karbantartástól független volt). A VPS-eket leállás nélkül át tudjuk mozgatni másik szervergépre, így a karbantartások nagy része megoldható leállás nélkül. Tavaly év vége fele volt egy 2 órás tervezett leállásunk egy komolyabb szervertermi munkálat miatt, a szervereket kellett átrakni másik rack szekrénybe, de maga a munkálat kevesebb ideig tartott, így a leállás se volt 2 óra. Egy évnél régebbi leállásokra illetve karbantartásokra nem emlékszem, idén kezdtem el csak írni ezeket. A jövőben nem várható tervezett leállás. Esetleges (tervezett és nem tervezett) leállás esetén kárpótlásként az érintett szolgáltatások bérleti idejét hosszabbítani szoktam, és nem kell bizonygatni semmit, georedundáns adatbázis rendszerünkben akkor is látom a befizetéseket, bérleti időket és minden más adatot ha atomcsapás éri a budapesti szervereket. Persze ilyen esetben a szerverek újra beszerzése majd a szolgáltatások újraindítása egy alternatív helyről fog inkább problémát okozni, de remélhetőleg ilyen nem fog történni :)
 13. rendben köszi még 1 fontos kérdés: költözés/váltás van tervezve a jövőben? esetleg milyen gyakran vannak leállások karbantartás miatt? jártam már meg más VPS hostnál azt, hogy folyton vándoroltak és mindig eltűnt a VPS-em és külön kellett írni, igazolni a fizetést, hogy visszakapjam, nem szeretnék lyukas köröket futni újra és újra, főleg nem éles rendszernél :) csökkentés nem hiszem, hogy lenne nálam, max cserélek projektek alatt erőforrást, de jó a tartalék is azért
 14. Ha te nem használod az ő regisztrációjukat, és ők sem a tiédet, akkor talán nem lesz gond. VPS növelését tudja a rendszer, fizetett VPS esetén van egy olyan plusz opció amivel bármikor megnövelheted a VPS csomagot (árkülönbség arányos megfizetésével, vagy bérleti idő arányos csökkentésével), csupán a VPS-t kell leállítanod hozzá arra az 1 percre. VPS csomag csökkentés viszont nem lehetséges jelenleg, és a jövőben is majd csak úgy lesz lehetséges, ha a csomag csökkentéssel együtt újratelepíted a VPS-t.
 15. Remélem az nem gond úgy, ha esetleg akkor a fejlesztő társak nevére bérelnénk saját referer kódommal. Röviden annyi, hogy nekem egy FIX VPS a saját nagy projektemhez kell, talán több is idővel. Akikkel együtt fejlesztek jelenleg 2 srác (külön projekteket), mehetne a nevükre a külön bérlés? Ez így már remélem nem gond. Hisz különálló projektekről és más személyekről lenne szó, csak lennék én, mint közös pont. Továbbá később még lehet lenne olyan akinek szintén kellene VPS a projektjéhez, ott nem tudom én mennyire játszom szerepet mint fejlesztő/üzemeltető, de a referer kódomat gondolom megadhatom. Nekem annyira a napi VPS kevésbé játszik, még az is jobb, ha van egy FIX VPS-em amit csak tesztelésre használok, hisz előre be van állítva és amikor akarom azt tesztelek rajta amit csak szeretnék. Az elején fejlesztés alatt is már 1-2 évre szeretek bérelni, ha elindul élesben a szerver, akkor meg az élesnek 1 saját VPS/Projekt mindenképpen, terheléstől függően akár több VPS/Projekt. Mellette, ha anyagilag okés és terhelés miatt szükséges, akkor 1 DEV és 1 Teszt VPS, de az is megeshet, hogy többre is szükség lehet projektenként. Meg vannak akik még csak tervezgetik a projektjüket, ott főleg profit orientált játékokról/alkalmazásokról van szó, ott nekik nem gond, ha nem annyira olcsó a VPS, hisz kitermelik idővel. A non-profit játékaimhoz szeretném a legmegfelelőbb konstrukciót kihozni úgy, hogy szépen elszeparálva legyenek egymástól. Az is járható út, hogy 1 VPS-t bérlek és azon futnak az ingyenes projektek, de biztosabbnak érzem a külön VPS-t. Terhelés növekedésnél gondolom megoldható az idő arányos összeg kifizetése után a VPS nagyobb csomagba áthelyezése.
