Szerző Téma: Vélemény.  (Megtekintve 1850 alkalommal)

Vélemény.
« Dátum: 2013. január 07. - 20:25:03 »
+2 Show voters
Sziasztok.
Sok témát, fórumot olvasok itt, és sajnos az jön le, hogy aki kezdõ, és valami féle kezdõ projektet, munkát rak fel, azt egybõl leoltjátok, szarozzátok, vagy csak simán \"szar\" a válaszotok.
Én nem értelek titeket..... nem hiszem hogy mindenki úgy született hogy vágta a Pawn nyelvet, vagy akár PHP, Photoshop etc...
Kicsikét száljatok magatokba, és gondoljatok milyen jó volt amikor az elsõ munkátokat megdícsérték, támogattak szavakba, még ha nem is volt tökéletes. És ilyenkor gondoljatok abba is, hogy milyen szar volt, amikor az ilyen \"trollok\" mint jelen esetbe TI! (Tisztelet a kivételnek) milyen szar volt amikor szarozták a munkáitokat.
Szerintem kurvára igazam van ebbe, és nyugodtan jöhetnek az olyan kommentek, hogy ti csak a véleményeteket fejtitek ki, mert ezzel ne etessetek. Ültök a gép elõtt, megbasz titetek az unalom, és beleköttök még az élõ fába is, itt megint kiemelném hogy \"Tisztelet a Kivételnek\"
Nagyjából ennyit akartam, Ha helyesírási hibákat ejtettem, bocs, siettem.

Vélemény.
« Válasz #1 Dátum: 2013. január 07. - 21:11:01 »
0 Show voters
Nem mindenki úgy kezdi, hogy mekkora HIGH scripter..
De ha valaki egy RP szervert akar írni, amikor azt sem tudja, hogy mi mire jó, illetve a SAMP wikit is lusta használni, annak persze hogy leugatjuk a haját is. Legalábbis én.

Nem elérhető tonyo

  • 1335
  • Moderális Generátor
    • Profil megtekintése
Vélemény.
« Válasz #2 Dátum: 2013. január 07. - 21:19:46 »
+7 Show voters
Elég végignézni a nagy többség titulusán, vagy aláírásán. Ego a magasban, tudás meg a béka segge alatt... Attól hogy megírsz egy modot, nem leszel profi scripter, és attól hogy tudod kezelni az smf-et, nem vagy még profi webfejlesztõ...
Attól hogy valaki most kezdte, miért kell leugatni? Miért nem lehet normális hangnemben megmondani neki, hogy lehet nem azzal kellene kezdeni, hanem elõször nézzen körbe, mérje fel, hogy meg akarja-e tanulni, ha igen akkor hajrá. Õ dolga. Ne te akard már megmondani hogy mit csináljon õ. Nem leugatni kéne a kezdõket, hanem segíteni nekik. Sokkal több értelme lenne... Ráadásul pont azok ugatnak annyira, akiknek bõven lenne mit tanulni.
RP szervert megírni? Nem nagy dolog, csak idõ kérdése. Tudás nem sok kell hozzá, középszintû tudással könnyedén meg lehet írni. Tudás az, amirõl krisk pl. leírást ír: emit, Assembly, vagy akár a plugin készítés... Ezek már tudást igényelnek. RP szervert írni? Ne röhögtess már... Itt mindenki nagy pro mysql, meg pawn, de közben ismeri a 3 alap mysql lekérdezést, és ennyi, máshoz hozzá se tudnak szagolni...
Nem akkor kellene titulusba, meg aláírásba, meg bemutatkozásba kiírni hogy \"php, html, css, c#, c++, c, javascript, php, smf, linux admin, pawn scripter\", meg hasonlók, mikor elhatározzátok, hogy most ebbe belenéztek, hanem mikor már nem nagyon tudnak nektek újat mondani belõle... Sok pro ember, ahham... Aztán meg nagy arccal ugatni, mert hát ott a titulusba, hogy hûamindenit, én aztán sokat letettem az asztalra, mert kiírtam titulusba... Kis tudás, nagy ego, ez jellemzõ a fórumra... Kicsit tényleg nem ártana a nagy többségnek magába nézni, mert undorító ez a viselkedésmód...
Alapvetõ tiszteletet senki nem ismeri manapság?...

