Szerző Téma: Revive:Project  (Megtekintve 1521 alkalommal)

Revive:Project
« Dátum: 2020. Július 31. - 21:52:47 »
0
Revive:Project - MTA

Sziasztok! Köszöntünk mindenkit kedves olvasót! Engedjétek meg, hogy bemutassak Nektek egyelőre röviden egy készülő szervert, ami nem más, mint a Revive:Project. A szerver nem 0-ről készül, az alapja egy nem olyan régi Social mód, azonban fontos megjegyezni, hogy ezt csak egy 'gerincnek' hasznájuk, teljesen átdolgozzuk az egész módot, ami elég jól halad. A szerver alapjait 2019 decembere környékén kezdtük el készíteni és már egy olyan szinten tartunk vele, hogy idejét láttuk hirdetni.


Röviden bemutatkoznék..Lucas a nevem, 25 éves vagyok, a projekt egyik tulajdonosa és fejlesztője. Kb 3 éve foglalkozom fejlesztéssel. Társam Markenic, aki az imént felsorolt beosztások mellett a webfejlesztőnk is, 18 éves és Ő sem mai csirke az MTA világában. Nem vagyunk ismert személyek a közösségben, éppen ezért szeretnénk megmutatni a tudásunkat. A csapatunk egyelőre ennyi, jelenleg mapper felvétel van Nálunk, hisz erre nem igazán van időnk, így, ha érzel magaban affinitást és szeretnél egy megbízható, stabil csapat tagja lenni, akkor ne habozz, keress meg privátban nyugodtan.

Röviden a szerverről:
A játéktér Los Santos és San Fierro lesz, valamint a környező kisebb falvak. Voice és Text RP vegyesen lesz. Ennek több oka is van, leginkább az, hogy nem minden játékos tud érvényesülni egyik-másikban teljesen. Célunk egy játszható játéktér és egy stabil, összetartó közösség létrehozása. Elsődlegesen a játékosokért készítjük a szervert, így nem a prémium tartalmakra épül a szerver.

-Bejelentkezés:
Az első, amivel minden játékos szembe fogja találni magát a bejelentkezés. Törekedtünk ezen a téren is az egyediségre, így egy HTML+CSS alapú design-t használtunk, mely egyszerű, letisztult, és reszponzív.


-Radar és hud:
A radar, illetve a fegyver és más jelzők miatt egy minimális interface rendszer készül, viszont nem a megszokott módon lesz rendezhető, de erről később. A radar méretezésével a mellette lévő állapot jelzők is mozognak. Mint a képen is látszik, készült egy XP rendszer is, ami egyebek mellett a munkarendszerrel is össze van kötve. Egyes munkák vagy részmunkánk végzéséhez szükséges lesz magasabb szinteket elérni, ezeket a munkákkal tudtok majd szerezni.Update:
Szeretném bemutatni a következő 2 rendszerünket, ami nem más, mint a vásárlás és az inventory. A tömegszervereken megszokottól eltérően realisztikusabb a vásárlás, így az egyes polcokra kattintva tudunk termékeket a kosarunkba tenni, melyeket a kasszánál lehet kifizetni..de jöjjön is a bemutatás:
Videó
Mielőtt bárki megszólná, nem, nem az egész kosár pakk lesz a kezedben, csak a modell még nem készült el hozzá.

Röviden ennyi lett volna, természetesen a posztot folyamatosan bővíteni fogom, ahogy publikáljuk a rendszereinket a facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/reviveprojectmta/

Köszönöm, ha végig olvastad, építő kritikát szívesen fogadunk bármikor, akár itt a poszt alatt, akár privátban, akár a facebook oldalunkon keresztül!

További szép estét mindenkinek!

Revive:Project Staff
« Utoljára szerkesztve: 2021. Április 29. - 17:01:54 írta Revive:Project »

Nem elérhető CMike

  • 332
  • FB.COM/ujsamp
    • Profil megtekintése
Re:Revive:Project
« Válasz #1 Dátum: 2020. Augusztus 01. - 22:42:44 »
0
Szerintem sokkal jobb lenne, ha feherrel írtál volna világos témán és feketén a sötét témán
Egy új project-en dolgozom!
server28.clans.hu:7786
FB.COM/UJSAMP

Re:Revive:Project
« Válasz #2 Dátum: 2020. Augusztus 02. - 06:44:12 »
0
Módosítottam a színét  :)

E.: Bővítve egy frissítéssel.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Augusztus 23. - 14:53:36 írta Revive:Project »

Re:Revive:Project
« Válasz #3 Dátum: 2020. Augusztus 23. - 18:31:15 »
0
Nekem eddig nagyon tetszik! Végre valami egyedi :) Sok sikert a szerverhez!

Re:Revive:Project
« Válasz #4 Dátum: 2020. Augusztus 23. - 18:32:06 »
0
Egyedi?

Re:Revive:Project
« Válasz #5 Dátum: 2020. Augusztus 23. - 19:32:47 »
0
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de a szerverek 99%-án ugyan az a sablon NPC-re kattintós shop rendszer van..jó látni, hogy valaki mer nagyot húzni és színt vinni az egészbe.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2022, SimplePortal