Szerző Téma: Van e értelme foglalkozni még SA-MP-s dolgok publikálásalval?  (Megtekintve 149 alkalommal)

Elérhető Kovacs_Richard

 • 1743
 • HRP Fejlesztő
 • Discord: Kovacs_Richard#0321
  • Profil megtekintése
  • Hun Role Play Web
Van e értelme foglalkozni még SA-MP-s dolgok publikálásalval?
« Dátum: 2024. Június 29. - 16:27:43 »
0 Show voters
Nem módot, scriptet, leírást szeretnék publikálni. Van egy AddOn rendszer amit Unity-s játékaimhoz készítek és valamivel tesztelni szeretném. Eszembe jutott, hogy anno az egyik szakmámnál is SA-MP-s témát választottam a vizsgához, egy SA-MP intes flash bemutató volt mondhatni.

Azért választom ezt, mert itt van egy csomó skin, jármű kép, adat stb. Jól tudom vele tesztelni a betöltést, listázást meg egyéb UI dolgokat. Kérdés a következő, hogy vajon az elkészült alkalmazást (nem weboldal lesz, hanem egy Unityben készülő projekt) van e értelme publikálni? Igazából nem lesz nagy cucc, kb amiket wikin fel lehet lelni skinek, járművek, meg talán még pár infó, azt raknám bele a teszt erejéig. Nem tervezek világmegváltó dolgokat, vagy nagyon bonyolult funkciókat.
Scriptelni még tudok, szóval igény esetén még 1-2 új képet, vagy pár dolgot hozzá is tudok tenni a témához, ha szükséges.
Régóta nem tevékenykedem, mint SA-MP scripter.
HRP Fejlesztő.

Nem elérhető Cappsy

 • Adminisztrátor
 • 2754
  • Profil megtekintése
Re:Van e értelme foglalkozni még SA-MP-s dolgok publikálásalval?
« Válasz #1 Dátum: 2024. Július 05. - 11:44:00 »
0 Show voters
Szia,
alapvetően a samp-al az a helyzet, hogy max annyit tudunk mondani már róla. Hogy bezzeg az én időmbe ez mekkora játék volt.
Publikálhatod, talán 1-2 ember meg is nézi, így retro gyanánt. De nem hiszem, hogy a retró szellemen felül bárki más komolyabban foglalkozik már ezzel itthon.

Én például még nemrég elkezdtem foglalkozni a GTA 5 szerverekkel, gondoltam lesz benne érdeklődés, de kicsit kiöregedtünk. A közösség nem tért rá arra, szóval korán se akkora az érdeklődés már nemcsak a samp iránt, hanem úgy amúgy :) Játékosok vannak, de akik régebben ezzel foglalkoztak - mármint szerver készítéssel - csak kevés kivétellel keztek GTA 5 szerverbe (én special csak legendről tudok pld), ami azért vicces, mert elég sok felhasználója volt a fórumnak. Szóval lett volna potenciál abba, hogy valaki elkezdi ezeket a témákat.

in summa: ha szeretnéd oszd meg, ha nem ne. Sajnos nem fogsz akkora elismerést kapni mint régen, de kit érdekel :)

Elérhető Kovacs_Richard

 • 1743
 • HRP Fejlesztő
 • Discord: Kovacs_Richard#0321
  • Profil megtekintése
  • Hun Role Play Web
Re:Van e értelme foglalkozni még SA-MP-s dolgok publikálásalval?
« Válasz #2 Dátum: 2024. Július 05. - 19:39:47 »
0 Show voters
Hello

Igen látom, hogy eléggé haldoklik a fórum. Bár amihez készült ez az AddOn rendszer arra nagyobb kereslet lesz, mint erre a kis projektre. Csak az még idő. Ha elkészülök a SA-MP-os cuccal bedobom, bár lehet jobban megérné valami hasznosabb dolgot keresni, amit jobban lehet kamatoztatni, mert van értelme, célja, haszna.

Én a régi HRP-sek közül tudok párakat akik komolyabban foglalkoznak GTA V szeróval, vagy csak tolják valahol az RP-t. Viszont az tény, hogy már sok év eltelt az SA-MP fénykora óta.
Régóta nem tevékenykedem, mint SA-MP scripter.
HRP Fejlesztő.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal