Szerző Téma: Liberty State RolePlay  (Megtekintve 66 alkalommal)

Liberty State RolePlay
« Dátum: 2023. Szeptember 17. - 00:29:47 »
0
💥Sziasztok, napokban, hetekben elkezdődtek a komolyabb fejlesztések.
💥
Miért akarunk 2023-ben SA:MP szervert, mikor nyitnátok? Célunk, hogy mi is alkalmas társaságot vonzzunk magunkhoz, akik hasonló módon kapcsolatépítésre és szórakozásra egyaránt tudják használni a szervert. Látjuk hogy lenne igény rá, de nincs megfelelő szerver ami kielégítené a játékosok igényeit. Sok szerver indult már el és zárt is be pár hét múlva játékosok hiánya miatt. Mi nem ezek leszünk!
Nyitásról még semmi konkrétumot nem tudunk adni, de igyekszünk mindent elkövetni hogy minél előbb a nyitás fázisnál tartsunk.
.IV. A szerveren milyen közösséget akartok létrehozni?A szerveren egy összetartó, barátságot közösséget szeretnénk létrehozni. Ahova bárki szívesen csatlakozik. A csalókra és, a szabálytalankodókra kiemelten figyelünk. Nagy valószínűséggel mindig lesz fent 1 admin.
💥A szerver amerikai jogszabályokra fog épülni.
💥Ahogy megszavazták discordon lévő tagok, akik aktívan követik az eseményeket, nem régiben volt egy szavazatunk a discord szerverünkön hogy a játékteret szavaztassuk meg a mi kis közösségünkkel, így megszavazták Red County lesz a játékterünk.
Köszönjük hogy elolvastad a fenti bevezetőt, a jelenlegi sor alatt bemutatásra kerülnek a főbb rendszereink.
________________________________________________________________
💥Cég(biznisz) rendszer: Szerverünkön ez a rendszer is teljesen dinamikus, a cégek fontos szerepet töltenek be a szerveren, a fuvarozó másodállás is hozzájuk köthető. Sok féle cég típus létezik, leginkább használt az a vegyesbolt ( Ezen kívül van még 15 darab. )
Ha céget vásároltunk akkor legtöbb esetben kapunk 1 széfet hozzá, ahová a vásárlások által elköltött pénz fele jut be, illetve a fizetés időszakában megfelelő összeg. Cégünk kezelő felületét a /bizniszpanel nevű paranccsal hozhatjuk elő ahol sok mindent beállíthatjuk, többek között a termék árakat, belépési díjakat, zenét, szöveget, nevet változtathatjuk, vagy átruházhatjuk a tulajdoni jogosultságot egy másik játékosra.
💥Jármű rendszer: A jármű rendszerünk dinamikus, és szinte mindent a szerveren tudunk elérni. A járműveket InGame tudjuk hozzáadni az adott munkához, frakcióhoz is egyaránt, illetve a típusát is megtudjuk adni ( Bérelt, Másodállás, Frakció, Event stbstb ), nagyon sok energiát fektet bele a fejlesztőnk hogy minél élmény dúsabb szervert nyújtsunk!
💥Autókereskedés:
1 óránként frissül az autókereskedésben lévő autók, ezzel értesítést is fogtok kapni a chaten
Az parkolóban található az eladó járművek, amiben az adatai a táblára vannak írva
Amennyiben megvásárolják az adott autót, annak a táblája felfog cserélődni hogy az "Az autó eladva"
Az árak randomizálva vannak, tehát mindig változnak az árak ha frissül az autókereskedés
Az autókereskedés épületében található az autóvásárlás parancsa ami /dealership paranccsal nyílik meg, és úgy szint itt tudod eladni a szuperjárgányodat, de csak a 20%-át fogja visszaadni!
💥Munkák:
Munkát felvenni a munkaügyi központban lehet, /munkafelvesz, ilyenkor előjön egy kis panel kiválaszthatjuk hogy melyik munkára fáj a fogunk, majd kattintás után előjőn egy információs ablak ahol részletes leírás találhatunk a munkáról, hol végezhető, mik az igények stb.