Nem elérhető Graduated

  • 938
  • Pályakészítõ Liga Nyertes 2012
    • Profil megtekintése
Vélemény.
« Válasz #3 Dátum: 2013. január 07. - 21:38:03 »
+3 Show voters
Az amit feljebb leírtál mind szép és jó, viszont nem vagyok annak a híve, hogy azt mondjam amit - jelen esetben a készítõ - hallani akar, hanem inkább azt mondom amit én gondolok róla elsõ látásra.
Tudom miért nyitottad a témát, legalábbis sejtem, viszont amellett, hogy a grafikai részlegen belekötök nagyon sok emberbe, elmondom azt, hogy mit kellett volna tegyen, és hogyan. Nem a rosszindulat beszél belõlem, hanem a puszta nyers és õszinte elsõ gondolatom ami eszembe jut egy adott \'munka\' láttán.
Tisztában vagyok a saját képességeimmel és tisztában vagyok más képességeivel is. Azt is tudom, hogy többször annyi fejlõdni valóm van még hátra azzal szemben amennyit már megtanultam és tudok jelenleg. Viszont ez csak egy témához kapcsolódik: a grafika.
Aki jobban ismer azt is tudja, hogy természetembõl fakadóan vagyok ilyen, ezen nem fog változtatni senki, csak az idõ (vagy még az sem). Ha valaki teljesít egy bizonyos szintet ami nekem tetszik (és ez most rólam szól) akkor elismerõen szólok, ha nem akkor pedig nem, ilyen egyszerû.
Nem fogom azt mondani egy kezdõ grafikai munkájára, hogy gratulálok, ez jó, így tovább.
Mert sok ember elhiszi, hogy valóban jó az amit csinál és folytatja, nem pedig fejlõdik.
TÉNY mi tény, nem csak tapasztalat kell ahhoz hogy valamiben sikeres légy, hanem hajlam, és ebbõl fakadóan tehetség. Ha ez nincs meg, akkor mind hiába az egész. Ezért nem mindenki designer, vagy programozó az életben.  ;)
Szerintem legyünk õszinténk magunkkal és másokkal szemben is.

Vélemény.
« Válasz #4 Dátum: 2013. január 08. - 01:20:01 »
0 Show voters
Idézetet írta: Anthony date=1357589986\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"32101\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Elég végignézni a nagy többség titulusán, vagy aláírásán. Ego a magasban, tudás meg a béka segge alatt... Attól hogy megírsz egy modot, nem leszel profi scripter, és attól hogy tudod kezelni az smf-et, nem vagy még profi webfejlesztõ...
 
Ezzel tökéletesen le is írtad a postom lényegét.
Emlékezzünk okoskára. 5 programozási nyelvet sorolt fel, hogy haladó/profi, de sem a string, sem a deklaráció fogalmával nem volt tisztában... Hogy megkérdezte mi a notepad az már csak hab a tortán...
A fórum, ha tetszik, ha nem tele van ilyen emberekkel, még ha nem is ennyire drasztikus formában.
Valaki feltölt egy bugos scriptet ami a chatbox floodolását, vagy ne adj isten a szerver kifagyasztásán kívül semmire nem jó és utána elvárja a vállveregetést... Az ilyen szájhõs Pistikék verik utána a taknyukat, hogy milyen aljas lehurrogó utálkozó közösség vagyunk... Én kérek elnézést.

Vélemény.
« Válasz #5 Dátum: 2013. január 08. - 06:29:40 »
0 Show voters
Én itt tényleg az olyan emberekre gondolok, akik valóban dolgoztak egy dologgal, öltek bele idõt, és csak egy picit hibás valahol.. a többség azt is úgy kezeli, mintha szar volna...
Persze ha egy olyan ember rak ki valamit a fórumra, aki mások szemébe nagy embernek számít, és hibázik.. neeeem, az nem hiba volt, csak  megcsuszott a keze.. én erre célzok..

Nem elérhető Destroyer

  • 673
  • Ryan_Sanchez.
    • Profil megtekintése
Vélemény.
« Válasz #6 Dátum: 2013. január 08. - 08:27:56 »
0 Show voters
Teljesen egyetertek..

Vélemény.
« Válasz #7 Dátum: 2013. január 08. - 11:29:27 »
0 Show voters
Idézetet írta: Hugo.Cy date=1357622980\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"32101\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Én itt tényleg az olyan emberekre gondolok, akik valóban dolgoztak egy dologgal, öltek bele idõt, és csak egy picit hibás valahol.. a többség azt is úgy kezeli, mintha sz*r volna...
Persze ha egy olyan ember rak ki valamit a fórumra, aki mások szemébe nagy embernek számít, és hibázik.. neeeem, az nem hiba volt, csak  megcsuszott a keze.. én erre célzok..
 
Az más téma. Látnád Skypen miket mondok, régi cimborám Zharko (aki ugyebár egy név már a fórumon) hibáira, vagy (ami gyakoribb) összecsapott megoldásaira. :D
Ahhoz képest itt a fórumi oltások enyhe kis ejnyék.

Nem elérhető Graduated

  • 938
  • Pályakészítõ Liga Nyertes 2012
    • Profil megtekintése
Vélemény.
« Válasz #8 Dátum: 2013. január 08. - 13:24:23 »
+1 Show voters
Ugyanaz illik rám is mint az elõzõ hozzászólóra, fórumon még próbálom az ilyen \'alkotásokat\' nem rosszul kezelni.

Nem elérhető krisk

  • 2380
    • Profil megtekintése
Vélemény.
« Válasz #9 Dátum: 2013. január 08. - 14:17:12 »
+1 Show voters
Az RP szerverrõl annyit, hogy a Malibu legelsõ verziója kemény 1.5 hét alatt készült el, és fullos volt. Ennyit arról, hogy \"nehéz\" írni egy RP modot...
Kezdjük azzal, hogy más egy okoska féle egoista fórumozó, meg más egy tényleg tanulni akaró ember. Ha valaki általános hibákat vét, azzal nincs baj, ha szépen megmondják az adott embernek. Itt van a különbség a konstruktív és a destruktív kritika közt.
Akit érdekel, megnézheti a Myers-Briggs személyiségtesztet. Minden személyiségtípus áll egy viselkedési (introvert/extrovert), két funkcionális (érzékelés/ösztön illetve gondolkodás/érzés), illetve egy életmódi (bírálás/megfigyelés) komponensbõl. Én saját magam egy INTJ típusú személyiség vagyok (introvert, ösztön, gondolkodás, bírálás). A legutolsó komponens miatt kerülöm a segítségkéréseket, sajnos nekem nagyon is szembetûnnek az alapvetõ hibák, és nagyon tud bántani az is, ha én követem el õket.
A lényeg viszont az, hogy az ember alapjában véve gondolkodik, vagy érzik. A gondolkodó (T) típusoknak fölösleges köríteni, megmondani neki, hogy milyen jó amit csinál (persze nyilván én is értékelem, ha valaki elégedett a leírásommal), hiszen az úgy lett megírva, hogy jó legyen. Ehelyett fontosabb az (esetenként kendõzetlen) kritika, a lényegre térõ stílus, és az, ha megmondja valaki, hogy ezt és ezt így és így kéne javítani.
A másik típus viszont az érzõk (F): õk sokkal jobban örülnek neki, ha valaki dicséri a mûvüket, hiszen értékelik magát a gesztust.
A probléma akkor jön, ha ez a kettõ találkozik. Ha egy érzõ egy gondolkodónk azt mondja, hogy nagyon jó, amit csinál, azzal csak az a baj, hogy felmerül a kérdés, hogy mivel lehetne még jobb, mivel lehetne hatékonyabb, hogyan lehetne gyorsabb, biztonságosabb, összességében jobb.
A másik irányban viszont sokszor elõfordul az, hogy a topic tele van olyan válaszokkal, amikben folyton csak a hibákra van felhívva a figyelem. Ez nem baj, bár sok ember személyesen veszi.
Szóval akármi is történik, az építõ kritika mindig jó, akár köntörfalazva van, akár nem. A baj az, ha valaki csak azért ír a topicba, hogy a munkádat sz*rozza. Tegyünk különbséget a kettõ közt.
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 08. - 14:26:10 írta krisk »

