TACSI-s tejnél valóban nem csak az dominál, hogy mikor jár le.
Nálunk a kislány miatt mindennapos volt a tejbegríz.
Egyszer csináltunk TACSI-s tejbõl, ment is az enyészet mellé szorosan:
POCSÉK íze volt, egyszerûen ehetetlen. Pedig messze volt még a lejárat nála.
TACSI-s sajt...
Fenomenális volt: Valójában egy tömb margarin sajtnak álcázva, semmi több. Pocsék íz szintén.
TACSI-s krumpli: Kétszer vettem olyat: Elõször és utoljára.
A fele ment a kukába, mert belül szét volt rohadva.
(Ennél rosszabb csak a PLUS-os krumpli volt (ma már az is SPAR), ami kifõzés után krumplipüré lett volna.
Lett volna, ha nem engedi ki a vizet, ugyan is teleszívta magát vízzel, és amikor törtem szét, akkor több víz lett belõle, mint krumpli.)
A Ketchup is megér egy misét, nem szeretném tudni, hogy mivé fejlõdik a beleimen-gyomromon belül.
Régebben, házibuliban, kint hagytunk egy tányért, amire ki volt nyomva. Másnap meglepve tapasztaltuk, hogy rugalmas mûanyag lett belõle a levegõ hatására!
Még néhány napig tanulmányozgattuk, egyre keményebb lett, majd kidobtuk, mert izomosodott szagra is.
Ám TACSI-s patogatott kukoricát nyugodtan vehettek: Ugyan az, mint a 3-szor olyan drága Miss PopCorn. Lakóhelyemen van a Miss gyár, hugom ott dolgozott régebben, mondta, csak a csomagolás más. Ami a vicc az egészben, hogy a TACSI csomagolású kukori minõségére sokkal jobban odafigyelnek, mint a saját nevükkel fémjelzettre.