💥Úttisztító
Ki ne ismerné ezt a szót? Legtöbb szerveren megtalálható, legkönnyebb munka. Természetesen mivel van alap GTA-S modellje ezért mi sem hagyhatjuk ki ezt a remek munkát. A munka előtt szükséges hogy úttisztitók legyünk majd elmenjünk a telephelyre, ahol felvesszük a munka járművet majd /uttisztito kezd parancsal a szerver random generál nekünk egy útvonalat. A megjelenő CP-k-be kell mennünk. Ha befejeznénk a munkát akkor /úttisztító befejez parancsot kell alkalmazzuk
💥Fuvarozó
Nos ez az egyik legkiemelkedőbb munka, mivel összeköttetésben van a cég(biznisz) rendszerünkkel.
Azt kell tudni hogy ugye mikor vásárlunk a termékek fogynak az üzletekből, ez a másodállás pont arra van hogy a fogyó termékeket feltöltse.
A szerveren random dob be olyan céget ahol hiány van valamiből, viszont hamarosan a cég tulajdonosok is saját kérvényezésükre fognak tudni rendeltetni termékeket.
A munka fázisa a következő: Felvesszük a munkát, elmegyünk a telepre, kibérlünk 1 targoncát, 1 fuvarozós járművet ( lehet akár kamion is. ) Majd targoncában ülve elkezdjük a munkát /fuvarozo a parancsa. Felrakjuk a termékeket a villára majd a másik járműbe pakoljuk, ha végeztünk a folyamattal beszállunk a járműbe és a /fuvarozo parancsnál a megfelelő opciót alkalmazzuk.
💥Szervíztechnikus: Ez a munkánk is nagyon erősen a cég rendszerhez van csatolva. A munkát úgy kell elképzelni hogy vannak ugye cégek ott vannak berendezések, például laptop, tv, akármi.. A szerver megadott idő kereteken belül szokott generálni hibát a cégeknek. Munka felvétel után el kell mennünk a telepre majd ki kell vennünk egy munka járművet, majd elő kell venni a laptopot, ha sikerült előjön egy kis panel ahol kiválasztjuk azt az ikont amelyikkel hibás berendezések után lehet keresni, ha megvan akkor örülhetünk mert annyi a dolgunk hogy kimegyünk az adott céghez, és megszereljük.
💥Szemétszállító: A szerveren található dinamikus kuka rendszer, ahová tárgyainkat berakhatjuk illetve kivehetünk onnan tárgyakat. Akár még szerencséd is lehet ha neki állsz kukázni, ki tudja.
A szemétszállító munka ehhez a rendszer kapcsolódik hisz ha nem lenne kuka ez a munka se tudna működni.
Akad róla egy videónk, ajánljuk megtekintését.
💥Bányász:
Van bányász munka is a szerverünkön, elég könnyű a feladat. Felvesszük a munkát, elmegyünk a bányába, munkába állunk, ilyenkor kapunk egy csákányt majd elkezdünk bányászni. Ha sikerül 1 nagyobb követ szereznünk azt kikell vigyük a saját járművünkhöz és rárakni a platójára. Te magad tudod eldönteni hogy mennyi követ szállítasz ki nincs megszabva.
______________________________________________________________
A Discord szerverünkön továbbra is elérhető a frakció pályázat!
Végül elkészült általunk megtervezett személyi igazolvány is amit a képen fogtok látni! És még sok-és sok minden van a tarsolyunkban amivel színesebbé fogjuk tenni a játékélményeiteket!
Érdemes velünk tartani, egy folyamatos összeszokott közösséget szeretnénk alakítani!
💥Discord: https://discord.gg/FMfTSzGPPv
💥Facebook oldal: https://www.facebook.com/LibertySAMP/

További szép estét / Napot, tartsatok velünk! 🙂
#libertystaterp

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2023, SimplePortal