 16. Saját referer kódos megoldás nem játszik, a rendszer automatikusan ellenőrzi az ilyen regisztrációkat, illetve én is rendszeresen ellenőrzöm az ilyen regisztrációkat. A lényeg hogy mindenkinek csak 1 regisztrációja lehet. Szerintem az árak alapján már így is ez az egyik legolcsóbb magyar legális VPS hosting. Egyébként tervben van hogy lesz napi díjas VPS bérlés is, ennek a feltételeit még nem dolgoztam ki, szeretném elkerülni azt hogy visszaéljenek vele, de tudom hogy a hozzátok hasonló fejlesztők számára hasznos lenne ha tesztelés céljából rövid időre is lehetne VPS-t bérelni.
 17. Erre az ajánlós dologra mik a szabályok? Gondolok itt arra, hogy ha esetleg 2-3-5 VPS-t kell béreljek, akkor tudok e úgy kedvezményt szerezni, hogy a saját referer kódommal regelek és így egy kis "visszatérítést" kaphatok a többi vásárlásból, vagy ilyenkor mi a legjobb konstrukció? Saját játékokat fejlesztünk és most még amennyire lehet free hostingra pályázunk, főleg fejlesztés, tesztelés és kis üzemi használat alatt, de később ha beindulnak a dolgok, akkor mindenképp kell több VPS és talán webtárhely is. Mivel ezeknek a játékoknak egy része non-profit lesz, így a lehető legjobb ár-érték arányban szeretnénk bérelni.
 18. Ha legalább 2 hónapot fizetsz előre egyben akkor már jár árbeli kedvezmény, ha 12 hónapot fizetsz egyszerre akkor pedig már annyi kedvezményt ad a rendszer automatikusan hogy 2 hónapot ingyen kapsz, és csak 10 hónapot kell kifizetned. Illetve mint ahogy látod a Firstimer2019 kupon kóddal kapsz egy extra ingyenes hónapot az első befizetésedhez ingyen. Aktív bérlőknek évente egyszer szoktam ajándékot adni, jövőre két alkalommal is lesz mert 5 éves lesz a hosting, ezen kívül van ajánlói rendszer amivel az ajánlottad által elköltött összegből minden alkalommal kapsz 10%-ot, illetve most lehet extra bérleti napokat kapni vps-hez ha ajánlod a hostingot facebookon illetve hostadvice.com -on. Hasonló akciók a jövőben is várhatóak.
 19. 1-2 éves VPS bérlés esetén jár kedvezmény/ráadás (nem árban :D), vagy valami? :)