Nem elérhető tonyo

  • 1335
  • Moderális Generátor
    • Profil megtekintése
Vélemény.
« Válasz #10 Dátum: 2013. január 08. - 14:29:39 »
0 Show voters
Félreértés ne essék, a HSz-emben nem azokra gondoltam, akik indokolják, hogy mi nem jó. Nem azt mondtam, hogy ajnározni kell a rossz munkát is, de az alapvetõ tiszteletet meg lehetne adni. Itt most azokról a hozzászólásokról van szó, amiket pl. Krook esetében szoktam törölni: \"szar\". Ennyi a hozzászólás. Ez nem vélemény, ez hsz vadászat. Naná, hogy az ilyeneket én is leszarom, és gondolkodás nélkül törlöm.
Én arra gondoltam a hozzászólásomban, hogy még ha kendõzetlenül, kritikát írsz is, azt is több hangnemben lehet. Van a lealázós hangnem, és van az a hangnem, amely egy teljesen általános, normális, emberi hangnem. Mikor nem a másik lealázása a cél, csupán az általad hibásnak látott dolgok leírása, esetleg elmagyarázása.
Amit krisk is írt, azzal értek én is egyet. Kifejezetten az utolsó elõtti mondattal:
 
A baj az, ha valaki csak azért ír a topicba, hogy a munkádat sz*rozza.[/quote]
Ez az amirõl ez a téma szól. Az, ha leszarozod valaki munkáját, az nem építõ kritika. Ha nem építõ a kritikád, ha nincs érvekkel alátámasztva a véleményed, akkor az egy nagy semmi. Vagyis mégis, feltûnõsködés, meg keménykedés... Akinek ez kell ahhoz, hogy kitûnjön a közösségbõl, annak hajrá, folytassa, én szívesen osztogatom a warnt, és törlöm a hsz-eket, nekem rövidebb idõ törölni, mint neki megírni... Csak itt a nagy többség nem tud bizonyos dolgok között különbséget tenni...

