Aktivitás

Ez automatán frissül.   

 1. Tegnap
 2. Sziasztok! Aki nagy F1 rajongó az lehet érdekelni fogja, barátom csinálja. Kövessétek nyeremények is lesznek! Előre is köszi. https://www.youtube.com/channel/UCZgIROh_A8hwGe5shf_VSAQ
 3. Előző hét
 4. Úgy mint egy rp szerveren van, hát haver ha még az alapokat se tudod, te ne nagyon akarj ilyen komolyba vágni. Mindig az alapoknál kell kezdeni, ne akarj nagy hatalmas dolgokat, főleg úgy, hogy azt se tudod mi az, 13-14 évesen. Neten rengeteg tutorial van egyébként. És ha rendesen leírnád a témát stb, akkor tudnánk neked segíteni.
 5. nem saját szervert próbálok készíteni de még tanulom
 6. Mindig is Bíróság megyében szerettem volna utat nyalni.
 7. egy tervnek a leírása. (e.g. Mi akarsz kezdeni egy frakcióval) Amúgy meg nézz meg egy frakciópályázatot annak a szervernek a fórumán ahol játszol. (Gondolom SeeSzar vagy Oktáv RP)
 8. mi az a koncepció?
 9. ?
 10. 1.) kigondolsz egy koncepciót, leírod 2.) a karakteredet ezekre építed fel 3.) létrehozol egy szép témát 4.) rp-zel.
 11. úgy mint egy RP szerveren van.
 12. szia, statikusan akarod, vagy dinamikusan?
 13. Frakciót hogy készítek? sziasztok valaki tudna segíteni? hogy kell frakciót csinálni?
 14. egyedi map mta

  Blahán mehet a csöves RP.
 15. Hogyan csináljak egy teljesen üres mapot? Sziasztok, szeretnénk egy olyan mappolást csinálni mtaban amiben saját városrészeket csinálunk. Tulajdonképpen Budapest-et akarjuk megcsinálni, de ez most mindegy. Ehhez szükségünk lenne egy teljesen üres világra amiben csak víz van és semmi más és erre akarunk építkezni és az lenne a kérdésem, hogy ezt, hogy lehet kivitelezni, mi kell hozzá, mit kell használni stb.
 16. Sziasztok. Az a harci helyzet, hogy ugye https://www.convertffs.com/ oldalon átváltottam a SA-MP -os kódolást MTA kódolásra, így megkapva a mapot, viszont vannak olyan elemek általában falak és padlók, van amikor más is, amiket nem tölt be, vagy egyáltalán vagy nem is konvertál át, ezt nem tudom. Ezek valami custom texturalt elemek lennének vagy mi? Lehetséges ezen elemeket is átkonvertálni MTA szerverre? Íme egy példa a problémára: https://imgur.com/a/3xUOv3y
 17. Keto BodyTone : Le meilleur régime de perte de poids rapide! J'avais besoin de le dire avec un cœur triste. Je ne dis pas que c'est le corps mince magique ou c'est là que nous avons été ces 10 dernières semaines et il a été Cela a été un ajustement en douceur. Le Keto BodyTone Lose Belly Fat abordable, cependant, n'est pas toujours le meilleur pilule de perte de poids 2019. Ces prévisions ne sont pas si différentes.Lors d'un récent sondage, moins de la moitié des Britanniques étaient d'accord. Si vous avez actuellement une perte de poids rapide, c'est pour vous. Il y a beaucoup de sentiments stagnants sur ce dilemme. Où acheter La perte de poids était très conventionnelle. En fin de compte, "Les meilleurs vont d'abord." Keto BodyTone Avis À tout le moins, je ne peux pas simplement rester à l'écart de cela quand ils le peuvent. Cela dit, vous voulez que vos conseils de perte de poids soient beaux. OK, tout le monde n'est pas en mesure de le faire avec les pilules de perte de poids 2019. https://ketobodytone.fr/ http://theotorhinolaryngologist.co.uk/index.php/forum/2-welcome-to-the-otorhinolaryngologist/4746-https-ketobodytone-fr#12062 http://scifidig.com/forums/showthread.php?tid=251041 https://thewaterexperts.com/index.php/forum/welcome-mat/51851-https-ketobodytone-fr.html http://forum.chevalmag.com/index.php?topic=79453.0 https://veys.ru/forum/viewtopic.php?f=7&t=32137 https://keto-bodytone-avis.storychief.io/keto-bodytone-le-moyen-le-plus-rapide-de-perdre-votre-graisse-supplementaire http://taylorhicks.ning.com/profile/MalagigiBonnet https://forums.matterhackers.com/user/malagigibonnet https://trackin.fr.gd/Forum-Trackin/topic-384-1-Keto-BodyTone---La-formule-avanc%C3%A9e-de-perte-de-.htm http://alijahdauti.mastertopforum.biz/viewtopic.php?p=8766#8766 https://www.smore.com/vdpk0-keto-bodytone
 18. Social gaming mod
 19. Serialra akarsz kitiltani valakit? Az alap mta felhasznalo rendeszert hasznalod? Vagy "sajat" mysql felhasznalo rendszered van? Írtam, hogy leírhatnád, hogy melyik módot használod, . Nincs mit.
 20. Azt kérdeztem, hogyan tudok valakit bannolni, hogyha beír egy megadott parancsot, de ezt nem tudod felfogni. Köszi a fasza válaszodért
 21. De semmi értelme a kérdésednek, mégis milyen választ vársz? Milyen rendszer, milyen rejtett parancs, hogy hogy hol van a módban? "Hogyan tudok valakit bannolni egy scriptben?" Édes f*szom. Esetleg ha leírnád melyik kukázott módról van szó, lehet hamarabb kapnál segítséget.
 22. Hát ez sokat segített, köszi
 23. Nézd át mégegyszer
 24. Mta hiba Helló! Tudjátok van az MTA-ban egy voice chat lehetőség is. Ez tök jól műküdik, de amikor beszélsz a fejed fölött megjelenik egy ilyen képes cucc.. Na ezt megpróbáltam kicserélni, mert van ennek egy külön voice mappája, de hiába cserélem ki, amikor restartolom a szervert mindig visszaállítja az új képet amit beraktam a régire. Valami megoldás nincs erre?
 25. keresés. átnéztem egy egész roleplay modot, és sehol semmi
 26. A második hogyha Serial bannolva vagyok?
 27. Igen. Nem.
 1. Továbbiak betöltése