 20. Csak ajánlani tudom őket!: :) Sokan bérelnek tőletek szervert.
 21. VPS4You.hu Sziasztok, Mányoki Ádám egyéni vállalkozó vagyok, szeretném bemutatni nektek a saját, első sorban VPS (virtuális szerver) szolgáltatásomat. Weboldal címe: VPS4You.hu Egyéni vállalkozói nyilvántartási szám: 52838239 Itt ellenőrizheted Kupon kód VPS szolgáltatáshoz: Firstimer2019 A kupon kód felhasználásával az első szolgáltatásod fizetésekor egy extra hónap bérleti időt kapsz a VPS szolgáltatáshoz A hostingot 4 éve indítottam, azóta folyamatosan fejlődik, immár 8 szervergép üzemel, bennük összesen 192 CPU mag, 1152 GB memória, 10 TB redundáns SSD tároló. Az idei évben egyetlen leállás volt, amely 1 szervergépet érintett összesen 1 órára, ennyi ideig tartott újraindítani minden VPS szolgáltatást egy tartalék gépen. Kedvező árú SSD VPS csomagok: Név CPU RAM SSD NET DDOS védelem Ár SSD VPS 512MB 1 x 2,66 GHZ 512 Mb 5 Gb 1 Gbit/s korlát nélkül Igen 500 Ft / hónap SSD VPS 1GB 1 x 2,66 GHZ 1024 Mb 10 Gb 1 Gbit/s korlát nélkül Igen 1000 Ft / hónap SSD VPS 2GB 2 x 2,66 GHZ 2048 Mb 20 Gb 1 Gbit/s korlát nélkül Igen 1500 Ft / hónap SSD VPS 3GB 2 x 2,66 GHZ 3072 Mb 30 Gb 1 Gbit/s korlát nélkül Igen 2000 Ft / hónap SSD VPS 4GB 3 x 2,66 GHZ 4096 Mb 40 Gb 1 Gbit/s korlát nélkül Igen 2500 Ft / hónap SSD VPS 5GB 3 x 2,66 GHZ 5120 Mb 50 Gb 1 Gbit/s korlát nélkül Igen 3000 Ft / hónap SSD VPS 6GB 4 x 2,66 GHZ 6144 Mb 60 Gb 1 Gbit/s korlát nélkül Igen 3500 Ft / hónap SSD VPS 7GB 4 x 2,66 GHZ 7168 Mb 70 Gb 1 Gbit/s korlát nélkül Igen 4000 Ft / hónap SSD VPS 8GB 5 x 2,66 GHZ 8192 Mb 80 Gb 1 Gbit/s korlát nélkül Igen 4500 Ft / hónap Nagyobb SSD VPS csomagok is elérhetőek a weboldalunkon. Legális Teamspeak 3 szerver: Rendeld meg "SSD VPS 512MB" VPS csomagunkat, és válaszd hozzá "Debian 10 amd64 + TS3 32 slot" operációs rendszert, amelyre automatikusan feltelepül a Teamspeak szerver, ennek adatait rendszerünk pedig elküldi emailben. Webtárhely: Név Tárhely Bérleti idő Ár Web 1G 1000 Mb 366 nap 1000 Ft / év Web 3G 3000 Mb 366 nap 3000 Ft / év Web 5G 5000 Mb 366 nap 5000 Ft / év
 22. mfr

  Olyan már sose lesz
 23. Korábban
 24. mfr

  visszanéztem a témát, de hiányzik nekem ez a közösség meg azok az évek, az akkori énünk.
 25. Belőlünk már a szakma beszél Ricsi-vel talán ... Teljesen jó és ésszerű a te megoldásod. Na jegeljük a témát, ne ez legyen itt a téma ha már egy szerverhirdetés alatt feszegetjük a webservice fortélyait. Bocsi az off topicért.
 26. LOL emberek. cc 10 sor PHP-ból kezeltem le az egészet, aztán sampos HTTP GET requestel bekértem az adatot és további feldolgozásra használtam SAMP-ban. Tökre elhiszem hogy menő az xml meg a soap, meg wdsl igy és úgy. De ha nem gondolkodik az ember ésszerűen, csak a technológiát halmozza halomra, nem jut előre valójában. Most olyan szivesen bemásolnám ide a kódot, úgy cépluszplusz meg szappan jelleggel. Csak ez nem egy OS projekt.
 27. Nem hiszem hogy ilyen egyszerűen működne, de amint hazaértem munkából rálesek. :D
 28. https://stackoverflow.com/questions/124269/simplest-soap-example ha JS-ben lehetséges, akkor szerintem SA-MP-ben is lehetséges a HTTP-n keresztüli megoldás :) ha a header megfelelő, akkor stringként összerakod az XML-t és a megadott URL-nek elküldöd
 29. Javítottam az SSL hibát.
 1. Továbbiak betöltése