Vélemény.
« Válasz #11 Dátum: 2013. január 08. - 14:42:47 »
0 Show voters
A Myers–Briggs típuselméletet a második világháború környékén állították össze, így szerintem nem tekinthetõ hitelesnek.
Bár alapnak jó
Van egy saját elméletem a témára, aminek az alapja a mentális kórképeken alapuló személyiségtípusok, de ezzel inkább nem terhellek titeket.
Spoiler for Na jó, mégis:
A szkizoid személyiség
A szkizoid személyiség abszolutizálja az önmagává válást, és fél az odaadástól. Ezért jellemzõ rá a kifejezett \"önmagában való lét\", élvezi a hosszú idõn át tartó egyedüllétet. A szkizoid személyiség embertársai szemében hûvösnek hat, visszafogott és távolságtartó. Közte és a külvilág között \"kapcsolat-szakadék\" tátong. Érzelmi kapcsolatokba csak a tárgyilagos tartalmak útján megy bele, ha egyáltalán megtesz ilyesmit. Ilyenkor valamennyire visszaszorul kapcsolatiszonya, és titkon érzelmek is elõtérbe kerülnek életében. Mivel kerüli mások közelségét, hiányoznak belõle a másokról és önmagáról alkotott, a valóságnak megfelelõ elképzelések. A reális önképhez szükséges visszajelzésekben és kiigazításokban való hiányai oda vezethetnek, hogy látszatvalóságokba és képzelõdésekbe bonyolódik, egészen az õrült képzetekig.
A szkizoid ember abban a kétségben él, hogy élményei és benyomásai vajon csak belsõ világához tartoznak-e, vagy a külsõ valóságban is van-e alapjuk. Nem biztos az észleléseiben, nem tudja, hogy csupán kivetítések-e, vagy van valóságalapjuk. E bizonytalanság a tájékozósádás biztosításához egy viselkedésrepertoárt léptet életbe: az érzékszervek és az intellektus élesedését és az érzelmek kikapcsolását. A szkizoid kritikus és éles megfigyelõi például egy beszélgetés leghalványabb árnyalatainak is. Világos és érzelgõsségtõl mentes magatartásuk miatt a szkizoidok egy-egy csoport számára igen konstruktívak.
Riemann szerint a szkizoid személyiséget élettörténetileg az a kora gyermekkori tapasztalat alapozza meg, hogy valaki - teljes személyiségében vagy egyes testi jellemvonásaiban - tehernek, zavarónak és nem kívántnak érzi meg. A gyermekek - másokra utalva és gyámoltalanul - nem tapasztalja meg az odafordulásban a szükséges állandóságot. Ez úgy történhet meg, hogy a szülõk megbízhatatlanul ápolják gyermeküket, túl sokszor hagyják egyedül, és érzelmileg kiéheztetik.
A kísérõ lelkigondozó számára itt mindenekelõtt az a feladat jelentkezik, hogy a \"szkizoid\" vagy \"távolságtartó\" típussal egyáltalán kapcsolatot teremtsen. Emelett nem szabad hagynia, hogy a beszélgetõpartner nyílt vagy burkolt fenntartásai elbátortalanítsák. A kísérés folyamatban a lelkigondozó a másik érzéseinek, valamint a valóságnak a szó legszélesebb értelmében vett ügyvédjévé lesz. Minél erõsebben bocsátkozik bele a szkizoid személyiség e kettõbe, annál inkább elválik az önmaga által fixált létbiztosítástól, és lesz végül nyitott a végtelen Isten felé.
A depresszív személyiség
A depresszív személyiség abszolutizálja az odaadást, és fél az önmagává válástól. Ez azt jelenti, hogy ez e típusba tartozó emberek egyes vonatkoztatási személyeket túlértékelnek. Úgy érzik, rájuk vannak utalva, nélkülük nem életképesek. A depresszív személyiség tehát minden árat megad azért, hogy a másik odafordulását megtartsa. Az együttélésben mindenekelõtt saját életszükségleteirõl mond le, egészen az önfeladásig. Ez jól megmutatkozik például abban, hogy kitér a viták elõl, viselkedésrepertoárj ából hiányzik az, hogy valamit követelne, vagy valamire nemet mondana. A depresszív emberek rendkívül békeszeretõk, segítõkészek és elõzékenyek, agresszióikat kifelé rosszul tudják levezetni. Viszont kíméletlenül támadják saját személyüket szemrehányások és önvád formájában. Az ebbõl következõ kisebbségi érzés kiegyenlítõdést és jóvátételt követel, elég gyakran \"teljesítmény\" formájában.
A depresszí személyiség élettörténeti pszichogenezisével kapcsolatban Riemann mindenekelõtt a korai gyermekkor különbözõ traumatikus eseményeire gondol:
-azok a szülõk alapozzák meg a függõségben és önállótlanságban megnyilvánuló depresszív regressziót, akik gyermeküket meg akarják tartani kicsinek, a szoptató anyamellre fixálják, azaz az élet minden kellemetlenségét távol akarják tartani tõle.
-az egészen ellenségességig túlzott nevelõi szigor a gyermekben a kissebrendûség kitörölhetetlen érzését kelti.
-a szülõkrõl való leváláshoz szükséges életfontosságú agressziók és autonóm impulzusok elnyomása önmagával szemben ható agresszióhoz vezet.
A kényszeres személyiség
A kényszeres személyiség esetében különösen elõtérbe kerül az állhatatosság, a tartósság és biztonság iránti igény. Arra törekszik, hogy minden úgy maradjon, ahogy van. Minden változás félelemmel tölti el, nem bízik semmilyen új dologban. Riemann úgy jellemzi az ilyen embert, mint az \"élet hó nélkül gyakorló síelõjét\", aki írtózik a kockázattól és a merészségtõl, és úgy véli, óvakodnia kell minden esetlegességtõl, még a legvalószínütlenebbt õl is.
A kényszeres emberek mereven ragaszkodnak a visszatérõ családi rituálékhoz, nem képesek \"igent\" mondani a \"lesz\"-re és az \"elmúlt\"-ra, arra, hogy minden \"folyamatban\" van. Félnek az elmúlástól, és abban az illúzióban élnek, hogy útját tudják állni. A kényszeres személyiség hajlik a fösvénységre, a pedantériára és az \"üres fecsegésre\". Mivel az ilyen ember kapcsolataiban az érzéseket is igazán \"takarékosan\" adagolja, illetve pénz- és idõráfordítás- ügyekben kínos pontossággal, gondolatban \"könyvel\", partnere gyakran lenézettnek és megalázottnak érzi magát.
A kényszeres személyiség élettörténeti kialakulásában jelentõs a kettõtöl hároméves korig tartó anális szakasz. Ahol a gyermeknek más nagyon korán (szoba)tisztának kell lennie, és a \"piszkossá válást\" szigorúan büntetik, ott számára a piszok és a rendetlenség élménymezejében félelem és bûntudat keletkezik. A kényszeres személyiség szigorú felettes énbe kebelezi be a szülõi büntetéstõl való félelmét, és tervezéssel, ellenõrzéssel próbálja elérni, hogy egyáltalán ne kerüljön felszínre.
A lelkigondozónak az a feladata jut a kísérés során, hogy a kényszeres személyiséget legalább vlamennyire megszabadítsa az aggályos, félelmekkel teli parancsolatok és gyakorlatok fixációiban megnyilvánuló, szigorú felettes énjének parancsaitól.
 

A hiszteroid személyiség

A hiszteroid személyiséget a változás, a kockázat és a szabadság túlhangsúlyozásáról ismerhetjük meg. Fél a korlátozástól, a rögzítettségektõl, a tradícióktól és a szabályozottságtól. A dolgok állandó várakozásában él. A pontosság és az elõrelátó tervezés idegen tõle. A hiszteroid személyiségnek megvan a saját logikája, amely nem feltétlenül ismeri el e tények világát. Így esetükben gyakran találkozunk irreális csodavárással: \"csak lesz valahogy\", \"csak megváltozik valahogy\". Fejét a homokba dugva azt reméli, hogy leküzdi a nehézségeket. A kellemetlen dolgokat elfojtja, az a szubjektív meggyõzõdés uralkodik el benne, hogy az élet boldogsággal tartozik neki, és azzal, hogy minden kívánságát eljesíti.
A hiszteroid személyiség további jellemzõje, hogy a lelki dolgokat testiekbe fordítja át. A lelki problémáikat drámai, pszichoszomatikus betegségekben \"szimbolizálják\": többek között bénulásban, ájulási rohamokban, migrénben. Így egész testük a közlés eszközévé válik. Ez azonban nemcsak az öröm és a rokonszenv kifejezésére érvényes.
SEMELYIK SEM TALÁLHATÓ MEG KIZÁRÓLAGOSAN EGY EMBERBEN ÉS NEM FELTÉTLEN CSAK EGY DOMINÁLHAT!

Vélemény.
« Válasz #12 Dátum: 2013. január 08. - 15:24:53 »
0 Show voters
Idézetet írta: Anthony date=1357651779\" data-ipsquote-contentapp=\"forums\" data-ipsquote-contenttype=\"forums\" data-ipsquote-contentid=\"32101\" data-ipsquote-contentclass=\"forums_Topic
Félreértés ne essék, a HSz-emben nem azokra gondoltam, akik indokolják, hogy mi nem jó. Nem azt mondtam, hogy ajnározni kell a rossz munkát is, de az alapvetõ tiszteletet meg lehetne adni. Itt most azokról a hozzászólásokról van szó, amiket pl. Krook esetében szoktam törölni: \"sz*r\". Ennyi a hozzászólás. Ez nem vélemény, ez hsz vadászat. Naná, hogy az ilyeneket én is lesz*rom, és gondolkodás nélkül törlöm.
Én arra gondoltam a hozzászólásomban, hogy még ha kendõzetlenül, kritikát írsz is, azt is több hangnemben lehet. Van a lealázós hangnem, és van az a hangnem, amely egy teljesen általános, normális, emberi hangnem. Mikor nem a másik lealázása a cél, csupán az általad hibásnak látott dolgok leírása, esetleg elmagyarázása.
Amit krisk is írt, azzal értek én is egyet. Kifejezetten az utolsó elõtti mondattal:
 
A baj az, ha valaki csak azért ír a topicba, hogy a munkádat sz*rozza.
Ez az amirõl ez a téma szól. Az, ha lesz*rozod valaki munkáját, az nem építõ kritika. Ha nem építõ a kritikád, ha nincs érvekkel alátámasztva a véleményed, akkor az egy nagy semmi. Vagyis mégis, feltûnõsködés, meg keménykedés... Akinek ez kell ahhoz, hogy kitûnjön a közösségbõl, annak hajrá, folytassa, én szívesen osztogatom a warnt, és törlöm a hsz-eket, nekem rövidebb idõ törölni, mint neki megírni... Csak itt a nagy többség nem tud bizonyos dolgok között különbséget tenni...
 
[/quote]
Ezzel mondassz valamit. Én nem akarok kintünni sehonnan, és szerintem a kezdõk többsége sem, csak szimplán megakarja mutatni JELENLEG mit tud, és igen, a fórumozók többsége ezt szarnak veszi..

Nem elérhető krisk

  • 2380
    • Profil megtekintése
Vélemény.
« Válasz #13 Dátum: 2013. január 08. - 15:27:41 »
+3 Show voters
Azzal nem is lenne baj, a probléma a \"Haladó PAWN scripterekkel\" van. Széchenyi mondta, hogy sokat kell tanulnia az embernek hogy rájöjjön, mennyire keveset is tud.

Vélemény.
« Válasz #14 Dátum: 2013. január 08. - 19:44:52 »
0 Show voters
krisk-nek igaza van. Aki kezdõ, az kezdõ, azzal nem úgy kell bánni, mint egy profi hogy \"mi ez már ez a fos..\"
Most pl ha Lusta-t megkérném írjon már egy Roleplay módot 1 hét alatt, kitenné fórumra, és szaroznám.
Ez nem volna túlságossan jó, hisz elsõ probálkozás, építõ kritikát kell adni az embereknek.
Az ha valaki munkáját leoltod, az nem építõ kritika.
Szerintem itt ezt be lehet zárni, hisz amit akartam leírtam, kimondtam, megbeszéltük.
Akinek más mondandója van, halgatom!

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal